Nalaz krvi i urina

Autor Poruka
Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 16:10, Naslov: Nalaz krvi i urina

Za nedelju dana treba da uradim sistematski pregled, izmedju ostalog nalaz krvi i urina, pa me zanima kako za ovih nekoliko dana da malo popravim krvnu sliku? Osmeh
Sta da pijem i jedem? Voce, povrce, vitamine... ?
Znam da treba da jedem cveklu ali mi nju izostavite sa spiska posto je necu jesti ni po cenu vadjenja ocne jabucice zardjalom kasikom Bljak

Takodje sta da izbegavam da ne bih dobila losije rezultate?

Posaljite privatnu poruku

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 424
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 16:30, Naslov:

A zasto ne bi sve radila i jela kao i inace i proverila svoje stvarno stanje? Osmeh

Datum unosa: Petak 13.07.2007, 16:43, Naslov:

Zato sto ovo nije obicna provera... ovo je sistematski za posao pa mi je jako vazno. A drugo - smrsala sam skoro 5kg za poslednje 2-3 nedelje i sigurna sam da se to lose odrazilo na krvnu sliku Tuzna

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 17:03, Naslov:

Zasto mislis da stari ljudi popiju uz rucak 2 dcl crvenog vina, vuno? Zene jedan, muskarci dva deci. Najbolji je cvicek Wink
Doktori ti to nece savetovati jer je tako i tako vec previse alkoholika Wink

Vino je hrana i uz rucak obavezno. Steti opijanje.

Blog

Datum unosa: Petak 13.07.2007, 17:17, Naslov:

Hehe, zamisli da se malo zanesem i navucem se na vino, pa dodjem pijana na pregled Vrlo "Doktore..hik... ovaajjj...sta ste... hik... ono rekli da skinem? Do pola ili...hik... od pola?" Osmeh

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 17:55, Naslov:

Vuno evo ti par savjeta da ne pijes vino na prazan stomak Wink

Vise puta na dan pij toplo mlijeko u kojem si rastopila zlicu ili dvije meda. Preko dana mozes napraviti sato. To je svjez zutanjak izmijesan sa secerom. Preporucuje se mnogo jabuka, meda, kiselo vrhnje, ljesnjaci, orasi, bademi, a od voca marelice, jagode, crno grozdje, suhe sljive. Jedi svjez paradajz, mrkvu i sok od mrkve, kad ne volis cveklu Wink
Nakon toga se rekreiraj, da ti kisik koji je nosioc krvnih zrnaca dodje u pluca.
Ma zdrava si ti, vidjet ces po nalazima Heheheh

Datum unosa: Petak 13.07.2007, 18:02, Naslov:

Hvala Tara! Med, mleko, zumance, jabuke obozavam!
Nego nesto razmisljam... mozda bi vise trebao da me zabrine nalaz neuropsihijatra nego ovaj? Vrlo

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 18:41, Naslov:

Citat:
Hehe, zamisli da se malo zanesem i navucem se na vino, pa dodjem pijana na pregled "Doktore..hik... ovaajjj...sta ste... hik... ono rekli da skinem? Do pola ili...hik... od pola?"

Hehehehe, Vuno :grin: Doktoru ides na pregled u jutro, na prazan stomak. Ne smes ni jesti prije. Ti me zekis, a ja ozbiljan ko Triglav Wink
Nemoj da se opijas, bre. Al` casa dobrog vinca uz rucak zdrava je i korisna.

Ova Tara odmah iskoristi priliku pa sve okrene, lijo jedna Zloca

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 18:47, Naslov:

@ Tara
Citat:
...paradajz,...

Svezeg bi morali jesti narocito muskarci. Paradajz je lek i preventiva protiv raka prostate. Za tim rakom najcesce obole muskarci. Pozeljan je da ga jedu svi koji mnogo sede, jedu puno mesa, jako slano i papreno.

Blog

Novi Beograd
Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Petak 13.07.2007, 19:08, Naslov:

Junetina
Šampinjoni
Paprika
Paradajz
Lubenica
Luk

Msn messenger

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Sreda 25.07.2007, 19:43, Naslov:

Ja sutra ujutro idem da vadim krv....brrr...odlažem to već mjesecima..iako sam se loše osjećala..ovo će biti drugi puta u životu da vadim krv.... A razlog je prost....užasno se bojim krvi i igle :-( ukocim se sva... srecom pa mi prijateljica vadi..ne znam kako bih se provljivala pred nekim drugim... :-D držim samoj sebi fige da mi samo željezo bude nisko..hehe... inače...ja jedem dosta cvekle...crveni luk obožavam...i gledam ovaj spisak koji je Nerv napisao...samo papriku i lubenicu ne jedem... eto..samo gledam kako će mi nešto naći...uhhh

Msn messenger

Blog

1

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: dragana_40, Balerina, tini, Anchy 011,
Gosti: 50