Datum unosa: Sreda 18.07.2007, 19:54, Naslov: Prvi muskarac u zivotu svake zene
Za svaku zenu duboku i vaznu ulogu ima muskarac kojeg poznaje iz djetinjstva, to je najcesce otac. Zato nije ni cudna cinjenica, da odrasle zene kasnije najcesce izaberu jednak tip muskarca kao sto je bio njihov otac, bez obzira na njegov pozitivan ili negativan utjecaj na njihov zivot.
Kakav je bio vas odnos do oca, odnosno u kolikoj mjeri vi kao ocevi uticete na odrastanje vase zenske djece.
Kakav je bio vas odnos do oca, odnosno u kolikoj mjeri vi kao ocevi uticete na odrastanje vase zenske djece.

nadam se da sam dobro razumela temu..ja i moj tata smo imali donekle cudan odnos niti smo se svadjali niti sam bila njegova maza znalo se sta se sme sta ne ja sam se tog pravila predrzavala i nije bilo problema ali eto kao i vecini i moj tata je umro prosle godine nekako iznenada i bez pozdrava....naj gore je sto sam ja predosetila da ce se nesto sa njim dogoditi ali nisam spoznala sta.?sad kad je vec sve izgubilo smisla ja se opterecujem sa tim sto mi je skrenulo paznju kad neke stvari nisam mogla da promenim.on mi je ostao u secanju da je bio porodican covek koji je zivio za svoju zenu i decu a mislim da i moj muz zivi za nas tako da ima neke slicnosti karaktera sto spoznamo jos u mladosti i tacno to i trazimo u svojim muzevima.