One night stand

Autor Poruka
Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 03:39, Naslov: One night stand

Citat:
ali ja čak ni ne mislim da je amoralno menjanje partnera ili one night sex, nekako mi je seks kao pojam jedna prirodna celina i normalnost i ne treba ga kriti.

Svidja mi se ovo sto je napisao Nerv.

Da li pojavu zvanu "one nigt stand" definisete kao instant seks u prolazu, ili neobaveznu vezu, ili isto to samo malo drugacije?

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Novi Beograd
Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 05:31, Naslov:

Nisam do sada imao tih isjustva, ali bih ga definisao kao instant seks u prolazu, mada ga ne bih mogao oprostiti.

Msn messenger

Blog

Dubai
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 05:51, Naslov:

Na sta mislis kad kazes da ga ne bi oprostio?

Msn messenger

Novi Beograd
Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 06:57, Naslov:

Da saznam da je moj partner imao one night stand, znaci bez emocija, bez icega, neka je biola i pijana, usuvana...nikako,.

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 08:32, Naslov:

Baladi, ONS je za one koji vec imaju ohoho iskustva, a ponajprije moraju biti takve osobe oslobodjene nekih predrasuda. Ovako u sali kazemo da su ljubav izmislili studenti dok su cekali na stipendije. No ONS su izmislili nesto stariji studenti i u njemu nema ljubavi.
Mozda ce mi neko oponirati, ali to znaci jedino da ne zna sta je ONS.
Svi romanticari, zaljubljenici, melanholiki - i da ste jos udate/ozenjeni... sto dalje od takvih iskustava. Nije to za vas. Zaradit cete jedino osecaj krivde i moralne konflikte.
ONS je prilika i pristanak na seks sa osobom sa kojom se verovatno nikada vise necemo ni videti. Preskocila je iskra za jednu noc i to je sve. Dogadja se daleko od srca i ociju neke druge osobe, a ucesnici morajo biti toliko jake osobe da se sa time kasnije ne opterecuju i ne srame se svog cina. Bio je samo ONS.

Blog

Dubai
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 14:39, Naslov:

Citat:
Dogadja se daleko od srca i ociju neke druge osobe,

A sta ako je osoba soler, cemu u tom slucaju osecaj krivice cak i kada je romanticna dusa u pitanju? Zar sve ne zavisi od situacije, i cemu vecito taj osecaj greha? Kakva je tu snaga u pitanju i zar nam ona ne treba za teze zivotne izbore?
Ne, ne branim niti propagiram shemu, nego samo razmisljam na glas.

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 15:31, Naslov:

Vidis odakle je poreklo reci ONS? Dao sam ti cistu definiciju u kojoj se podrazumeva da barem jedan (ako ne oboje) imaju stalne partnere.

To da smo mi skloni sve malo prirediti i balkanizirati svaku stvar je drugo i nema veze sa definicijom ONS-a.

Zasto bi soler imao bilo kakav osecaj krivice? To nije pravi ONS pa makar on spavao svaki dan sa drugim partnerom. Soler je leptiric kojemu se moze desiti da ga neko drugi iskoristi za ONS.

U ONS-u se ne pita ko si, sta si, kako ti je ime, gde zivis, daj mi broj telefona, vidimo se sutra,... - to su obicno pitanja solera.

Ako zelis ovako banalno... prakticiraju ga oni koji tvrde: jesmo u vezi, braku ali nisu i nase genitalije, fizicke potrebe i strast. I to opet ne znaci da takvi ljudi sada skacu okolo i traze ONS. Jednostavno si dozvoljavaju priustiti i takvo zadovoljstvo znajuci da se sutra vracaju kuci svom partneru.

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 15:51, Naslov:

Nije mi se desilo da zavrsim u krevetu sa osobom koju vidim prvi put u zivotu ali ne osudjujem osobe koje to rade, pod uslovom da vode racuna o svom zdravlju i da to ne praktikuju cesto, na primer bas svako drugo vece ili svaki vikend.
Moze da se desi neki klik, osobe se nadju, mozda su izasle iz dugih veza, raskid je bio mucan, ili cak ne mogu da nadju stalnog partnera pa daj sta das makar i na jedno vece Vrlo
Slazem se sa baladi, cemu osecaj greha ako su ljudi solo? Ne varaju nikog, osete strast, zavrse u krevetu, bude im super... Moze da ostane lepa uspomena Osmeh
Sex ne trazi uvek ljubav.

