Prilika koja se ne propusta!

  • 1
Broj postova: 1
Reg. datum: 20.12.2015
Datum unosa: Nedelja 20.12.2015, 08:28, Naslov: Prilika koja se ne propusta!
Posto imam malu bebu kod kuce,ne mogu da radim i da je ostavim. Zato sam preko prijateljice cula za posao koji radis od svoje kuce, i sam biras svoje radno vreme. Sve sto je potrebno jeste da imate kompjuter, internet i volju da zaradite. Ukoliko zelite da saznate vise, na sledecem linku imate detaljnije informacije. Osmeh
Osmeh
http://krat.im/6523

Pozdrav. Osmeh Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Kotor
Broj postova: 2
Reg. datum: 19.06.2016
Datum unosa: Nedelja 19.06.2016, 20:56, Naslov:
Postoje mnogi nacini da se zaradi i od kuce, da spojite ugodno i korisno. Ja sam srecom naisla na jednu jako zanimljivu priliku na internetu, pokusala, i evo vec 9 mjeseci sam u ovom poslu. Covjek mora proci obuku (besplatnu) , zasukati rukave i raditi. Za svakoga ko ozbiljno shvati ovaj posao, ima zarade. Nije lako i posao ne moze da radi bas svako - jedino onaj ko bas odluci da ce da uspije.
Ja sam mama dvojice hiperaktivnih djecaka, i pored svih obaveza stignem da se posvetim poslu, jer koristim avaki slobodan trenutak da radim. Posao mi se uvukao pod kozu, radim ga sa ljubavlju, pogotovo sad kada konacno vidim plodove svog rada.
Nema limita u zaradi, sami diktirate svoj tempo i odredjujete koliko cete da zaradite. Po struci sam dipl ing elektrotehnike, ali i sutra kad se vratim na posao, svojoj profesiji, od ovog nikako ne odustajem, jer je savrsena prilika za svaku zenu.
Ukoliko ste zainteresovane i zelite da vise saznate o cemu je rijec pisite mi na mailu ili se prijavite na:
http://posao-i-zadovoljstvo.blogspot.com/?m=1

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

  • 1

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 148
Koliko clanova ima idealna porodica?