Radila sam godinu dana kao prodavacica u radnji sa nakitom od srebra i dragog kamenja ( kako se to zove? SREBRNARA ?)

I ako do tada nisam nosila nakit, niti samm se u to razumela, taj posao me je ucinio opsednutom srebrom.
Luda sam za Cilibarom, merdzanom, svarofskim kristalom, sedefom., ametistom.. Volim stvari i od tirkiza, ali malo imam takvih stvari sa dragim kamenom. Uglavnom srebrno sto imam to je filigranski rad ( ono sto podseca na starinsko srebro ), markizit, ili obicni cirkoni.
Divila sam se zenama srednjih godina koje bih sretala sa velikim priveskom cilibara, ili sedefa. Kod mladjih osoba sam uvek vise volela da vidim nesto sjajnije, sa cirkonima, svarofskim i sl.
Licno ne nosim takav nakit sa dragim kamenjem jer mislim da ne bih umela da ga nosim. To zahteva posebnu gardarobu, vise stila, drzanja i sl.
Kao vencane poklone sam dobila uglavnom zuto zlato, sto inace nikako ne volim. Sve je to jako skupo placeno i ne isplati se dati ga u zamenu za nesto od belog ili za srebro, jer srebro inace nema vrednost kada zelis da zamenis, a zlatari su tako pokvareni da sve sto zelis zameniti racunaju u pola cene ili jos nize.
Da kazem jos samo, da imam posebnu kutiju za nakit koji je bizuterija, ali jako dobro obradjeno. Posebno imam puno mindjusa visecih,od bizuterije.