Nov ducan!

Autor Poruka
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1314
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 06.12.2007, 23:18, Naslov:

Mislim da se stvari sve više pomeraju u tom pravcu da ljudi žele pravi partnerski odnos gde se podrazumeva uzajamna materijalna, emotivna i svaka druga podrška. Ali macho zaštitništvo polako ide u istoriju. Tradicionalna ženska slabašnost takođe.
Inače, priča s početka ima zanimljivu poentu, ali nigde ne piše da imamo pravo samo na jednu posetu dućanu. Najbolji šoping je onaj kada damo sebi vremena da razgledamo, pa da nešto što nas privuče i isprobamo, pa možemo to i vratiti ako sačuvamo račun...Osmeh Možemo nešto ostaviti i za sutra, mada postoji mogućnost da se to rasproda, eh... Za najvrednije i najskuplje stvari se najduže i odlučujemo, ali to je tek sreća kad nađeš nešto kao stvoreno za tebe, kad paše ko saliveno... Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 07.12.2007, 11:15, Naslov:

Darstell: Citat:
Inače, priča s početka ima zanimljivu poentu, ali nigde ne piše da imamo pravo samo na jednu posetu dućanu. Najbolji šoping je onaj kada damo sebi vremena da razgledamo, pa da nešto što nas privuče i isprobamo, pa možemo to i vratiti ako sačuvamo račun...Osmeh Možemo nešto ostaviti i za sutra, mada postoji mogućnost da se to rasproda, eh... Za najvrednije i najskuplje stvari se najduže i odlučujemo, ali to je tek sreća kad nađeš nešto kao stvoreno za tebe, kad paše ko saliveno...

Darstell, ostala sam bez teksta i zagrcnula sam se od smejanja,. Kako si ovo lepo napisala Vrlo Vrlo Vrlo

Msn messenger

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Petak 07.12.2007, 12:08, Naslov:

Hehehe, Darstell nam se razume u pazar Osmeh Kad ona odsmeka nesto, to je onda odabrano, bogami. Ja toliko imam poverenja u njene procene da bih je pustio da i meni bira Osmeh Al ozbiljno! Osmeh

Blog

Datum unosa: Petak 07.12.2007, 17:38, Naslov:

Znaš, Dejane, prvi put kad vidim da si u problemu i da ne znaš da biraš, ponudiću ti moje provodadžijske usluge Osmeh
Najbolje je ipak kad čovek bira sam, a ne da mu posle neko drugi bude kriv... Osmeh

Blog

Monaliza - Zenski forum
Broj postova: 14
Reg. datum: 04.03.2008
Datum unosa: Utorak 04.03.2008, 20:37, Naslov:

Sve je tacno sto si napisala!

Blog

Broj postova: 144
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Sreda 05.03.2008, 19:11, Naslov:

Ovo je jako dobro receno Darstellerina.
Ali sada ja imam zanimljivo pitanje za tebe.........
Sve je to lepo,da najbolje i najdragocenije sacuvamo za sebe,a sta ako se desi da izgled prevari i da najdragocenija stvar nija zapravo onakva kako izgleda vec pokaze svoje lose lice i sve se pretvori u nesto lose???

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Utorak 11.03.2008, 15:03, Naslov:

Citat:
Darstellerina: Inače, priča s početka ima zanimljivu poentu, ali nigde ne piše da imamo pravo samo na jednu posetu dućanu.

Eto, tu je negde i odgovor...

Ne moramo robovati pogrešnim izborima, uvek imamo pravo na novi... Wink

Blog

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Diki,