Budimo kreativne

Autor Poruka
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 10.12.2007, 23:35, Naslov:

Prošle godine sam kupila kombinaciju plavih i srebrnih ukrasa, i baš mi se dopalo. Mislim da ću i ove godine samo to kombinovati, delovalo mi je nekako elegantno i svedeno. Godinama sam koristila crveno-zlatnu kombinaciju, pa mi dosadila...
Volim novogodišnje ukrašavanje, iako je masa tih ukrasa najobičnija kičeroza. Zato izbegavam da smešam i razne boje, jer to ume da izgleda ubitačno, u smislu natakni šta imaš...
Volim da imam i jelku, ali neku manju i to sa korenom. Posle je poklonimo nekom ko ima dvorište, ili je zasadimo u krugu zgrade. Žao mi je kad vidim svo to posečeno drveće. Kažu da je Nova godina za jelke Dan mrtvih, kao i 8. mart za cveće. Onda je bolje držati kakvu plastičnu u plakaru, pa je krasiti, nego učestvovati u sveopštoj seči...

Posaljite privatnu poruku

Blog

Tara je moderator na ovom forumu
Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 14.12.2007, 19:00, Naslov:

Vec par godina imamo umjetno drvce. Ove godine okititi cemo ga u narandzastim i zlatnim tonovima. Na kraju stavimo dvije vrste malih zutih sijalica, koje se mogu kombinirati razlicitim svjetlosnim efektima. Drvce je stvarno ko iz price.

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Subota 15.12.2007, 13:01, Naslov:

Evo i par modernih kreacija kojima mozemo ukrasiti nas dom. Uz sasvim malo dobre volje napravit cemo veliki ucinak.

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Subota 12.01.2008, 17:06, Naslov:

Jos malo, pa cemo zaboraviti na novogodisnje feste, poceti sa dijetom i svi novogodsnji ukrasi zavrsit ce na najvisoj polici naseg ormara.
Ptice su se vec pocele zeniti, dan je duzi za jedan pjetlov korak i proljece ce ubrzo biti na vidiku. Iskoristimo boravak u toplim domovima za izradu razlicitih korisnih sitnica koje ce nam ujedno ispuniti dosadne veceri i uljepsati cekanje suncanijih dana.

Sigurno vam se negdje valja prazna konzerva koju uz malo maste mozemo promjeniti u posudicu za olovke, skare i sto sitnica koje uvijek trazimo. Nadjite konzerve razlicitih velicina, omotajte ih omiljenom fotografijom ili tapetom i eto vam korisnog ukrasa na vasem pisacem stolu.

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: miss o,
Gosti: 35