Sve sto ste hteli da znate a niste smeli da pitate :)

Autor Poruka
Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 02:51, Naslov: Sve sto ste hteli da znate a niste smeli da pitate :)

Podnaslov: Clanovi pitaju clanove Bljak

Umesto da se guramo tamo u onoj zutoj kutijici sa desne strane mozemo ovde da se razmahnemo!
Evo ja cu prva... Za pocetak pitala bih Sunshine da li je rodjena s tim i koji joj je omiljeni AVON proizvod? :-P

Posaljite privatnu poruku

Sunshine je moderator na ovom forumu
Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 06:19, Naslov:

Ah draga....nisi mogla savršeniju temu da otvoriš..kao da si se sa mnom konsultovala...znaš da imam savršeno njegovano lice...istrebila sam celulit (zahvaljujući Avonu!) ...nemam problema sa borama... koža mi je savršeno hidratizirana....sa kosom sam takođe prezadovoljna....a zašto...pa zato jer koristim sve što tržište izbaci! Zato jer je Avon sastavni dio moga života...i da Vuni...ROĐENA SAM S TIM..nije Maybelline... :-D ...a Avon...ah...moj vjerni saputnik...moj Sančo Pansa...kada sam loše volje..jednostavno otvorim Avonov katalog..i opet sam happy... sjećaš li se Vuni kampanje 4/2006... znaam,znaam,ne voliš da evociraš uspomene na nju..ne volim ni ja...kada smo zajedno listale njene strane..kada smo zajedno naručile onaj body spray od kokosa i papaje...a treći dobile skoro džaba... (šmrc)... drugi nisu vjerovali...ali mi smo znale da Avon nudi uvijek više... a najdraži proizvod...praviš se luda,je li? Znaš da je to Foot works...krema za omekšavanje peta...sjećaš se koliko sam imala problema sa tim...ali Avon je i to uskočio...i sada bezbrižno koračam u svojim novim sandalama..jer znam,da ako ikada ponovo otvrdnu... ON će da odagna moje brige,i moj san učini bezbrižnim...

Pitam ja vas...možete li život zamisliti bez Avona..Oriflame-a,Vichy-a...? Ja znam da ja ne mogu..ne ne

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 07:46, Naslov:

Hehehehehe, ODA Avonu! :grin:

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 19.07.2007, 20:03, Naslov:

Ah mila Sani... citam tvoj post i zaprepascena sam! Da li je moguce da ne prskas lice termalnom vodom??? Ja se sve nadam da je to neki tvoj propust, da si zaboravila da je navedes...
Eee ta kampanja 4/2006... samo se jedna moze meriti sa njom a to je 5/2007! To uzbudjenje, taj adrenalin koji smo osetile prilikom trljanja nadlanice o mirisljave strane se ni sa cim ne moze uporediti!

Da ti odgovorim na pitanje - NE! Moja omiljena kozmetika je Nivea, Dove, Art deco, Fa, Gliss kur, Sebamed, Max factor, Loreal, Revlon, Rimel, Meybelline, Vichy, Avon, Oriflame... nadam se da nisam nesto zaboravila a i ako jesam smatrajte da sam i to koristila Bljak

Posto imam obavezu da prokomentarisem osobu iznad mene ja cu reci da ima naj avatar Vrlo

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 26.07.2007, 17:20, Naslov:

Vuni, sad si ti mene zaprepastila... Pa nadam se da se tvoj potpis o neaktivnosti ("Od 30. juna nisam aktivna... sto znaci da se ovom nedozvoljenom aktivnoscu bavim vec duze vreme".... stoga se posipam pepelom i skruseno molim za oprost!), ne odnosi na to da se ne mackaš?
Katalog u ruke i tako da si što pre izabrala sve što prkosi bubuljicama, celulitu i boricama! Kakav oprost? To bi stvarno bilo neoprostivo! Osmeh
I kako da na tvom spisku ne postoji Alverde, ili Balea? Pa, gde su sve one organske?
Mila moja, nisi ti namazana koliko treba...Osmeh

Blog

Sunshine je moderator na ovom forumu
Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 26.07.2007, 17:26, Naslov:

eee Darst...poslije NEMILIH DOGAĐAJA...u depresiju nam je Vuni pala...bila... prestala je naglo koristiti anticelulitnu kremu...ja sam se zgražavala... nehotice je mazala dnevnu kremu noću... :-( protiv bubuljica skoro da nije ni koristila...nervni slom da doživim.... na katalozima se prašina uhvatila....sve sam pokušavala da joj kažem da ljepota ne dolazi sama po sebi....a onda se desio miracle...i Vuni nam se vratila...opet je NAMAZANA....opet miriše kao apotekarsko kuče...hahaha.... srce mi je na mjestu

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 26.07.2007, 17:33, Naslov:

Eh, pao mi je sad kamen (za pete) sa srca...
Već sam bila u tolikoj brizi, da sam počela da se mrštim, ne mareći za bore!
Ali, i za tebe brinem... Nije dobro za ten da živiš okružena prašnjavim knjigama. Lepo je da su ti katalozi čisti, o tome jedna "Dama" svakako mora da vodi računa, ali molim te, da i o knjigama povedeš računa!

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 26.07.2007, 19:19, Naslov:

Jel vi znate sta je to:

okolo vuna a unutra lekovi??

Ovce trce oko apoteke Vrlo

Broj postova: 51
Reg. datum: 01.09.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 03:26, Naslov:

Ja bih da pitam Taru koliko ima godina (ako smije da se zna) Zlocica

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 03:40, Naslov:

Milijana, malo si zakasnila na tortu za moj dvadeseti rodjendan Osmeh ali nista zato, ostalo je jos sampanjca, pa mozemo nazdraviti :-P

Broj postova: 51
Reg. datum: 01.09.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 03:44, Naslov:

Aaaaaaa... Tako znaci...
No dobro, hvala ti na odgovoru, Tara! HaHahahaha

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 17:56, Naslov:

Pitanje za Vuni: koji prasak za izbeljivanje koristis-Osmeh?

Msn messenger

Datum unosa: Subota 08.09.2007, 18:08, Naslov:

Koristim ACE Osmeh

A ja bih pitala Darka kad ce vec jednom da stavi avatar???

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 20:21, Naslov:

Smislit cu nesto, mozda vec danas, wooneetza Osmeh
Mada imam problem. Obicno si virtuelnu sliku ustvarimo kroz postove, a ja sam sa svojom slikom zakasnio... pa sad ne bi htio kvariti one virtuene slike Wink koju vec imate... Osmeh ali kao sto sam rekao, smislit cu nesto... Osmeh

Blog

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Subota 08.09.2007, 22:20, Naslov:

Meni treba depilator.

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Subota 08.09.2007, 23:36, Naslov:

Nerv molicu lepo, postavi pitanje!
Nemoj mi kvariti koncepciju teme. Znaci pitas... Vrlo

Datum unosa: Nedelja 09.09.2007, 23:31, Naslov:

Baladi, kako se na arapskom kaže poljubac?

Nerv, kako se snalaziš kao profesor?

Dark, još čekamo avatar?

Vuni, kakav je Avonov korektor za podočnjake, nešto sam nenaspavana, pa...?

Blog

Datum unosa: Nedelja 09.09.2007, 23:42, Naslov:

Poljubac - boos (izgovara se: bus)

Poljubac upucen zeni - tiboos

Poljubac upucen muskarcu - yiboos

Darst, jer ostalo jos malo torte?

Nerv, jer jos strajkujes?

Msn messenger

Datum unosa: Ponedeljak 10.09.2007, 00:34, Naslov:

Darst, korektor je kao i svi ostali proizvodi iz AVONA prelep i predivan Vrlo Dacu ti ga u zamenu za tortu!

Baladi, sta bi pre odabrala: putovanje vozom ili shishu? Osmeh

Nerv, kakav je bio pasulj?

Datum unosa: Ponedeljak 10.09.2007, 00:51, Naslov:

Putovanje vozom naravno. Nisam pusac-Osmeh.

Msn messenger

1234>>
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: miss o,
Gosti: 39