Nakit

Autor Poruka
Broj postova: 512
Reg. datum: 28.05.2007
Datum unosa: Petak 01.06.2007, 00:48, Naslov: Nakit

U ovoj temi možete diskutovati o svom omiljenom nakitu...

Posaljite privatnu poruku

nedja - Zenski forum
Broj postova: 24
Reg. datum: 20.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 21.06.2007, 18:12, Naslov:

Za nakitom baš nisam luda!Sve što sam dobila za neke važnije datume: osamnaesti rodjendan, kad sam diplomirala .. stoji uredno u kutijici u mom ormanu.Samo za neke prilike kao što su svatovi i dr. se nateram da stavim nešto.Toliko sam odviknuta i od mindjuša i prstenja da mi prosto smetaju i iritiraju me. Ali zato parfemi!E, za njima sam totalno luda!Posebno originali, eventualno Avon ili Oriflame. :-D

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Sreda 18.07.2007, 23:40, Naslov:

Ja nosim samo srebro. Obozavam mindjuse sa cirkonima (imam ih 8 komada, 3 na desnom i 5 na levom uvetu).
Oko vrata - srebrna ogrlica sa priveskom u obliku zvezdice koja u sredini ima beli cirkoncic.
Narukvice - jednu sam dobila od verenika za rodjendan sa 48 belih cirkona, drugu sam kupila kad sam diplomirala (njegovi mi dali evrice da me caste a ja kupila prsten, ogrlicu i narukvicu), treca je od kaucuka i cetvrtu sam dobila na poklon od mamine prijateljice kad sam postala apsolvent.
Prstenje - uh, gomila Osmeh Sigurno ih imam 15-tak. Najdrazi je naravno verenicki...
U pupku takodje imam srebrnu mindjusu u obliku skorpije (poklon od dragog) a oko noge srebrni lancic.
U breee... tek sad vidim koliko sam nakicena! Vrlo

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 00:43, Naslov:

Ne nosim lančiće...mindjuše su mi srebrni ankh na oba uha...ali imam prstenje na obe ruke...na palčevima...samo na malim prstima nemam..i to su uglavnom veliki prstenovi...ne znam...to mi je onako cool,i navikla sam se na to...kada zagubim jedan,alarmiram cijelu kuću da se nađe...

Imala sam dosta prstenja,minđuša...lančića,sakupljano godinama...za razne prilike...ali je prije 2-3 godine neko provalio u stan i ukrao sve!... mami ostalo samo ono što je imala kod sebe... od svega toga jedino mi je žao prstena koji mi je mama kupila još kad sam bila mala,dijamantni u obliku špice...koji sam trebala da nosim "kad porastem"...ali eto...nosi ga neko drugi Tuzna

Inače,ne volim poklone u vidu nakita,jer sam mnogo teška na tome,pa razočarenje ne mogu da sakrijem ni uz velik napore Osmeh

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 01:27, Naslov:

Ne ludujem za nakitom. Volim decentni, svedeni nakit od belog zlata. Nosim samo jedan lancic sa kamenom od malahita koji je posvecen na Hristovom grobu u Jerusalimu i draga mi je uspomena, a od prstenja jedan sa kamenom od safira u obliku slona (zastitni znak Tajlanda i simbol srece), i opet je draga uspomena. Ostali komadi nakita came u kutijici...

Msn messenger

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 21:23, Naslov:

Posto sam sportski tip, ne volim zlatni i srebrni nakit. Vise mi se svidjaju dodaci iz drveta, keramike, razlicitih skoljkica, a imam i jednu bisernu ogrlicu koju nosim uz malu crnu haljinu. Posto je trenutni trend nakit iz svih vrsta voca nabavila sam narukvicu sa jabucicama i crvenim tresnjama.
Ako zelite kakvu svjezu ideju, pogledajte sajt sa mastovitim ljetnim nakitom:

http:www.mojstil.si

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 22:41, Naslov:

Od nakita obozavam da nosim saat, koji insistiram da je idealno cetvrtastog oblika, da je pomalo grub, ali i elegantan(svastaOsmeh).A ovaj sat na slici sam nedavno kupila i kad su ga videli-svi su rekli da je bas za mene.
Od ostalog nakita volim i nausnice i to najradije alke, srednje velicine.
prstene nosim za neku priliku, inace me nerviraju i smetaju.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Nedelja 22.07.2007, 07:36, Naslov:

Nakit ima svoju carobnost. Narocito na zeni!

