Komentar na - Zene ne pricaju vise od muskaraca.

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 09.07.2007, 20:06, Naslov: Komentar na-Zene ne pricaju vise od muskaraca.

E ovo me je nasmejalo,
Procitala sam clanak na sajtu, da su merili izgovorene reci muskaraca i zena, i dosli do zakljucka da zene ne govore vise od muskaraca.
Palo mi je na pamet da nisu mogli izmeriti broj neizgovorenih reci, jer je to nemoguce izmeriti - ne mislim na tehnicki neizvodljivo, vec, nece se moci prebrojiti, koliko reci zeni kroz glavu prodje -Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Sreda 11.07.2007, 09:30, Naslov:

E, koliko reci vam kroz glavu prodje je drugo.

Sad znate zasto je vise suncanih dana Zloca

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Utorak 25.09.2007, 18:26, Naslov:

Do sada sam nekoliko puta čula iskrene komentare muškaraca...da oni razumiju sve,i da pričamo mnogo,ne smeta im(uglavnom) ali im nije jasno kako recimo 5 žena može da govori u glas,da razumiju jedna drugu,čuju tuđe probleme,kažu istovremeno svoje...uspiju da otračaju nekoga,da se nasmiju,rastuže...sve u jedan glas:-D :-D
Ni ja ne znam kako ovo uspijevamo,ali nam polazi za rukom.:-D

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Sreda 26.09.2007, 03:14, Naslov:

Sve je u mozgu!!! Naučnici su davno otkrili da je centar za verbalnu komunikaciju razvijeniji kod žena dok su muškarci manuelno i prostorno sposobniji od nas! Na žalost i centar za osećaje je razvijeniji kod žena...Ili možda na sreću? A onda žena ono što oseća mora i da kaže! Muškarci uglavnom smatraju da se to podrazumeva i bez puno reči! Vrlo Vrlo Vrlo

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Sreda 26.09.2007, 03:24, Naslov:

Na sta se konkretno misli kad se kaze da su muskarci "prostorno sposobniji'?

Msn messenger

Datum unosa: Sreda 26.09.2007, 06:01, Naslov:

Lakse se snalaze u trodimenzionalnom prostoru.Lakse rešavaju zadatke tipa ...kao što je na primer madjarska kocka i slčno.
Godinama su samo muškarce primali u vojne škole za pilote.Ne samo zbog fizičkih sposobnosti već i zbog te "prostorne inteligencije".(postoji i stručan naziv ali ne mogu da se setim...)Srećom ,danas su i žene dokazale da mogu da pariraju kolegama i uspešno lete.
Vrlo Vrlo Vrlo

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 30.09.2007, 14:57, Naslov:

Pa ove razlike tako fizicke kao psihicke, po mom misljenju sitne, su jedino sto je ostalo. Po jednoj strani osecaj jaceg da zastiti, a po drugoj fizicki slabijeg da je zasticen, daje i jednoj i drugoj strani osecaj zadovoljstva i sigurnosti. Milenijumi razlicitog odgoja su napravili svoje i to je sada na neki nacin prisutno u nasim genima.
Brze promene, razvoj tehnologije i savremen nacin zivota traze i brzo prilagodjavanje pa se mnogo toga menja doslovce preko noci.
Leteti avionom je danas lakse nego voziti auto. Posto je danas sve kompjuterizovano, logicno je da i mnogi drugi zadaci, nekada iskljucivo u muskoj domeni, postaju i zenski...
U poslednje vreme sve vise razmisljam o tome da smo tim brzim razvojem na neki nacin iskrivili pravo druzenje. Preko dana svi nekamo zurimo za svojim obavezama i tek kasnije, u vece, pronadjemo malo vremena za sebe i druzenje. Dok smo preko dana stranci medju strancima, deo noci iskoristavamo za druzenje. Mozda malo neobicno, ali net je u tom smislu postao dobrodosao nacin upoznavanja, doduse virtuelnog, ali ipak upoznavanja. I takav nacin komunikacije trazi od muskaraca da vise pricaju Wink Moraju.
U realu bi jos uvek bilo malo drugacije Osmeh

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Nedelja 30.09.2007, 18:03, Naslov:

Sta ti bi darkic, usta ne zatvaras, Hi,HI, HI Vrlo Vrlo Vrlo

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 30.09.2007, 21:17, Naslov:

Hahahhaah, eeee Kalino moja mene bi stvarno moralo nesto jako umoriti da bih zaspao Osmeh ili drzao zatvorena usta...

Blog

Datum unosa: Ponedeljak 01.10.2007, 06:22, Naslov:

Ja na poslu moram puno da pričam i da objašnjavam.Zato mi van posla prija da ćutim i posmatram.Iako nisam baš teški ćutolog....Ovo na netu mi baš odgovara-ćutiš a kažes ono što misliš! A i družiš se...

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Subota 22.12.2007, 17:01, Naslov:

Objasnila bi ovu tvrdnju jednostavnim odgovorom: Zene nekad pricaju vise od muskaraca, jer je muskarcima svaku stvar tako tesko objasniti Heheheh

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 22.12.2007, 18:11, Naslov:

Znas kako je, biti bez argumenata trazi vise pricanja Tralalalala

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra: