Nakit

Autor Poruka
seli82 - Zenski forum
beograd
Broj postova: 61
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 22.10.2007, 16:27, Naslov:

od nakita nosim satove....
imam jedan slican ovome na kalininoj
slici...

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 00:28, Naslov:

„Za nakit kažu da je emocija zatvorena u oblik. Nakit daje sliku karaternih osobina osoba koje ga nose. On pruža određenu dozu samopouzdanja. Zanimljivo za nakit je da se poslednji stavlja, a prvi skida pri odlasku na spavanje.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 01:02, Naslov:

Imam neke sitnice ali ne nosim nista. Cak ni sat. A sta ce mi, pogledam malo bolje oko sebe i odmah vidim koliko je sati Wink

Blog

Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 02:41, Naslov:

I ja svoje emocije uglavnom nosim u sebi a ne na sebi! Vrlo retko osetim potrebu za kindjurenjem! Uglavnom leti. Tada sam valda otvorenija...

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 07:48, Naslov:

Hehehehe i ja sam leti opusteniji, samo sto ne osecam potrebu po kindurenju, vec po skidanju Osmeh

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 17:45, Naslov:

E, sad ne znam gde ovo da pišem, da li možda u temi "Neobične navike" ili ovde... Zapravo, imam neobičnu naviku da u gradovima koji mi posebno prirastu za srce pronađem kakvu zlataru i kupim sebi prsten. Na taj način sam se "venčala" sa nekoliko gradova...Osmeh Već dugo nosim jedan (kombinacija oniksa i bisera), ali neću vam reći odakle je. To su ionako ilegalni brakovi Osmeh

Blog

Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 21:10, Naslov:

Zanimljiva navika! Lepo...

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 29.10.2007, 00:05, Naslov:

Citat:
darstellerina: E, sad ne znam gde ovo da pišem, da li možda u temi "Neobične navike" ili ovde... Zapravo, imam neobičnu naviku da u gradovima koji mi posebno prirastu za srce pronađem kakvu zlataru i kupim sebi prsten. Na taj način sam se "venčala" sa nekoliko gradova... Već dugo nosim jedan (kombinacija oniksa i bisera), ali neću vam reći odakle je. To su ionako ilegalni brakovi

Takva navika bi bila kobna za moj novcanik :grin: Svojevremeno sam sakupljao grbove drzava i njihove zastave, pa se danas sve skupa nalazi slozeno u kutijama u potkrovlju. Da probam sa grbovima gradova, ajme meni, bila bi mi premala garaza. Previse sam labilan u tom smislu i svuda se dobro osecam...
Ipak, kad bolje razmislim, ovo sa nakitom (makar u nekom drugom obliku, ne treba da je to prsten) i nije losha ideja. Recimo da jednog dana odlucim izdvojiti one gradove koji su mi nesto posebno i posetiti ih ponovo. Onda cu napraviti nesto slicno.
Hvala za ideju, Darst :grin:

Blog

venus - Zenski forum
Broj postova: 87
Reg. datum: 11.08.2007
Datum unosa: Ponedeljak 29.10.2007, 00:08, Naslov:

Ja iz stranih gradova ponesem razglednice-jeftinije su od prstenja koje i ne nosim i manje mesta zauzimaju u kutiji sa uspomenama.

Datum unosa: Ponedeljak 29.10.2007, 00:40, Naslov:

Nisam ni ja tolika rasipnica baš, a i probirljiva sam...Osmeh Posebni su to gradovi, i nema ih puno. Nije toliko bitno ni da to bude ekstremno skup nakit, ali važna je simbolika. Pogled na komadić opala dovoljan je da me bar u mislima ponese u neki grad za koji mislim da bih mogla živeti u njemu, a kojem ću se sigurno vraćati kad god mogu...
Imam dragih suvenira, naravno i razglednica i fotografija, koji me podsećaju na razna mesta, ali prsten je ipak nešto...Wink

Blog

venus - Zenski forum
Broj postova: 87
Reg. datum: 11.08.2007
Datum unosa: Ponedeljak 29.10.2007, 00:53, Naslov:

Prsten je uvek bio simbol ljubavi i vezanosti za nesto.

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 29.10.2007, 01:06, Naslov:

Pa da. Nego kad smo vec kod toga, nije bash nakit, ali svejedno moze biti uspomena. Ako putujes Evropom mozda ne bi bilo loshe uzeti za uspomenu na drzavu - eure. Svaka drzava ima svoj kusur od 2, 1 pa 0,50 - 0,20 - 0,10 - 0,05 - 0,02 i 0,01 eura sa svojim motivima. To bi jos islo Wink Nisam bash numizmatik, ali...

