One night stand

Autor Poruka
Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Subota 07.07.2007, 05:32, Naslov:

Hahahaha Darkic, neka ti Tara objasni. Mislim da su ostali shvatili sta sam htela da kazem Vrlo

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 07.07.2007, 18:18, Naslov:

Woony, jos ces poceti i kljucevima da mases... HaHahahaha

Nego, zanimljiva je genealogija ONS-a, to sa glumcima... :-P

A ja cu opet postaviti pitanje po cenu toga da me Dark lansira na daleki put HaHahahaha : koja je razlika izmedju NSA i FB? Zar to ne dodje na isto?

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 07.07.2007, 21:57, Naslov:

Hehehehe baladi :grin:
Necu te ja nikamo lansirati kad vec sama googlas. Nego ne vidim na forumu podforum SiE pa cu se opet posluziti engleskog Wink
Inace, nemam ja nista protiv otvorenih debata znas, zbog cega bi uopste imao, - lepo se dogovorite tamo u moderatorskom cosetu pa otvorite Sex i erotiku ako zelite teme na tom podrucju. Svakako bolje nego da su razbacane po citavom forumu.

Malo o genealogiji:

The term came from the expression one night stand, used for a touring theatrical company who would make a single performance in one locale before moving on to the next engagement, and to a place where such a performance was given.
"Stand" still refers to theatre performances, but the use of "ONS" is now predominantly used for the sexual encounter.

Blog

Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 04:16, Naslov:

E, ovo neću da prevodim iz principa.Osmeh Samo ću napomenuti da se lepo kaže da su glumci igrali predstave, i da se "stand" odnosilo upravo na to, a dušmani su im napakovali seksualnu konotaciju... Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 07:04, Naslov:

Citat:
Hahahaha Darkic, neka ti Tara objasni. Mislim da su ostali shvatili sta sam htela da kazem

Ma shvatio sam i ja Clara samo mi je fitilj nesto duzi.

Ovaj, ovi dusmani su stvarno cudo nevidjeno. Mi radimo, mucimo se, vozamo ko putujuci cirkus iz grada u grad, sela u selo... igramo Don Juane, Cassanove, lopove i kurtizane, razno razne .....seksualce, voayere, sadiste i mazohiste, sve one ostale -iste, moramo se ljubiti na sceni sa partnerima koji to nisu i ne zelimo ih, sve moramo, skinuti se i fizicki ako je to vizija rezisera, sve dati... i kad kasnije odemo umorni na spavanje u svoje vozove, oni u tome vide ONS. Ja bih zatvorio pozorista, bioskope, sve kulturne ustanove, spalio sve knjige, srusio Tadz Mahal - pa neka se lepo svi dusmani ovog sveta ONS-uju u tami. :grin:

Blog

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 07:34, Naslov:

?

Msn messenger

Blog

Aylichak - Zenski forum
Broj postova: 75
Reg. datum: 30.11.2006
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 07:48, Naslov:

Slazem se sa disidentom da je to neoprostivo, i po meni totalno nedopustivo ni jednoj ni drugoj strani. Nema opravdanja za takve stvari bar za mene.

Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 08:47, Naslov:

Ne brinite, ljudi, to Dark predlaže kataklizmu u nastojanju da se spase čast kulturnjaka, pred onima koji kulturu konzumiraju, ali ne umeju da je ispoštuju, ili je ne razumeju, ili joj pripisuju svoje loše misli...
I pretpostavljam da je sve to kao šala upućeno meni jer čupam drevne američke glumce iz teorije o ONS-u...Osmeh
Ok, nek' izvinu dotične kolege, koje su možda možda i posle predstava trudili da razvesele publiku (pa i tezgarenje je možda tako nastalo! Osmeh), neću više da ih branim... Ionako ne verujem da će mi pripasti neke zasluge od glumačkog sindikata...Osmeh
Nego da mi nastavimo da se držimo za temu, da nam ne podvikne Woony ujutru!

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 09:00, Naslov:

Hvala na razumevanju Darstellerina.
Na neki cudan nacin uzivam kada vidim da tako hrabro branis pozoriste i njegov ugled.

