Provod začinjen ukusom

Autor Poruka
Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1328
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Utorak 19.06.2007, 03:41, Naslov: Provod začinjen ukusom

Predstava "Don Žuan u Sohou" Patrika Marbera u režiji Alise Stojanović, premijerno je bila izvedena 10. juna na Velikoj sceni beogradskog Ateljea 212. Igraju Gordan Kičić, Nikola Rakočević, a igraju i Bojan Žirović, Radmila Tomović, Vladislav Mihailović, Milena Predić, Branka Šelić Ilić i drugi.
Ova predstava je na repertoaru svake večeri od 19.-23. juna.

Posaljite privatnu poruku

Blog

Datum unosa: Sreda 20.06.2007, 17:06, Naslov:

Bluz festival "Voxtock" održaće se 23. juna, na ski stazi na Košutnjaku. Festival počinje u 17h, i otvoriće ga domaći bluzeri, a nakon toga će se, do duboko u noć, smenjivati i bluz bendovi iz inostranstva...

Blog

Datum unosa: Utorak 26.06.2007, 01:13, Naslov:

Večeras, u 17, 19 i 21h, u Dvorani Kulturnog centra u Beogradu, prikazuje se film "Gospođica". Scenario i režija: Andrea Štaka, uloge: Mirjana Karanović, Marija Škaričić, Ljubica Jović, Pablo Agilar.
Rediteljka o filmu napominje sledeće: ""Gospođica" je lični film o moja dva sveta. Odrasla sam u Švajcarskoj, a porodica mi dolazi iz Bosne i Hrvatske. U Švajcarskoj sam provela predivno i ponekad usamljeno detinjstvo. Kad je devedesetih godina izbio rat, bespomoćno sam gledala kako to utiče na moju porodicu. Film daje intiman pogled na živote tri moderne žene koje danas žive u Švajcarskoj, a dolaze iz različitih delova države koja više ne postoji."
Ako ne živite u Beogradu, ili se ovaj film ne prikazuje i u vašem omiljenom bioskopu, možete ga pogledati u kućnoj varijanti uz limunadu ili dobar sladoled...Osmeh

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Utorak 26.06.2007, 01:15, Naslov:

Film zvuci jako interesantno, bas si me zaintrigirala Osmeh
Moram ga pogledati (doduse u kucnoj varijanti, sa sve limunadom Osmeh )

Datum unosa: Utorak 26.06.2007, 06:07, Naslov:

The Teacher, nadam se da ćemo razmeniti utiske, jer i ja planiram da ga odgledam, takođe uz limunadu Osmeh ... A nadam se da film nije limunada...Osmeh

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 28.06.2007, 02:49, Naslov:

Sinoć je u Inđiji održan koncert grupe Red Hot Chili Peppers. Prema rečima organizatora bilo je prisutno oko 100 000 ljudi. Koncert je trajao oko sat i po vremena, uz samo jedan bis. Nepojavljivanje na drugom bisu izazvalo je i negodovanje publike, zvižduke i bacanje plastičnih flaša. Bend je vrlo profesionalno i angažovano odsvirao planiran repertoar, i ovakva reakcija fanova nije baš bila primerena. Ljubiteljima muzike RHCP-a sigurno će ovaj koncert ostati u lepom sećanju.
Inače, pred ovim bendom je evropska turneja, pa će u junu i julu svirati u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Italiji, Holandiji i Španiji.

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 28.06.2007, 03:02, Naslov:

14. jula na Hipodromu u Beogradu, biće (najzad) održan koncert čuvenog r'n'r benda The Rolling Stones.
Biće odštampano tačno 82.000 ulaznica. Karte za stajanje koštaće 2850 dinara, karte za stajanje u prostoru bližem bini 4350 dinara, a ulaznice za VIP ložu 25.350 dinara.

Stonsi će 9. jula održati i koncert u Budvi, na plaži Jaz.

Priča se (ali su informacije nezvanične) da će ovo možda biti i poslednja turneja ovog slavnog benda. Zato, ko je u prilici, neka iskoristiovu mogućnost da ih vidi još ovaj put uživo - na bini...

Blog

Datum unosa: Ponedeljak 13.08.2007, 02:13, Naslov:

Ovih dana u Srbiji tlo malo podrhtava... Ali nije zemljotres u pitanju, nego Guča, naravno...Osmeh
8. avgusta započeo je 47. dragačevski sabor trubača, i trajaće sve do večeras kasno u noć.
Ova manifestacija je, uz Exit, postala jedan od najboljih srpskih brendova, koji na talasima muzike i dobrog raspoloženja otvara Srbiju svetu, i svet poziva u goste.
"Guča je zasnovana na autentičnim vrednostima, gde se spajaju tradicija i moderno, što potvrđuje i broj mladih (koji prisustvuju manifestaciji)", izjavio je i predsednik Koštunica, nazvavši Guču prestonicom i najvećim Gradom srbije u ovom času.
Mediji javljaju da je kroz Guču ovih dana prošlo 600 000 ljudi iz zemlje i sveta. Najviše posetitelja došlo je iz bivših jugoslovenskih republika, već tradicionalno su Slovenci najbrojniji, primetan je izuzetno velik broj gostiju iz Francuske, Nemačke, kao i iz Italije, Bugarske, Grčke...
Ovogodišnji program obogaćen je i koncertom Gorana Bregovića, po svemu sudeći to je bilo ludilo. Koncert je nazvan "Alkohol", pa je i Goran pijuckao viski za vreme svirke. Vrh svega bio je kada je za kraj izveo numeru "Kalašnjikov" i pozvao narod na juriš! Počelo je opšte prskanje pivom, a iznad glava letele su kokice, plastične čaše, pa čak i obuća...Osmeh

Evo još malo zanimljivosti (izvor: krstarica.com)...

Guča u brojkama:
Dva vagona kuvanog kupusa pojede se u vreme Sabora
15 vagona raznog pića popiju posetioci
37 trubačkih orkestara sviraće ove godine u tri konkurencije
1.500 trubača takmičiće se ove godine
1.500 jagnjadi i prasadi se ispeče svake godine
10.000 trubača nastupilo je do sada na Saboru
600.000 posetilaca očekuje se ove godine
9.000.000 posetilaca posetilo je Guču proteklih godina

Hahaha, provod začinjen ukusom kupusa i piva...Osmeh

Blog

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 09:02, Naslov:

9. novembra, u Beograd dolazi legendarni Džo Koker! Za one koji mogu da ga gledaju, da znaju da nastupa u Areni.
A ja radim, eh...

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 10