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 01:06, Naslov:

Dobro je imati eure u dzepu, a i prsten za srecu ali da bi bilo sve u kompletu lijepo je vidjeti i prigodnu ogrlicu, narocito ako upotpunjuje cjelokupan zenski izgled.

Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 04:18, Naslov:

Kleopatra je htela da zavede Marka Antonija tako što je, legenda kaže, rastopila u njegovoj čaši vina dva bisera...
Pretpostavljam da je ipak jednostavnije staviti bisernu nisku oko vrata, a vino popiti zajedno... Osmeh

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 07.12.2007, 15:18, Naslov:

Za mene su biseri parce nakita rezervisano za najelegantnije zene, i to iskljucivo biserno beli biseri-nikakvi obojeni ne dolaze u obzir. Dovoljno je obuci crnu ili crvenu haljinicu, dodati neznu bisernu ogrlicu i bicete primeceni. Neznam zasto ali meni biseri simbolizuju neznost, nevinost, cistocu.

Msn messenger

Blog

beograd
Broj postova: 149
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Sreda 27.02.2008, 12:17, Naslov:

Volim bizuteriju od rodijuma.
Obozavam diskretne mindjusice i imam ih jako puno,jedini problem je sto znam da pogubim safice.Imam ih u raznim bojama i one su deo moje svakodnevnice.

Msn messenger

Blog

flora - Zenski forum
beograd
Broj postova: 45
Reg. datum: 13.02.2008
Datum unosa: Sreda 27.02.2008, 14:43, Naslov:

Ja sam luda za nakitom.Sve volim minđuše,prstenje,narukvice..Više sam za srebro i bizuteriju zlato mi je totalno out.

Blog

najbolji sid
Broj postova: 86
Reg. datum: 20.02.2008
Datum unosa: Cetvrtak 28.02.2008, 18:55, Naslov:

ja sam isto luda za nakitom obozavam sve prsten minjdjuse ogrlice lancice na rukama imam trenutno sest prstenja a u kutiji za nakit cuvam nakit za posebnu priliku obozavam zuto zlato i u glavnom si to i kupujem.mislim da je to nesto sto nas dopunjava i cini srecnim,uglavnom si svaka zena nadje nakit po svom ukusi. Mislim Osmeh Osmeh Zdravo

Blog

The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 433
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 28.02.2008, 19:50, Naslov:

Kad se radi o nekim posebnim prilikama, volim da nosim zlato, naravno ne puno, najvise jedan ili dva prstena i neku diskretnu ogrlicu ili mindjusice, da ne izgleda kao glavni detalj na meni, vec samo da dopunjuje sve ostalo. Za svakodnevnu varijantu vise volim srebro i ostali nakit.

holandjanka - Zenski forum
harderwijk
Broj postova: 75
Reg. datum: 17.01.2008
Datum unosa: Petak 23.05.2008, 14:53, Naslov:

Radila sam godinu dana kao prodavacica u radnji sa nakitom od srebra i dragog kamenja ( kako se to zove? SREBRNARA ?) Vrlo I ako do tada nisam nosila nakit, niti samm se u to razumela, taj posao me je ucinio opsednutom srebrom.

Luda sam za Cilibarom, merdzanom, svarofskim kristalom, sedefom., ametistom.. Volim stvari i od tirkiza, ali malo imam takvih stvari sa dragim kamenom. Uglavnom srebrno sto imam to je filigranski rad ( ono sto podseca na starinsko srebro ), markizit, ili obicni cirkoni.
Divila sam se zenama srednjih godina koje bih sretala sa velikim priveskom cilibara, ili sedefa. Kod mladjih osoba sam uvek vise volela da vidim nesto sjajnije, sa cirkonima, svarofskim i sl.
Licno ne nosim takav nakit sa dragim kamenjem jer mislim da ne bih umela da ga nosim. To zahteva posebnu gardarobu, vise stila, drzanja i sl.

Kao vencane poklone sam dobila uglavnom zuto zlato, sto inace nikako ne volim. Sve je to jako skupo placeno i ne isplati se dati ga u zamenu za nesto od belog ili za srebro, jer srebro inace nema vrednost kada zelis da zamenis, a zlatari su tako pokvareni da sve sto zelis zameniti racunaju u pola cene ili jos nize.

Da kazem jos samo, da imam posebnu kutiju za nakit koji je bizuterija, ali jako dobro obradjeno. Posebno imam puno mindjusa visecih,od bizuterije.

Msn messenger

Blog

<123>>

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: holandjanka, Luna, Danka211, OD025,
Gosti: 57