Kritika

Autor Poruka
Dalida - Zenski forum
Broj postova: 65
Reg. datum: 05.06.2007
Datum unosa: Petak 08.06.2007, 05:15, Naslov: Kritika

Nadam se da se OVO NECE IZBRISATI kao moje prethodne teme!!! Vrlo :-x
Moje kritike:
Pod br 1Tralalalalarimetila sam da cesto brisete komentare koji vam se ne svidjaju ili vec ne znam koi je razlog...(obrisali ste moju temu nega stopala,tamo gde je kozmetika...Pitanje je zasto?)
Obrisali ste moj komentar,gde sam napisala koju kremu koristim(napisala sam bebi kremu,mozda se to moderatorima ne svidja,ne znam zasto?)
Ljuta
Pod br 2:Kritika u vezi smajlica!!!!Nema dovoljno slatkih smajlova!!!
Ovim kritikama,ne mislim nista lose forumu,naprotiv zelim da se razrese neki nesporazumi i da vam dam ideju za smajlije!
Posto sam primetila da komentar koji se moderatorima ne svidja,on se momentalno izbrise... :x Tuzna Posto vam se moje kritike sigurno nece dopasti,garantujem da ce i ova tema uskoro biti izbrisana...Mislim da clanovi imaju pravo da na svakom forumu iznesu sta im ne odgovara(tj kritike),samim tim vi se mozete tako poboljsati!!!
:-D HaHahahaha

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 08.06.2007, 05:21, Naslov:

Tvoje kritike objesit cemo na vidljivo mjesto Osmeh Ti se samo opusti i uzivaj.

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Petak 08.06.2007, 05:58, Naslov:

Ovaj forum je tek poceo sa radom a vec smo dobili prve kritike, sto je dobro jer ko radi taj i gresi. Nema razloga za zabrinutost jer ce svaka konstruktivna kritika biti uzeta u razmatranje.-Osmeh

Msn messenger

Dalida - Zenski forum
Broj postova: 65
Reg. datum: 05.06.2007
Datum unosa: Petak 08.06.2007, 06:28, Naslov:

Ovo mi se zaista svidelo!!! Osmeh
Volim kada ljudi vole kritike,ne znam zasto se neki ljute kad dam neku kritiku ali kritike su dobre,jer samim tim zelim da ukazem na gresku i da se neke stvari isprave!! Wink Osmeh
Mnogo puta mi je bilo zao na nekim forumima kad jednostavno ljudi ne razumeju moje kritike,vec dignu nos i naljute se!Ne znam zasto,ja samo kazem iskreno!!!Dopada mi se sto ovde mnogi ti shvataju bas onako kako treba!!! :-D
Ovim ste dobili jedan veliki PLUS kod mene!!! Osmeh
Zaista sam zadovoljna ovim forumom,svidja mi se i forum ali pre svega vi,moderatori i ostali clanovi!!! :razz:
Zelim da imate jos punooo punooo clanova i da trajete dugooo dugooo!!!
Vasa Danijela .. :-D

Msn messenger

Blog

Aylichak je moderator na ovom forumu
Aylichak - Zenski forum
Broj postova: 75
Reg. datum: 30.11.2006
Datum unosa: Petak 08.06.2007, 07:20, Naslov:

Dobro nam dosla. Bez kritika nema kvalitetnog rada i ovim podrzavam sve clanice da kritikuju sajt u cilju poboljsanja. Nadam se da cete imati razumevanja ukoliko neke tehnicke stvari ne budu momentalno uradjene. Cekamo na administratora. Na sajtu cak postoji i obrazac za slanje kritika Osmeh

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 00:37, Naslov:

