15 zlatnih savjeta

Autor Poruka
Lillie - Zenski forum
Broj postova: 49
Reg. datum: 03.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 14.12.2006, 01:41, Naslov: 15 zlatnih savjeta

* Prije nanošenja maskare na trepavice stavite malo pudera pa će se maskara bolje primiti. Ista je situacija sa sjenilom i ružem za usne.

* Tokom oblikovanja obrva preporučljivo je ne čupati one iznad linije obrve, jer to mijenja prirodan oblik koji najbolje pristaje licu.

* Ne pravite pauzu između nanošenja slojeva maskare jer se ona brzo suši pa će nastati grudvice.

Stilisti preporučuju – dva sloja maskare na gornje trepavice, jedan na donje.

* Kako bi usne izgledale punije, ne nanosite olovku tako da se vidi rub usana, a na sredinu aplicirajte malo sjajila ili bijelog sjenila.

* Tamni ruž i iscrtani rub vizualno smanjuju usne.

* Izvrsni odstranjivači makeupa su vlažne dječje maramice, a pogoduju i koži ruku

* Šamponi za bebe izvrsni su za obojenu kosu, ne izbljeđuju je.

* Šminka ima rok trajanja: Ruž čuvajte najviše jednu godinu, šminku za oči najviše tri mjeseca, rumenila pola godine, lak za nokte godinu i pol.

* Razlika između večernjeg i dnevnog makeupa nije u količini, nego u sjenama na licu te nanošenju rumenila i pudera.

* Plavooke žene imaju crveniju kožu od smeđookih i zelenookih, koje pak imaju žuće nijanse tena, pa obratite pažnju na to pri odabiru boja.

* Nanošenje bijele crte olovkom na unutarnju donju liniju oka vizualno će povećati oči.

* Promjena boje kose zahtijeva i nove boje šminke, jer nova boja baca druge sjene na vaše lice.

* Sjajuckavi puderi vizualno pomlađuju i osvježavaju lice.

* Ako bojite čitav kapak, nanesite više nijansi boje, a ne samo jednu.

Posaljite privatnu poruku

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 375
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Subota 16.12.2006, 01:01, Naslov:

Odlicni saveti Osmeh
Mada sam ja negde procitala jedan savet koji je u suprotnosti sa prvim savetom ovde, odnosi se na nasonje pudera na kapke i trepavice. Kaze se da ne trba nanositi puder na kapke pre nanosenja senke jer ce onda sena delovati ispucalo...

Betty Boop - Zenski forum
Broj postova: 3
Reg. datum: 17.01.2007
Datum unosa: Petak 19.01.2007, 20:28, Naslov:

Ma da, i ja sam cula dva oprecna savjeta. Jedan nanijeti puder na kapke sjena ce se lakse nanijeti i bolje stajati. A drugi da se ne moze nanijeti sjena ako se stavi puder. Ko ce ga znati. Ja ipak mislim da zavisi od vrste sjene. Da one masnije ne mogu na puder, a da u prahu bolje "lijezu" na puder.

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 375
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Petak 19.01.2007, 22:58, Naslov:

Ono, opet, treba proveriti i izvore koji daju savete, i koje sami prenosimo, npr. valjda ovi iz maxfactora znaju sta i kako treba Osmeh)))

spavalica je moderator na ovom forumu
Broj postova: 144
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Utorak 12.02.2008, 17:38, Naslov:

Ukoliko se lakovi za nokte cuvaju na hladnim mestima moze im se produziti ro trajanja i do 2,3 godine.

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 29