Dubai
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 16:06, Naslov:

E pa definicija me je zanimala. Cesto ljudi pod ONS podrazumevaju neobaveznu vezu, sto nije isto. Ili pak misle da to znaci ad hoc skakanje sa cveta na cvet...

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 16:07, Naslov:

Da, da Vunice samo da to o cemu ti pricas nije ONS, vec zivotne situacije u odrastanju.
Baladi, hoces li furati ovu temu ili da je ostavimo? Ako imas neka pitanja onda pitaj konkretno i ne buni narod Wink

Blog

Dubai
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 16:10, Naslov:

Pa pitala sam. Nije valjda da si se zbunio-Osmeh?

Msn messenger

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 16:11, Naslov:

Ma vidim da cete vi mene iskvariti.
I ja ne bih mogla za jedno vece, ali kad bolje razmislim nisam ni bas imala prilike da se nadem u takvoj situaciji. A kad bi se nasla, verovatno bi me griza savesti pojela pa bih jos sutradan ispricala suprugu da sam ga prevarila, na sto bi on sigurno reagovao na balnaski nacin i oprostio?
Mene strasno strah komsinice SIDE koja bi mogla prepricati sve komsiluku, a to znaci da si obelezen za sav KRATAK zivot.
Kako bi rekao Nervozni : 'bem ti srecu Tuzna

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 16:23, Naslov:

Citat:
Cesto ljudi pod ONS podrazumevaju neobaveznu vezu, sto nije isto. Ili pak misle da to znaci ad hoc skakanje sa cveta na cvet...
Skakanje sa cveta na cvet su vezice i veze i vec kao takve neobavezne. Sve sto se desava unutar toga nije ONS. Oni mogu biti jedino trofeja Wink

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 17:08, Naslov:

Ja više ne znam šta je ovde pitanje... Ali,ok, nadovezaću se po pitanju definicije. Prema Darkovom tumačenju, kod ONS-a je znači problem što tu neko ima stalnog partnera. MOže biti, ali ne mora da znači... I ne mislim da je samo romantičarima i onima koji su u braku ova vrsta veze problem. Radi se i o tome da "stariji studenti", takođe mogu biti u ozbiljnim vezama, pa i za njih isto važi. Ne bih se ja određivala ni prema godištu, ni prema iskustvu. Ja ih tumačim kao izlete. Drugo je to što posle neke izjeda krivica, nekima je žao što je tako kratko trajalo, a nekima je sve jedno. To kako se neko oseća kasnije individualna je stvar.
Ne treba od toga praviti nauku. U pitanju je samo čin koji se desi samo jednom, a podrazumeva se da je neobavezujući.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 17:12, Naslov:

Citat:
Prema Darkovom tumačenju, kod ONS-a je znači problem što tu neko ima stalnog partnera.
Ne, to ja ne tvrdim.

Citat:
U pitanju je samo čin koji se desi samo jednom, a podrazumeva se da je neobavezujući.

Eto ti me uvek usrecis svojim dolaskom. O tome pricam pola dana.
Lepo kazes ono sto je i to je to. Osmeh

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 17:15, Naslov:

E, to je lepo čuti... Osmeh
Samo nadam se da, zbog mog dolaska, neće da zamre tema... Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 17:30, Naslov:

Ovisi kakva su dodatna pitanja baladi Wink

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 19:48, Naslov:

Pa sad jel ima ili nema stalnog partnera?Osmeh
Ja ONS shvatam nevezano od toga. Po meni ONS podrazumeva sex sa osobom koju prvi put vidis, budes to vece sa njom i dovidjenja. E sad kakva je PRAVA definicija to ne znam Osmeh

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 20:25, Naslov:

A one-night stand can be thought of as an irregular and unplanned sexual encounter between individuals. The participants will usually have little or no contact with one another aside from sex. Thus it is possible to have mulitple one-night stands with the same person, provided that there is no regularity to the encounters or planning involved in the encounters. However, where the people involved have a regular sexual relationship without romantic involvement, this is generally considered a casual relationship (also referred to using terms such as "no strings attached"/NSA, "fuck buddies", or "friends with benefits"/FWB), and is generally considered distinct from the one-night stand phenomenon.

Pa si prevedi Osmeh

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 05.07.2007, 20:34, Naslov:

A ha, sad mi je jasnije(kako da ne).
Da sam ja toliko znala engleski, ne bi bila plavusa Osmeh

Blog

123>>

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 33