Petak, trinaesti...

Autor Poruka
DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 15:30, Naslov: Petak, trinaesti...

Hehehehe, da vam ispricam jednu istinitu pricu...

Bila je to moja prva godina studija. Stanovao sam u periferiji grada, a autobus je vozio samo do pola noci. Nakon zadnje stanice imao sam jos nekih 15 minuta hoda do stana. Put je vodio pored jednog groblja. Ulica je bila tamna i mogle su se videti samo svece koje gore... U jesen je bilo maglovito tako da je bilo jos misticnije...
I tako ja sidjem na zadnjoj stanici, pripalim cigaretu i idem prema kuci, a za mnom jedna zena, dostigne me i pita da li mi se moze pridruziti, jer ju je na tom delu puta uvek strah. A ja nisam mogao odoliti pa kazem: Nema problema i mene je bilo strah dok sam bio ziv... Zloca

Posaljite privatnu poruku

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 19:05, Naslov:

Sramota, univerzitetski gradanin, poznatiji po podsmesljivim nazivom BRUCOSH, tako da odgovori jednoj starijoj osobi! Osmeh Osmeh Osmeh
Kako je odreagovala tetka na to?

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 19:38, Naslov:

E da stvarno...kako su te to vaspitali? Vrlo

Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 16:02, Naslov:

Ostao si bez teksta? Osmeh

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 18:03, Naslov:

Ma odgovorio sam, ali nekako nisam bio zadovoljan pa sam brisao Osmeh

Sta mislis, zasto sam to rekao, tada?

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 18:15, Naslov:

Mozda ti je tetka bila zastrasujuca pa bolje ti da uplasis nju nego posle ona tebe Osmeh Ko zna sta bi se desilo..

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 18:28, Naslov:

Blizu si, blizu... zastrasujuce lepa je bila Wink

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 18:50, Naslov:

Opa... neki novi momenti.
Mozda ti se svidela pa si hteo da je oboris s nogu svojom duhovitoscu Vrlo

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 19:26, Naslov:

Istina je da joj je zastao korak kad sam ono rekao, a isto tako je istina da sam odmah posle toga rekao nesto drugo...
Istina je da se mi je svidjala, ali je bila i zena kojoj ne pridjes samo tako...
Normalno da sam je znao iz vidjenja i tocno sam znao gde zivi, nije bila od onih kojima je jednostavno prici...
Da, to je bila prilika za upoznavanje i prilika na koju sam cekao - jer je razgovor krenuo odmah posle toga...
Malo neobican nacin prici, ali tada uspesan. Ponekad moramo i mi upotrebiti malo vise onih sivih celija za Vas :cool:

Sta znam, mozda bi u ovoj temi ipak mogli napisati po nesto iz licnog iskustva.
Recimo da je tema Petak, trinaesti, tema za neobicne nacine upoznavanja??? Wink

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Petak 23.11.2007, 03:38, Naslov:

Odlicna ideja Osmeh.
Ako smo pricali o neobicnim navikama, mozemo i o neobicnim nacinima prilazenja, ili o neobicnim mestima upoznavanja. Osmeh

Msn messenger

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Petak 23.11.2007, 07:22, Naslov:

Išla sam ulicom kada sam se mimoišla s dvojcom momaka. Napravila sam nekoliko koraka kad sam čula "Stani". Stala sam i okrenula sam se. Jedan je rekao:"Izgubila si nešto." Odmah sam se uhvatila za dzepove jakne jer sam pomislila da mi je ispao ključ od stana. Bio je u dzepu. Upitala sam :"Šta sam izgubila?" Rekao je :" Mene!" To mi je bilo jako simpatično .A i momak je bio simpatičan.

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Petak 23.11.2007, 15:52, Naslov:

Bio sam negde na pocetku srednje, kad sam operisao slepo crevo. Bio je to kraj polugodista i ja sav srecan sto sam izbegao gomilu pismenih i ispitivanja za ocene. Obukli me u poveliku prugastu pizamu i ja dokon setam hodnicima. U sobi do moje spazim najuobrazeniju ribu iz grada koja mi se svidjala, al nisam skupio petlju da joj pridjem. I ona je operisala slepo crevo, o sudbine! To je bila sansa! Ubedjivao sam redom prijatelje bolesnike, sestre i doktore da joj nose po jednu mandarinu, ali da joj ne kazu od koga je. Uskoro se pridigla i krenula kroz sobe da trazi obozavatelja. Kad je dosla do moje sobe, stala je na vratima ko ukopana, ali joj je bilo neprijatno da pita. Onda sam ja rekao: "Izvoli udji, ali izvini sto ne mogu da te ponudim mandarinom sve sam poslao nekoj maloj za koju kazu da je gotova i da se nece izvuci". Tu se tek izbecila! Osmeh Onda sam se nasmejao (najlepse sto umem), pa je sve dalje bilo super i zajedno smo pili borovnicu. Najlepse cega se secam je kad smo jedan drugom prali kosu decjim sapunom iznad lavaboa...

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 54