Najveci problem mnogih foruma je upravo u tome da kritika obicno nije shvacena kao dobronamerna primjedba.
Prateci forum ZenskiSvet.com vidim da je u njegov graficki i oblikovni izgled ulozen ogroman rad. Isto tako je izbor tema i rad citavog tima foruma odlican.
Posto dobro poznajem forume i znam kako oni funkcionisu mogu vam samo cestitati.
Ovom prilikom hteo bih vas upozoriti na neke sitnice koje mnogim drugim forumima predstavljaju problem, a posledicno zbune njihove clanove.
Zbog toga predlazem:
1. Moderatori: Ne pisite pozdravnih govora na svojim forumima. Takav pozdrav nije potreban. On se podrazumeva dolaskom na forum. Isto tako, kada sudelujete na temama u njima izbegavajte identitet moderatora. Pisite kao obicne clanice. U slucaju da morate posredovati, uradite to diskretno.
Zasto? Desi se da jednog dana moderator iz bilo kakvog razloga to vise ne moze da bude. Onda je novi moderator u problemu, jer mora prepraviti ili cak brisati neke od takvih postova.
Nadam se da ste me razumele.

Zelim vam mnogo uspeha u daljnjem radu! :grin:

Blog

Broj postova: 512
Reg. datum: 28.05.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 00:43, Naslov:

Hvala, Dark!

***Cherry*** - Zenski forum
Broj postova: 201
Reg. datum: 31.05.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 07:34, Naslov:

Moja kritika,slicna kao i Danijelina!
Zasto se brisu moji postovi!
Vi ste odgovorili da se neki postovi moraju brisati ili da su neki tehnicki problemi!
A moje sledece pitanje je:Zasto se brisu moji postovi i Danijelini a ne naprimer Zlatokosini i od Baladi...?
Mislim da sam sama vec nasla odgovor!
Jednostavno vi ste moderatorke,super prijateljice i onda vase poruke se NE brisu,a ove novajlije ko i da nisu na forumu,tako da svi njihovi komentari mogu da se brisu!!To je moj utisak o ovome!Zar nije tako???

Msn messenger

Datum unosa: Subota 09.06.2007, 07:45, Naslov:

Osim onoga što su već pre mene pomenuli Tara, baladi i Aylichak, ja nemam mnogo šta da dodam.
Vidim da uživaš u novom ruhu našeg sajta i foruma, jer si često sa nama.
Drago mi je i da nas je Dalida pohvalila i na pravi način razumela situaciju.

Aylichak - Zenski forum
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 09:49, Naslov:

Meni se nikako ne svidja brisanje postova i predlozicu administratoru da pregleda izbrisane postove da bi ustanovio da li postoji stvarni razlog za brisanje ili ne. Takodje predlazem da se sastavi neka vrsta pravilnika za funkcionisanje foruma, ali da se zadrzi toplina da se ne desavaju postovi tipa "Sto postavljas to pitanje kada je o tome pricano ranije, ili kojekakve drugacije drskosti".

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 19:11, Naslov:

Ni ja nisam za bespotrebno brisanje. Predpostavljam da imaju moderatori uvid u sve sto je brisano (ako vec je). Isto tako mislim da nam kao clanovima nije potrebno znati ko je administrator foruma. Apsolutno sam za pravilnik koji moze samo pomoci Moderatorima pa i clanovima foruma. Koliko vidim Net-etika je na visokom nivoju - svaka vam cas. Vidim i da postoji nekoliko duplih postova, mozda je doslo kod pokusavanja brisanja do nekih tehnickih gresaka. Isto tako funkcija "citat" jos ne radi kako treba. Pise samo "citira:", a ne navodi se nick kojeg citiramo... ali samo polako i opusteno.
Vidim i to da su moderatori dobili svoj cose. Super! Predlazem clanovima foruma da malo pricekaju da se sve skocka na pravo mesto pa cemo biti svi zadovoljni, administrator, moderatori i clanovi.
Aha, Cherry Osmeh Ti si autor teme Sta cete kuhati danas. Nekim sticajem okolnosti postao sam autor ja. I to bi trebalo ispraviti. (Toliko da ne pomislis da su ti moderatori to napravili Wink zbog prijateljskih veza.
Sigurno ce se pokazati jos neki nedostaci, ali kao sto sam rekao samo polako i opusteno, tek ste pocele sa radom. Svi cemo se uhodati. :grin:

