Datum unosa: Petak 08.06.2007, 05:15, Naslov: Kritika
Nadam se da se OVO NECE IZBRISATI kao moje prethodne teme!!!
:-x
Moje kritike:
Pod br 1
rimetila sam da cesto brisete komentare koji vam se ne svidjaju ili vec ne znam koi je razlog...(obrisali ste moju temu nega stopala,tamo gde je kozmetika...Pitanje je zasto?)
Obrisali ste moj komentar,gde sam napisala koju kremu koristim(napisala sam bebi kremu,mozda se to moderatorima ne svidja,ne znam zasto?)
Pod br 2:Kritika u vezi smajlica!!!!Nema dovoljno slatkih smajlova!!!
Ovim kritikama,ne mislim nista lose forumu,naprotiv zelim da se razrese neki nesporazumi i da vam dam ideju za smajlije!
Posto sam primetila da komentar koji se moderatorima ne svidja,on se momentalno izbrise... :x
Posto vam se moje kritike sigurno nece dopasti,garantujem da ce i ova tema uskoro biti izbrisana...Mislim da clanovi imaju pravo da na svakom forumu iznesu sta im ne odgovara(tj kritike),samim tim vi se mozete tako poboljsati!!!
:-D
Moje kritike:
Pod br 1
Obrisali ste moj komentar,gde sam napisala koju kremu koristim(napisala sam bebi kremu,mozda se to moderatorima ne svidja,ne znam zasto?)
Pod br 2:Kritika u vezi smajlica!!!!Nema dovoljno slatkih smajlova!!!
Ovim kritikama,ne mislim nista lose forumu,naprotiv zelim da se razrese neki nesporazumi i da vam dam ideju za smajlije!
Posto sam primetila da komentar koji se moderatorima ne svidja,on se momentalno izbrise... :x
:-D