Nakit

Autor Poruka
tamarrishka - Zenski forum
Beograd
Broj postova: 291
Reg. datum: 05.07.2007
Datum unosa: Petak 23.05.2008, 16:14, Naslov:

Volim diskretan nakit, pre svega od belog zlata.
Dugo nisam mogla da nosim mindjuse, zbog alergije, zbog toga sam mislila kako bih nosila ogromne kitnjaste visece mindjuse.
Posto su mi rupice koje sam probusila jos kao mala zarasle od nenosenja, prosle godine pre svadbe probusim usi, medjutim nosim male diskretne mindjusice.
Ono sto obavezno nosim je burma, koja je takodje od belog zlata. Hteli smo da bude tradicionalna, engleska od zutog, ali obzirom da moj muz ima tamniji ten, zuta burma mu je stajala totalno bezveze. Odlucili smo se za belu i on i ja je nosimo.
Inace nemam nista protiv bizuterije, rodijuma i raznoraznih perlica. A ponekad stavim nesto i od zutog zlata!

Posaljite privatnu poruku

Arianna - Zenski forum
Sarajevo
Broj postova: 86
Reg. datum: 03.05.2008
Datum unosa: Petak 23.05.2008, 16:30, Naslov:

Nekako mi se uvijek desi da zaboravim da stavim nakit kada izlazim negdje Zid A naravno da volim nakit narocito narukvice. Nausnica imam mnogo, ali su mi ipak najdraze jedne od bijelog zlata koje stalno nosim.. Cool

Blog

Broj postova: 13
Reg. datum: 21.05.2008
Datum unosa: Petak 23.05.2008, 18:17, Naslov:

OBOZAVAM NAKIT,POSEBNO LEPE MINDJUSE,OGRLICE I NARUKVICE!
P.S.LETI UVEK NOSIM I NA NOZI

Msn messenger

Blog

Waiting_For_The_Night - Zenski forum
Novi Sad
Broj postova: 60
Reg. datum: 27.05.2008
Datum unosa: Cetvrtak 29.05.2008, 22:16, Naslov:

Mmmm, obozavam nakit. Imam 7 mindjusa koje su stalno u usima, plus jos dve rupice (od kad sam bila beba) u koje stavljam razne mindjusice, zavisno od toga sta sam obukla. Imam jako puno pari mindjusa, ne znam ni sama koliko. Ista je prica i sa ogrlicama i narukvicama, imam ih gomilu i rado ih nosim. Od razlicitih su materijala i razlicitih boja. Imam jedno 20 prstencica, od srebra ili belog zlata, od kojih 8 nosim stalno (osim u kuci). I na sve to jos i pirsing ispod usne. Osmeh

Blog

Predhodna < 123

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: holandjanka, malabg,
Gosti: 55