PIVO

Autor Poruka
Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 06:28, Naslov:

Poenta je da popiješ pivo...pa tek onda odeš u wc,hehe...a prilikom guranja do wc-a naručiš novo..da kada dođeš..ne čekaš dugo da ga dobiješ :-P

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 20:22, Naslov:

Da, da... Znas kako je Sunshine. Hmmm, pice nikada, narocito kada je guzva ne ostavljas. Ako moras na WC, onda kad se vratis narucis novo. Staro ne pijes!
Ovako narodski da ti kazem: Bolja je preventiva, j.... novac!

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 20:29, Naslov:

Kad vec pricamo o pivu, sigurno svi znate da mu je glavni sastojak jecam, koji uz dobru vodu pivu daje svojstven okus. Kod pripreme piva upotrebljava se jecam koji sadrzi vise skroba, nego jecam za prehranu. Mljeveni jecam poznajemo kao dodatak bijeloj kavi.
Nakon ovog podatka niko nam ne moze reci da ga pijemo bez bilo kakvog razloga Wink U pravu je bazen kad kaze da je pivo tekuca hrana i to vrlo kaloricna Wink

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 20:42, Naslov:

Ako pogledas na jelovnik pored hrane je iskljucivo vino. Kao hrana se tretira jedino vino, pivo ne.
Ipak stoji to sto si rekla, Tara. Pivo se svrstava medju blaga (osvezavajuca) alkoholna pica. Ali ono "osvezavajuca" vazi u malim kolicinama. I pivo je bolje piti zimi, nego leti. Narocito kada je jako vruce. Tada uspavljuje jos vise i nije osvezavajuce.
Dok za vina vazi temperatura izmedju -6 do -12 stepeni, pivo je najbolje kad ima -16 stepeni. Neki ga vole jos hladnijeg.
Postoje neka pravila, mada se ni ne secam tocno. Neka me Nervozni ispravi ako sam pogresio...

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Petak 21.09.2007, 22:44, Naslov:

Dark, ne skreci s teme, pricamo o pivu Osmeh
Slusaj sad ovo: Britanski strucnjaci su utvrdili da pivo sadrzi korisne sastojke koje jacaju kosti. U njemu je silikon, mineral koji je ujedno i glavni sastojak tkiva u kostima. U dva dl piva je priblizno 7 mg silikona. I kod manje kolicine popijenog piva dobit cemo dovoljno silikona, kojeg inace mozemo naci i u mangu, spinatu, jabukama i nekim mineralnim vodama.
Pa, na zdravlje Tralalalala

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Subota 22.09.2007, 04:06, Naslov:

Hvala, ne, mozda drugi put!
To bi mi onda bilo prvi put da popijem pivo u životu!

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Subota 22.09.2007, 04:08, Naslov:

...ali zato imam predstavnika iz moje kuće koji će nazdraviti umesto mene s vama!
Crnim pivom!

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 22.09.2007, 04:49, Naslov:

Citat:
Tara: ...
I kod manje kolicine popijenog piva dobit cemo dovoljno silikona, ...

Hehehe, Taro, na kraju cete biti pune silikona Wink Nadam se da cete imati cvrste, kako ti kazes - koscice :cool:

Citat:
maculi: ...ali zato imam predstavnika iz moje kuće koji će nazdraviti umesto mene s vama!
Crnim pivom!

Toooo, maculi - bravo! Mislim da mogu predstavniku tvoje kuće slobodno u ime svih pivopija foruma vratiti taj "Na zdravlje!" :grin: Huhhh, al` nam pase Osmeh

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Subota 22.09.2007, 16:17, Naslov:

Ne brini Dark, nakon piva smo "cvrsce". Cak i Andrej Sifrer je u svojoj pjesmi opjevao pivo i njegov blagotvoran ucinak na zene, pa kaze:

Všeč so mi ženske, ki pijejo pivo,
se smehljajo in gledajo iskrivo,
všeč so mi ženske, ki dobro vedo,
da jim po pivu prsi rastejo.

