Zasto je dobro obrazovanje vazno?

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Utorak 24.07.2007, 17:11, Naslov: Zasto je dobro obrazovanje - dobro?

Zasto stremimo obrazovanju, koji je motiv ili krajnji cilj obrazovanja? Setite se sta su vam govorili kad ste bili deca, kad se postavljalo pitanje o ucenju i obrazovanju?
Sta podrazumevamo pod izrazom Dobro obrazovanje? Trazim vasa po malo filozovska gledanja na ovu temu, ali kazem vasa?
-Na ovo me podstakao Show donalda Trampa - The apprentice, gde vrlo cesto suocava kandidate sa visokim (dobrim) obrazovanjem i kandidate sa "ulicnim"obrazovanjem - iskustvom.
Nije mi cilj da komentarisem taj show, vec da cujem Vas. Kada je Nase obrazovanje zavrseno i kako koristimo steceno obrazovanje?

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 20.09.2007, 02:24, Naslov:

Obrazujemo se dok smo zivi. Smatram da je dobro skolsko obrazovanje veoma vazno. Nacitanost takodje. Ali veliki znacaj dajem i iskustvu. Ko uspe da spoji sve ovo-da ume da izvuce najbolje iz skole i najbolje iz iskustva, svaka mu cast i to je covek sa kojim bih volela da provedem prijatno vreme u razgovoru!

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 20.09.2007, 07:06, Naslov:

Prvo moramo prokuziti kako aktivirati onih 9/10 naseg mozga za kojeg jos ne znamo cemu sluzi, a pretpostavlja se da telepatiji. Onda ce biti nase komuniciranje mnogo lepse. Posto cemo znati i za takozvane skrivene misli, izbeci cemo mnoge neprijatnosti... Mozes samo zamisliti cega sve ne bi bilo...
I da bi to postigli, hmmm, lici malo na SF jelda Wink onda ni u real lifeu ne bi setali jedan mimo drugog, bilo bi mnogo lakse pronaci idealnog sagovornika, pa i partnera. U stvari ima ih puno, idealnih sagovornika, ali sta ces, nemamo vremena, zuri nam se... uvek nekamo zurimo... mozda na internet Wink - da razgovaramo.

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 22