Nov ducan!

Autor Poruka
Nify - Zenski forum
Broj postova: 18
Reg. datum: 21.06.2007
Datum unosa: Sreda 11.07.2007, 19:58, Naslov: Nov ducan!

U Njujorku je nedavno otvoren ducan u kojem zene mogu izabrati i kupiti supruga.

Na ulazu su izlozena "uputstva za upotrebu";

- Mozete posetiti ducan SAMO JEDNOM
- Postoji 6 spratova i karakteristike muskaraca se poboljsavaju sto se vise penjete
- Mozete izabrati bilo kojeg muskarca na spratu na kojem se nalazite, ili se popeti na sledeci.
- Ne mozete se vratiti na sprat ispod.

Jedna zena odluci posetiti ducan da nadje partnera.

Na vratima prvog sprata pise : Ovi muskarci imaju posao. I zena se odluci popeti na sledeci sprat

Na vratima drugog sprata pise: Ovi muskarci imaju posao i vole decu. I zena se odluci popeti na sledeci sprat

Na vratima treceg sprata pise: Ovi muskarci imaju posao, vole decu, i neverovatno su zgodni. "Wow", pomisli zena, ali oseca da se mora jos popeti.

Na vratima cetvrtog sprata pise: Ovi muskarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima. "Neverovatno", pomisli zena, tesko se mogu odupreti da ne udjem, ali nesto je tera i ode na sledeci sprat.

Na vratima petog sprata pise: Ovi muskarci imaju posao, vole decu, neverovatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni. Zena odluci da udje, al' je u zadnji cas nesto spreci, i na kraju ode ipak na sesti sprat.

Na vratima sestog sprata pise:

Posetiteljka ste br.31.456.012, na ovom spratu nema muskaraca, ovaj sprat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posetili nas ducan!

Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojem muskarci mogu naci i kupiti suprugu.

Na prvom spratu su zene koje vole sex.

Na drugom spratu su zene koje vole sex, i ne gnjave previse.

Spratovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSECENI

Posaljite privatnu poruku

Nify - Zenski forum
Broj postova: 18
Reg. datum: 21.06.2007
Datum unosa: Sreda 11.07.2007, 19:58, Naslov:

U ovom ima istine!

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Sreda 10.10.2007, 23:11, Naslov:

Zanimljivo. Znaci li to da zene vise traze-Osmeh?

Msn messenger

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 00:16, Naslov:

....ili se muškarci zadovoljavaju manjim...Skromniji u zahtevima, bar na početku.
A mi od samog početka tražimo gospodina savršenog !
Ja sam ostala na četvrtom spratu-bolele me noge a nije radio lift. Žao mi je što sam propustila romantiku! Ali, s godinama je shvatio šta volim i ....trudi se! HaHahahaha

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 02:16, Naslov:

I ja sam htela na cetrvti, ali sam odustala Osmeh, pa verovatno si me videla Osmeh

Msn messenger

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 02:20, Naslov:

Bila guzva, ali sam primetila dobro poznat lik!!!

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 02:24, Naslov:

Znaci da je najveca guzva ipak na cetvrtom spratu -Osmeh.

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 02:28, Naslov:

Citat:
Spratovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSECENI

To je samo dokaz da muskarci nisu toliko izbirljivi Bljak

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 02:57, Naslov:

Ili ih mrzi da se penju....

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:03, Naslov:

Nisu svi iskusni planinari -Osmeh

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:10, Naslov:

Niste u pravu. Muskarci samo dobro znaju sta traze i zele Bljak

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:13, Naslov:

Ima tu istine, u stvari zene cesto ne znaju sta hoce ali znaju sta nece HaHahahaha

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:18, Naslov:

I to bi znalo biti diskutabilno, baladi. Mene recimo zanima zasto se toliko zadrzavate na onome sta necete Pitanje?

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:32, Naslov:

Imam neki svoj stav da se zene vise plase promena nego muskarci.

Msn messenger

Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 03:48, Naslov:

I to je krivica genetike. Vučemo balast straha od promena još iz kamenog doba i još će mnogo vode proteći dok se ne promenimo sve. A onda ćemo svi pazariti u suterenu...