Malo sam promenio ovaj post toliko da objasnim neke stvari pa se onda slobodno vratimo temi.

Ono sto me je diglo u toj temi je istinit dogadjaj ONS-a koji se je desio jednom mom dobrom prijatelju. Pa ce biti lakse razumljiv moj stav u postovima gore.
Bili smo zajedno na marendi kad je meni i jos jednom prijatelju rekao sta mu se desilo i da ga muci, da ce sve to ispricati zeni. Da, bio je ozenjen i imao je dvoje dece.
Savetovali smo ga da neka ne mesa u sve jos zenu. Da je bolje da ako vec misli da je napravio s..... precuti sve skupa, jer moze napraviti jos vise stete. Ipak smo mi bili nesto iskusniji. Ne, on je priznao zeni, a ona mu je mirno spakovala kovceg i morao je napustiti stan. Preko noci, i skoro posle 10 godina braka nasao se je u polovnom autu sa kovcegom. Njegov dan je zapoceo lokalom, izmedju je radio, vecer je zavrsavala u lokalu, da bi na kraju dosao sa autom na parkiraliste firme i tamo prespavao ostatak noci. Do jutra, kad je zapocelo sve jovo na novo.
I tako mu je posle vise od godine dana zena javila da mu je preko noci umro sin. Slomilo ga je totalno. I mozete si zamisliti tu sahranu i taj sprovod. Njegovu zenu je tesio drugi muskarac, a on je hodao dva koraka iza njih ko neko trinaesto prase... Kasnije se je napio i razbio auto. Sada je bio bez auta, svog krova nad glavom, imao je samo posao. Imao je jos volju ali plata mu je bila premala, obaveze, alimentacija i sve ostalo je puno oduzelo i poceo je iskoristavati radno mesto da je zaradio nesto pored. Prokuzili su ga i ostao je jos bez posla. Na kraju je u kantama za smece trazio hranu i umro od infarkta usred zeljeznicke stanice u Ljubljani.
Zena je platila njegovu sahranu, da mu barem kcerka moze zapaliti svecu.

I zbog toga sam rekao da je bolje da se ONS-a kane meke, labilne i romanticne osobe. I kad razmisljam o takvim susretima uvek imam tog svog prijatelja u mislima. Da bi bio sam, ili samo u vezi... jos bi to nekako izaslo na kraj, ali on je bio vec ozenjen...
I imam jos mnogo podpitanja, ali samo sam hteo objasniti odakle moj odbojan stav.

Svakako si hrabra, baladi kad si otvorila ovu temu. Razumem da su tvoje misli ciste, problem je da imam ja jako lose secanje na tamo neki davni susret sa ONS osobe koja je bila jako postena.

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Ponedeljak 09.07.2007, 20:07, Naslov:

Dark, (btw. cestitke za 200. post-Osmeh) uopste nisam dovodila u pitanje tvoje stavove i nije o tome rec...
Ja sam svojevremno na jednom drugom forumu stala u odbranu fuck buddies sheme, ali u slucajevima kad su oboje slobodni i spemni za tako nesto - a zasto, zato sto se to svakodnevno desava, zato sto se puno ljudi u to upusta jer su usamljeni, razocarani zbog propalih veza ili su zbog nekih razloga nespremni da se vezuju. Pri tom sam naglasila da uopste ne mora da znaci da su ti ljudi u gubitku, naprotiv, desi se da se iz toga izrodi i nesto dublje. Epilog: bez ikakvog udubljivanja u sve sto sam napisala, bez udibljivanja u cinjenicu da je zivot jedno "neshvatljivo cudo..." bila sam satanizovana.
Mislim da smo mi na ovom nasem forumu polozili ispit-Osmeh

Msn messenger

Mikac - Zenski forum
Broj postova: 5
Reg. datum: 10.07.2007
Datum unosa: Ponedeljak 30.07.2007, 06:56, Naslov:

Divota jedna Osmeh Nisam probao Osmeh

<123
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 49