Ogrlica ide uz blue eyes Wink (promeni boju cirkonija pa ce ici uz Tvoje oci :grin: )

Blog

Dalida - Zenski forum
Broj postova: 65
Reg. datum: 05.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 23.07.2007, 05:08, Naslov:

Ja najvise volim prstenje i mindjuse....

Msn messenger

Blog

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Ponedeljak 23.07.2007, 07:48, Naslov:

Imam ''Roleks'' i to je najvrednije što imam.

Msn messenger

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 23.07.2007, 16:23, Naslov:

Dark, kakvo je to drago kamenje na ogrlici?
Tako skupocenu ogrlicu ne znam gde bih nosila, zivim u obicnom naselju, okruzena obicnim ljudima, za takav skupocen nakit nemam ni priliku, ni mesto.
Mada su se zene kitile, jos od pamtiveka, nisam sigurna od kad su muskarci poceli da koriste nakit. U vreme Luja, ili pre?

Blog

Reg. datum: 23.07.2007
Datum unosa: Ponedeljak 23.07.2007, 17:07, Naslov:

moram da kazem da pravim dzidza bidze i da su neizostavne u pokushajima da od obichne odevne kombinacije napravim kaboooom.
srebro, zlato i ostale plemenite metale, poludrago i drago kamenje cu da nosim kada zadjem u godine.

Datum unosa: Ponedeljak 23.07.2007, 17:33, Naslov:

Od cega pravis, Alehandra? Mozes staviti neku slicicu da vidimo Osmeh

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Utorak 24.07.2007, 07:19, Naslov:

Citat:
Dark, kakvo je to drago kamenje na ogrlici?

Obicna je, Kalina. Posto je uvecana slika, izgleda ti skupa Wink

Blog

QUINCE - Zenski forum
Reg. datum: 11.08.2007
Datum unosa: Subota 11.08.2007, 01:59, Naslov:

Od nakita nosim sat, srebrnu narukvicu, blink-blink prsten i mindjuse uvek i svuda! Ogrlice ne preferiram, jer imam utisak da mi se ne uklapaju ni sa cim....

maslacak - Zenski forum
Broj postova: 30
Reg. datum: 19.08.2007
Datum unosa: Subota 15.09.2007, 04:07, Naslov:

Obozavam neobicne mindjuse, najvise srebro ili belo zlato, volim africke perlice od kosti ili poludragog kamenja....uglavnom kupim nekoliko razlicitih i napravim svoje kombinacije...

Blog

online25 - Zenski forum
Broj postova: 18
Reg. datum: 23.09.2007
Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 19:52, Naslov:

Dugo godina sam nosila samo bijelo zlato.
Prije nekoliko mjeseci sam se odlucila za malu promjenu pa sada nosim zuto.
Mindjuse, lancic, bar 1 prsten i narukvica su mi obavezni.

Blog

Broj postova: 14
Reg. datum: 11.09.2007
Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 21:43, Naslov:

Volim nakit od bijelog zlata. To mi je nekako najljepse. Ne nosim nesto nakit. Ako ga nosim, znaci da nosim prsten ili dva, a u nekim posebnim prilikama tu su narukvice lancici, mindjuse nesto i ne volim,... Tralalalala Tralalalala Tralalalala

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 21:49, Naslov:

Mindjuše-obavezno!Od malenih do visecih sa puno kamenčića,...svih mogućih boja i oblika!
Leti volim da nosim nakit od školjki i korala.

Blog

Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 22:05, Naslov:

Mnogo volim zvezdice tako da imam narukvicu, 2 para mindjusa, prsten i 2 priveska sa tim motivom.

123>>
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: srecja,
Gosti: 45