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 19:31, Naslov:

Nikad nisam shvatala ulogu moderatora kao nekog ko deli packe i brise poruke ad hoc, on je tu da pre svega svojom kreativnoscu ucini forum jos kvalitetnijim, uz pomoc svih clanova naravno, bar je to moje misljenje. Ako je i neki post obrisan verovatno je onaj ko ga je obrisao imao razlog, ili je to bilo tehnicke prirode o cemu je pisao Dark. Nema to veze sa tim ko je sa kim prijatelj ili ko je junior a ko veteran-Osmeh.Slazem da je pozeljno da postoji pravilnik o funkcionisanju foruma ali se slazem i sa Darkom da clanovima i nije potrebno da znaju ko je admin, forum je mesto za druzenje, opustenciju-Osmeh, razmenu misljenja, a ne institucija.

Msn messenger

Datum unosa: Subota 09.06.2007, 19:34, Naslov:

Sve ima svoj razlog.

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 20:10, Naslov:

Pa ja nemam ni jednu kritiku.Nešto sa mnom nije u redu?Osmeh))

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Nedelja 10.06.2007, 06:39, Naslov:

Drago mi je sto svi ovde dobro podnosite kritike!!!!
Nadam se da se niko nije naljutio sto sam ono napisala,ali stvarno sam se iznervirala oko tog brisanja!Potrudim se da nesto lepo napisem,nadjem recept i to se sve izbrise...Smrc...
Nema vise nesporazuma,sve je super ovde!!!
Meni se od pocetka,kada sam slucajno naisla na forum veoma dopao,zato sam se i uclanila...Uvukle su mi se pod kozu i clanice i neke moderatorke!Svi smo tu da razmenjujemo jedna drugoj savete,da uzivamo i da se opustimo sto je vise moguce!!!!
I ja sam za to da se na forumu napisu pravila foruma!Onda cu lepo znati sta treba da radim a sta ne!
Tako nisam znala da ne smem da reklamiram neke proizvode!!!Mislim da bi trebalo sve da bude zapisano(mislim na pravila)...
Puno pozdrava svim clanicama i moderatorkama!!
ZIVEO FORUM i sa kritikama!!!!

Msn messenger

Aylichak - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 10.06.2007, 07:01, Naslov:

Administrator je kompletan sajt radio od pocetka. Nije koristio gotov sajt iz razloga sto hoce da konstanstno nadogradjuje sajt po zeljama clanova. Sve tehnicke greske koje clanovi navedu ili neke predloge prenosimo njemu za dalju realizaciju.

Budimo strpljive.

Datum unosa: Cetvrtak 14.06.2007, 03:37, Naslov:

A ko je moderator,ako sme da se zna??

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Sreda 20.06.2007, 22:09, Naslov:

Kada sam se kao klinac suocio sa internetom cesto sam naletio na neka temeljna pravila ponasanja koje ovaj nacin komuniciranja trazi. Posto je sa vise strana spominjan pravilnik evo univerzalnog. Surfanjem po netu suocavamo se sa razlicitim kulturama i "ulazimo" u stanove mnogih ljudi. Nasi postovi citaju se po celom svetu pa ako ispostujemo ovih 10 zlatnih pravila Netikete ne mozemo pogresiti u medjusobnoj komunikaciji.

Na zalost nije preveden, na engleskom je, a mozda ce se neko potruditi pa to napraviti umesto mene.

http://www.albion.com/netiquette/corerules.html

Blog

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Sreda 27.06.2007, 20:28, Naslov:

Ja sam zaista popustio u glavi!Mesec dana, a nemam ni jednu žalbu?Ne, ne, gubim na snazi.Da, da!Osmeh

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 59