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 22.09.2007, 20:33, Naslov:

Ko zna sta je mislio Sifrer u svojim stihovima... Mozda cak to da je za vece grudi bolje piti pivo nego staviti silikonske uloske Wink a prije svega prirodnije i jeftinije :grin:

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 02:09, Naslov:

To za obim grudi ne znam, ali koga baš ponese uživanje u pivu, može računati da će mu se obim struka zasigurno promeniti. Osmeh

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 03:14, Naslov:

E nije istina, meni se nije Osmeh Obim struka mi je ostao isti, a ostale reakcije cekam Wink

Broj postova: 14
Reg. datum: 11.09.2007
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 03:31, Naslov:

Ne konzumiram pivo. Moj otac je bio teska pijandura, a ja ne zelim da zavrsim kao on. Ne kazem sad da skodi jedna casa, dvije, ali ljudi ni u cemu nemaju granicu a sigurna sam, pogotovo ne u picu!

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 03:36, Naslov:

Mico, neki ljudi ne znaju uzivati u icu i picu. Navika im je da u svemu pretjeruju. Uz svako jelo ide odredjena vrsta pica, a svaki rucak pocinje aperitivom. Ako se svaki zalogaj zalije dobrom kapljicom, obrok ce biti kompletan narocito ako je u dobrom drustvu.

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 14:24, Naslov:

Tara
Citat:
Obim struka mi je ostao isti, a ostale reakcije cekam

He, pa tebi je zasad izgleda sve otišlo u kosti! Osmeh

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 16:59, Naslov:

Hehe Darst, otkako sam na pivu ne trebaju mi tablete za kostobolju Osmeh

U subotu je u Minhenu poceo tradicionalni, 174. po redu Oktoberfest, na kojem su ljubitelji piva lani popili vise od sest milijuna litara. Po obicaju, mnogi taj festival posjecuju u tradicionalnoj bavarskoj nosnji. Gradonacelnik Minhena tocno u podne zabije slavinu u bacvu piva, to je ujedno znak da sve pivnice mogu poceti sa tocenjem piva.
I u Sloveniji se, u Laskom odrzava Praznik piva in cvetja (Praznik piva i cvijeca) na kojem se ljubitelji piva tek ugrijavaju za Oktoberfest Osmeh

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 21:13, Naslov:

Nikako ne mogu zaobici tu pivopijsku temu, a ni vijest da su u Becu otvorili kavanu Bunter Hund u kojoj toce posebno pasje pivo, a uz to nude prestu (slani perec) i kobasicu, isto kao na Oktoberfestu.
Pasji pivski festival poceo je 20. septembra.

Sunshine - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 21:27, Naslov:

A mene nigdje:-( rekla sam,Oktober fest će me jednom vidjeti...makar mi bilo zadnje:-D
Istina je da pivo utječe na struk...na moj je izvršilo utjecaj...ali,jedno hladno s vremena na vrijeme ne škodi,može samo da pomogne radu bubrega:-D

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 08.10.2007, 04:47, Naslov:

Oprastamo ti sunshi i sto nemas idealan struk, samo nam se vrati.
Oktoberfest je isto zatvorio svoja vrata. Popilo se je 6,7 milijuna litara piva i ispeklo 104 vola. Sad ne znam da li je jelo krivo za takvu zedj ili je pivo uzrok dobrom apetitu. U svakom slucaju, trgovci mogu zadovoljno trljati ruke. Pivo je jos jednom dokazalo da zna utjesiti zedj i dobro napuniti blagajne Osmeh

Sunshine - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 08.10.2007, 15:45, Naslov:

Ja sam cula Tara da je tebi jedinoj drago sto me nema :-D :-D
Auuuu koliko piva,a ja ni kapljicu nisam okusila...cini se da i necu dok BiH ne udje u EU da mogu slobodno da putujem...sto znaci da ce moji unuci ici na Oktoberfest :-D
Pozdrav svima,uskoro cu da vam se pridruzim opet ;-) Zao mi je Tara...:-D:-D

Msn messenger

Blog

Predhodna < 1234> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet