Deca-barbike/metroseksualci?

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Sreda 18.07.2007, 16:46, Naslov: Deca-barbike/metroseksualci?

Evo, sta mislite dali su roditelji "krivi", sto neke devojcice postaju Barbike, a momci postaju metroseksualci?
Da li i vi spadate u onu grupu roditelja koja deci kupuje markiranu garderobu, koja gelom sreduje frizuru klinca koji je osisan moderno ili mozda ima ofarbane pramenove. Ne mislite da smo mozda mi roditelji malo vise optereceni izgledom svog deteta, cak i male bebe, pa to vremenom preraste u zavisnost da se izgleda sto lepse i mlade.
Iznenadila me je jedna 9 godisnja devojcica, koja je sa drugaricom i komsinicom,taksijem dosla kod frizera(poznat Skopski frizer u drugom naselju), da joj napravi frizuru za rodendan. Frizer joj je rekao da takva frizura kosta, ali njoj je bilo bitnije da dobro izgleda. Napravio je frizuru , sa kojom je mala bila prezadovoljna. Na kraju je izvadila sjaj za usne i tako se strucno namazala da smo mi prisutne zene zinuleOsmeh
Da li maloj bebi koja jos nezna da hoda,nesto znace patikice NIKE ili ADIDAS?
BENETON ili OKAIDI?
Da li mozda pomalo kvarimo decu, ili mislite da ce im to koristiti kasnije u zivotu, da lakse izgrade svoj stil?

Posaljite privatnu poruku

Blog

LENA - Zenski forum
Broj postova: 91
Reg. datum: 03.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 09.08.2007, 03:33, Naslov:

Nisam opterecena tim stvarima,mada je i moja cerka isla u Lili siz,ali dobro,to je bilo 2 puta...Inace mislim da su mnogi roditelji izgubili kompas i merila u vaspitavanju dece.Sve te igrice,firmirano ovo i ono su opterecenje i za decu.Treba da ih pustimo da budu DECA,a ne roboti puni obaveza nekih blesavih stremljenja.

Posaljite privatnu poruku

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: The Teacher,
Gosti: 42