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 04:01, Naslov:

Zivot bez promena postane monoton i dosadan. Vodi u
usamljenost, a taj osecaj obicno potisnemo u stranu baveci se sportom, poslom ili nekim hobijima. Na taj nacin svoju usamljenost zamrznemo, a to je kao da smo stavili u zamrzivac deo sebe. I to nije dobro.
Bolje je uci u ducan, biti spreman na promene i (za)ziveti s njima.

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 06.12.2007, 08:15, Naslov:

Znas Darkic, u pravu si, ali ja tako razmisljam kad su u pitanju neki drugi ljudi. Mogu ih razumeti, podrzati ih u promenama, mogu sve to teoretski do savrsenstva, ali kad meni padne na moja ledja, ne ide bas lako. Ne znam da li je genetika u pitanju ili sta ili patrijahalno vaspitanje, ma nije ni vazno, ali je istina sto je rekla baladi Citat:
neki svoj stav da se zene vise plase promena nego muskarci
Uhvatim sebe da slusam cak i komentare mlade zenske populacije da mladic mora imati kola, (stan), da ima dobar posao. Mi takve cure nazivamo materijalisti, sponzoruse ili sl. Ali sustina njihovih kriterijuma je u sigurnosti. Devojke traze preko tih materijalnih stvari -sigurnost. Ima i onih primera kad su neka cure uda iz ljubavi, pa danas radi od jutra do sutra, supruga i dete ne moze videti(dete obicno spava kad se mama vrati s posla), mala plata, o provodu ni reci,radi i za vikende,suprug nema srece u nijednom poslu (da li on nije domacin ili je stvarno sreca losa) ......, ne zali se (ima i gorih situacija), ali je nesrecna. Pa ponekad razmislja, zasto se nije udala za onog koji joj je bio simpatican imao dovoljno, ali ga nije volela....
Ako mene pitate svaka zena trazi savrsenog, zbog sigurnosti koju bi joj taj savrseni mogao pruziti.
Cudi me samo da ovaj ducan ima tako malo spratova, Vrlo

Msn messenger

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Cetvrtak 06.12.2007, 16:19, Naslov:

Ima takvih primera, Divan, slazem se. Samo, uglavnom se slicni ljudi nalaze u zivotu. Nije pravilo, ali jaki muskarci biraju jake zene i obrnuto. Ok, desavaju se i price "bitanga i princeza", ali tu je uglavnom vise u pitanju strast, najcesce se te bajke tuzno zavrsavaju ili jos tuznije traju. Isto je i sa pricama gde zena trazi savrsenog muskarca da bi se osecala sigurnom. Zenice bi se morale zapitati sta je sa njihovom savrscenoscu, sa njihovom sopstvenom sigurnoscu? Ta predrasuda o zenskoj labilnosti ide vam na stetu. Svet je veliki ducan. Radi non-stop. Sve je stvar izbora i hrabrosti za shoping Wink

Blog

The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 375
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 06.12.2007, 21:04, Naslov:

Slazem se, Dejane. Danas zena stvarno mora da bude jaka. Jednostavno mora. I kao takva, vece su sanse da ce na kraju biti sa jakim i sigurnim muskarcem. Kad kazem sigurnim muskarcem, ne mislim nuzno na muskarca koji ima novac, kucu, kola i sl. vec na muskarca koji je sposoban, koji ume da se 'snadje' u zivotu i da se nosi sa mogucim problemima.
Ista ta zena koja se uda za muskarca koji joj je samo simpatican, radi sigurnosti i obezbedjene buducnosti najverovatnije ce posle kratkog vremena osetiti kajanje i razmisljace: eh, da sam se samo udala za onog drugog, ma sve bih ja...mislim da je to kajanje malo gorcije od onog drugog...

Datum unosa: Cetvrtak 06.12.2007, 21:34, Naslov:

Pa obicno se kaze da zene vole sigurnost, ja u tome pre svega vidim materijalnu sigurnost. Znam recimo neke devojke koje nisu bile u stanju da dovrse fakultet do kraja, ne rade niti imaju radne navike, ukratko- nisu nista uradile za sebe, ali su se zato udale za muskarca koji rade za njih. Naravno, to one nece nikad priznati, ali su zato razvile citavu teoriju o potrebi zena za emotivnom (citaj: materijalnom) sigurnoscu, alfa muzjaku i sl. Hocu da kazem da tu teoriju o potrebi (nas) zena za sigurnoscu, promovisu pre svega slabe zene.

Msn messenger

12>>
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 47