GAY PRIDE

Autor Poruka
Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 18:02, Naslov:

Samo što moj nije tako pravedanOsmeh a možda da jeste,možda bih i ja na sve ljude gledala jednako,a ne smatrala bolesnima.

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 119
Reg. datum: 07.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 18:39, Naslov:

E nije ni tvoj nego moj Osmeh

Nego da se mi vratimo na ova bica hehehehehehhehe

Msn messenger

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 18:43, Naslov:

Ja ne vidim nickove, a sto neznam?

Wink

Blog

Broj postova: 11
Reg. datum: 26.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 19:07, Naslov:

suni, ja ne znam staje tvoj problem. ako je neko neprirodan ne znaci da je to nesto strasno. I sminkanje nije prirodna lepota pa sta. Nego nema svrhe da o ovome pricamo..ne volim diskutirati kad neko nesto suvise dramatizira, uvelicava.. (recimo normalnu pojavu da covek koristi reci "mi" i "vi"..a u stvari i sama si ih onda odvojila govoreci "ne mrzim ih"Wink.. Osmeh

no jelde..da bih bila pravedana moram reci da je sve dobro Osmeh.. ? sida nije bolest, a-a Osmeh stvarno se ne mogu nacuditi. mnogi naucnici kazu da je to abnormalno(samo please nemoj i ovde da se sokiras, abnormalno ne mora znaciti nista lose..samo da nije uobicajno)..a ja sad moram govoriti da je to super, je li Osmeh stvarno mi se gadi na dupli standard.. to tio je kao sa jevrejima..samo zato sto se svasta desavalo u drugom svetskom ratu(sta mi je iskreno zao) oni sad mogu raditi sta hoce. Ubijati koliko hoce, a niko ne smije da ih kritikuje..odmah je antisemitist Osmeh (a mozda sam sad i ja..jer sam rekla "ih" ? Heheheh )... zar je to za tebe pravda..da se ne smije istina reci?...

zaista.. no comment Osmeh

Blog

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 19:26, Naslov:

Stani!
Povezivati ovu temu sa egzodusom Jevreja, i davati ovakav komenatr, je u najmanju ruku degutantno.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 11
Reg. datum: 26.08.2007
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 19:59, Naslov:

poenta tog uporedjivanja je bila samo ta da neki traze veca prava od svih ostalih..a gde je tu pravda? Samo sam iz tog razloga dala taj primer. Ako sam nehotice jedne ili druge tim primerom uvredila, izvinjavam se i povlacim ga.

Blog

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 47