Tasne i torbe

Autor Poruka
Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Sreda 18.07.2007, 23:52, Naslov: Tasne i torbe

Kakve tasne volite, male u koje moze jedva da stanu novcanik i mobilni ili ogromne Sport Bili torbe? Osmeh
Da li ih obavezno uklapate uz cipele ili za vas vazi neko drugo pravilo?

Da li ste odane iskljucivo klasicnim koznim tasnama ili volite i one malo ludje, sa cirkonima, trakama, od teksasa, slame...?

:cool:

Posaljite privatnu poruku

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 00:37, Naslov:

Uuuh,ja imam gomilu ovih ljetnih torbi,skoro sve boje pokrivam ...a volim da ih parim uglavnom sa obućom...nekako mi je to logično... pošto ljeti uglavnom nosim japanke,i s njima sam se snabdjela...pa sam onako united colors of menetton Osmeh

I da,volim funkcionalne torbe,sa mnogo džepića...za sve se nađe mjesto...kada pospremam torbu...to zahtijeva mnogo živaca i vremena...pošto sam sakupljač gluposti i za sve se nekako vežem...pa kada dođe vrijeme da krenemo različitim putevima...uh....teško mi padne,ali preživim Wink

Msn messenger

Blog

seli82 - Zenski forum
Broj postova: 61
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Sreda 01.08.2007, 18:38, Naslov:

ja najvise volim velike torbe,sa cirkonima i ostalim detaljima.
a moja omiljena torba je versace

Msn messenger

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 15:38, Naslov:

Ja ih imam gomilu, svih boja i dezena. Nosim sve i svasta u njima jer nikad ne znam sta ce mi zatrebati Osmeh Labelo, hemijske, maramice obicne i vlazne, novcanik, mobilni, jos jedan labelo... ogledalce, kutijica sa drugim ogledalcem, jos jednim labelom i parcemcicem, gumice za kosu, kremu, naocare za sunce...

Volim neobicne torbe, sa sarama, cirkonima, trakicama. Nisam klasican tip..

Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1314
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 16:01, Naslov:

Imam ih raznih... A delim ih na letnje i zimske. Osmeh Letnje mogu biti od različitih materijala i dezena, a zimi koristim isključivo kožne.
Volim i sportske torbice i rančiće, koje se mogu poneti uz patike.
One elegantne, malene, što se nose u nekim eksluzivnijim prilikama me izbacuju iz takta, pa ih natrpam do ivice pucanja. Srušim sve teorije o zapreminama Osmeh, jer u taj maleni prostor ipak uspem da ubacim izvesnu količinu onog što mislim da mi može zatrebati...Osmeh
Uglavnom kupujem u Moni (iz gomile onih za "žene", ipak uspem da nađem nešto što mi odgovara), i imam (uh, samo Osmeh) jednu Pradinu sivu plišanu torbicu. E, a ona je pravi primer kako unutrašnjost treba da izgleda, tri velike, dve male pregrade i džepić za mobilni. To je jedina torbica sa kojom se ne svađam u potrazi za sadržajem...Osmeh

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 18:17, Naslov:

Gomilu ,raznih, od koze do teksasa, slame i handmade torbica.
Stvarno mi nije vazno koja je od njih s imenom a koja ne!
Volim lepo sredjenu unutrasnjost sa dobrim pregledom na stvari.

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 19:01, Naslov:

Citat:
To je jedina torbica sa kojom se ne svađam u potrazi za sadržajem..

Ja to nemogu reci ni za jednu svoju tasnu ili torbicu Tuzna

Blog

online25 - Zenski forum
Broj postova: 18
Reg. datum: 23.09.2007
Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 19:58, Naslov:

Imam veliki broj torbica.
Nevolim one bas male, niti prevelike.Nesto izmedju je najbolje.

Blog

Lutijena - Zenski forum
Broj postova: 16
Reg. datum: 29.04.2007
Datum unosa: Ponedeljak 24.09.2007, 11:36, Naslov:

Volim velike torbe bas kao Sport Bili u kojoj mogu da nosim bas sve,ali na prvom mestu da lepo izgleda.

Waiting_For_The_Night - Zenski forum
Broj postova: 45
Reg. datum: 27.05.2008
Datum unosa: Cetvrtak 29.05.2008, 22:31, Naslov:

Imam gomilu torbi u raznim bojama, da kombinujem uz odecu. Male su i sa dosta dugackim kaisem, uglavnom mi ih je mama pravila. Osmeh
Nedavno sam maznula decku neku crnu, sportsku, musku torbu. Velicina mi savrseno odgovara jer u nju tacno stane moj rokovnik u koji piskaram na faksu, foto-aparat + jos neke stvari koje uvek nosim sa sobom. Osmeh
I kais sam produzila po svom ukusu, i sad se ne odvajam od te torbe, kako god da sam obucena i obuvena. Bar mi boja uvek odgovara, posto uvek imam nesto crno na sebi. Osmeh

I nemam pravilo da boju tasne spajam s bojom odece. Osmeh

Blog

tamarrishka - Zenski forum
Broj postova: 114
Reg. datum: 05.07.2007
Datum unosa: Petak 30.05.2008, 15:14, Naslov:

I moje su torbe kao sportbili, ne zna se sta u njima nema. Jer, ne zna se kad sta moze da zatreba! Znaci volim velike tasne.
Mada za posebne izlaske nosim male tasnice, i imam jednu letnju malu sportsku gde staju samo dozvola, kljucevi, labelo i maramice. Cak ne staje ni neki veliki novcanik, nego novac drzim u futroli od dozvole
Bljak

The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 375
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Petak 30.05.2008, 17:34, Naslov:

Hehe, svidja mi se pravilo da nema pravila slaganja boje tasne i odece Osmeh to moze da izgleda jako interesantno, onako opusteno. Ja se obicno puno trudim da slozim bas sve, pa mi ova ideja odjednom izgleda 'oslobadjajuca' Vrlo

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 40