Datum unosa: Cetvrtak 24.01.2008, 16:00, Naslov:
Ljuta sam na svog direktora jer misli da moze sve ako ima pare.....
Kad vidim kakvi sve likovi otvaraju firme dodje mi da..
Kad vidim kakvi sve likovi otvaraju firme dodje mi da..

Eto, ono zbog cega si se mnogo iznervirao je tako slikovito smesno opisano da si mi izmamio osmeh....Znaci samo pozitivno.......Nekad sam ljuta na svog muza. Eto juce! Al proslo.....Zelim cesce da budem vesela......
danas sam strasno ljuta na jednu osobu koja stalno me kopira nemogu ni jednu stvar da imam na sebi ili u kuci da moja doticna osoba to isto sebi ne priusti.kako moze neko da bude takav to trpim vec vise godina,do sad sam trpila i ignorisala ali to je sad toliko providno da me vec izludjuje evo jedan naj noviji primer:pre neki dan sam si kupila lep dzemper obukla ga ona ga snimila videla sam....sledeci dan me zove da idemo da obidjemo prodavnice ja vec znam sta je u pitanju kazem sama sebi garant cilja na dzemper ide da ga trazi,dodjemo do butika gde sam ga kupila i cim ga je snimila uzima ga u ruke ,ja joj kazem sa navodnicima "ja imam takav dzemper neki dan sam ga kupila"ona kao sta to treba da znaci da ga vise niko nesme kupiti!?u pravu je nemam pravo to da zahtevam ali radi se o njoj ona inace kupuje sve sto kupim i ja.meni nije bilo pravo ali ona odustane nekupi ga.danas opet prolazimo pored tog butika ona opet uzme dzemper u ruke i govori ja cu sad da ga bas kupim...ja vec iznervirana ali suzdrzana samo mi izleti da ti bi se ubila da ga nekupis!to je vec milijom puta uradila i znam da ce uraditi opet ,do sad je to krila a sad eto i u mom prisustvu radi to kako neko moze da bude takav jel je to bolest ili ljubomora sta je to u pitanju i dokle ce to da traje.