Datum unosa: Subota 07.07.2007, 01:43, Naslov:
Ne znam, Darst je elokventna zena pa je sve to naslikala vrlo plemenito i slatkorecivo. Meni deluje kao foliranje.
Mnoge su cule da ljudi cene samo ono za sta su se puno trudili i radili, zato gledaju da te namuce sto vise jer veruju da ces ih postovati vise. Druge jednostavno glume ribe, odbijaju te iz sporta jer to prija njihovom egu.
Ranije sam se ljutio, nikako nisam voleo odbijanje. Odgovorio bi kako se nisam uopste obracao njoj nego devojci iza nje, ne znam o cemu prica ona uopste. Ili bi rekao da sam tek onako pitao inace me ne privlaci nimalo. Sto se ispostavilo kao vrlo lose jer je ubijalo hemiju. Tu sam naucio jednu vaznu stvar.
Mislio sam ako je odbijem od sebe da ce ona potrcati za mnom. Slabo je islo tako. Bolje je reci kako ti se svidja i rado bi je zaskocio ali ne mozes zbog nekog tamo razloga. Jednom mi je devojka rekla:
- “Imam decka, ali ti slobodno pokusavaj ako te to zabavlja”
- (sramezljivim glasom) “Pa ja bih bas voleo ali sam nekako stidljiv”
- Nasmejala se, “To je ok, malo stidljivosti je u redu”
- (seo sam blize uz nju) “Ok ali samo ovaj put”
Moras da ostanes zainteresovan inace neces kontrolisati hemiju.
Pozdrav deco,
Zed
Mnoge su cule da ljudi cene samo ono za sta su se puno trudili i radili, zato gledaju da te namuce sto vise jer veruju da ces ih postovati vise. Druge jednostavno glume ribe, odbijaju te iz sporta jer to prija njihovom egu.
Ranije sam se ljutio, nikako nisam voleo odbijanje. Odgovorio bi kako se nisam uopste obracao njoj nego devojci iza nje, ne znam o cemu prica ona uopste. Ili bi rekao da sam tek onako pitao inace me ne privlaci nimalo. Sto se ispostavilo kao vrlo lose jer je ubijalo hemiju. Tu sam naucio jednu vaznu stvar.
Mislio sam ako je odbijem od sebe da ce ona potrcati za mnom. Slabo je islo tako. Bolje je reci kako ti se svidja i rado bi je zaskocio ali ne mozes zbog nekog tamo razloga. Jednom mi je devojka rekla:
- “Imam decka, ali ti slobodno pokusavaj ako te to zabavlja”
- (sramezljivim glasom) “Pa ja bih bas voleo ali sam nekako stidljiv”
- Nasmejala se, “To je ok, malo stidljivosti je u redu”
- (seo sam blize uz nju) “Ok ali samo ovaj put”
Moras da ostanes zainteresovan inace neces kontrolisati hemiju.
Pozdrav deco,
Zed