Da li ste član biblioteke i koje?

Autor Poruka
Broj postova: 512
Reg. datum: 28.05.2007
Datum unosa: Subota 09.06.2007, 17:30, Naslov: Da li ste član biblioteke i koje?

Ja sam od kad znam za sebe, tj. od kad sam naučila da čitam, stalni član raznih biblioteka, a do sada sam se najduže zadržala u članstvu Gradske biblioteke.

Zadovoljna sam njihovim radom, a i blizu su mi, u samom centru pored Kalemegdana.

Kakva su Vaša iskustva sa članstvima biblioteka?

Posaljite privatnu poruku

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Utorak 19.06.2007, 19:23, Naslov:

Pa, u skolskim i studentskim godinama bila sam redovni clan biblioteka. Sad rade kupim knjigu nego da koristim biblioteku, zato sto je fond knjiga malo siromasan, a i sad mi vreme ne dozvoljava da citam i vracam knjige u roku.
Bas sam ovih dana sa cerkom sasvim slucajno posetila moju prvu biblioteku. Malo su je renovirali i ulepsali i tako malo me uhvatila seta na secanje tih dana. Tad mi je biblioteka izgledala velika, puno knjiga na policama, a sad mi je izgledala tako mala.

Blog

Broj postova: 144
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Ponedeljak 24.03.2008, 09:49, Naslov:

Ja sam clan gradske biblioteke Beograda....Medjutim jako me je iznenadilo to da velika gradska bibliotaka kod Kalemegdana ima samo po jedan primerak odredjene knjige.....Pre neki dan sam otisla da uzmem na citanje dve knjige medjutim radnica na salteru mi je rekla da je jako tesko doci do tih naslova cak i putem rezervacije...Prosto sam se zapitala da li je moguce da tako velika bibloteka sa tolikim fondom knjiga od odredjenog naslova ima samo po jedan primerak?

Msn messenger

Blog

hana1 - Zenski forum
Broj postova: 83
Reg. datum: 26.09.2007
Datum unosa: Ponedeljak 24.03.2008, 17:29, Naslov:

clan sam gradske biblioteke...ali u poslednje vrijeme ne posjecujem je cesto.dosta knjiga kupim,a i kompjuter igra svoju ulogu.

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: srecja,
Gosti: 44