Rodjendanski poklon-vasi predlozi

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Sreda 01.08.2007, 22:03, Naslov: Rodendanski poklon-vasi predlozi

Sta pokloniti mladjoj zenskoj osobi, trendseterki, koja voli markirane stvari, za rodjendan. Izuzetno, mi je tesko, zato sto je to osoba koja "nema sta nema" ? Tuzna
Vase predloge, saljite na adresu-www.zenski svet.com......
sa naznakom: "Kome je Rodjendan?"
Heheheh

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Sreda 01.08.2007, 22:54, Naslov:

Mozda neke suncane cvike, kupaci (Beneton, Arena..) ako se sprema za more, iPod...
Sta fali i ako ima nesto od toga? Od viska glava ne boli Osmeh
A mozes da joj uzmes i nesto skroz drugacije: neku dobru knjigu, dreamcatcher, interesantnu lampu ili reflektor, ogromni plisani jastuk, manji tepih sa modernim dezenom za njenu sobu, lazybag (valjda se tako pise)...

Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Sreda 01.08.2007, 23:06, Naslov:

Vanglu, plekanu, za uštipke.
E, tim trendeseterima...., bi dao..., sve da su mi u familiji!

Msn messenger

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 02.08.2007, 01:45, Naslov:

Kalina..nisi rekla koliki je budžet :-D .... možda laptop,da kucka sa jednim prstićem :-D hehe....zezam se... možda neki unikatni nakit...sa naglaskom da je UNIKATNO,da to niko drugi nema :-D znači,neku finu ogrlicu,narukvicu u minđuše....ljetnih boja.... ako voli da čita...svakako neku dobru knjigu; a ako je već "trendseterka" onda joj novi komad odjeće neće biti višak nikako...

Lakše je sa skromnim dušama...veći je izbor ;-)

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 02.08.2007, 02:05, Naslov:

Za mene je najljepsi poklon knjiga, narocito ako ta osoba ima sve, kao sto Kalina kaze. Vjerujem da ce je prijatno iznenaditi knjiga "Biografija gladi", autorice Amelie Nothomb. Poznata belgijska knjizevnica se u knjizi pita k cemu nas moze nagnati otsutnost obilja, glad. Odgovor je vrlo jednostavan: trazenju, prisiljavanju. Za nju je glad "grozna kriza citavog bica, mucna praznina". Gladan covijek je covijek, koji trazi. I sta je trazila autorica, citaoc ce saznati u tom autobiografskom romanu.

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 02.08.2007, 23:52, Naslov:

Ja uglavnom kupujem knjige, i obavezno napišem neku zanimljivu posvetu. Ti ovoj nacrtaj na knjizi znak D&G...Osmeh

Blog

Kalina - Zenski forum
Datum unosa: Petak 03.08.2007, 19:12, Naslov:

Citat:
Lakše je sa skromnim dušama...veći je izbor

E neces verovati, ali je tacno. Ovako, nedelju dana razmisljam da li je to dovoljno IN ili nije, koliko je UNIKATNO. Knjiga otpada, poklonila sam jednu za Novu Godinu, i ko zna gde je ostala.
A ne ide da poklonis nekom nesto sto ni sebi ne mozes dozvoliti/priustitiTuzna

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Petak 03.08.2007, 19:39, Naslov:

Pa baš tako Kalina...šta je bilo sa onim "bitno je da je od srca?" ;-) ja se i dalje vodim time....

Baš sam lijepe knjige dobila sada za rođendan..i happy sam....dobila sam mnogo sitnica....koje su me jako obradovale....valjda sam ja skromna.... evo meni možeš da pokloniš knjigu...nisam dobila onu za Novu Godinu....hehehehehe

Citat:
Ja uglavnom kupujem knjige, i obavezno napišem neku zanimljivu posvetu.

Ja i jedna prijateljica se već godinama "prepucavamo" sa knjigama i posvetama...joj,to su pripreme...hehe koje traju mjesecima.... Bljak i uvijek kada dobijem knjigu od nje,silno se obradujem,ali posveta mi bude najdraža Bljak

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Subota 04.08.2007, 05:45, Naslov:

A da joj kupis neki unikatni nakit Kalina ? Meni se cini da se svaka djevojka obraduje daru kojeg ce moci pokazati i drugima, narocito ako vec znas kakav je njen ukus. Ovaj nakit koji je ljetos u trendu nije skup, a odlican je dodatak i tako istancanim ukusima.

Kalina - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 06.08.2007, 22:07, Naslov:

Kupila sam majicu i tasnicu NIKE. Bitan je bio Brend - Marka.

Hvala na predlozima, dopali su mi se, tako da sto god MI KUPILI za MOJ Rodjendan - obradovacete meOsmeh.

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Sreda 19.12.2007, 16:06, Naslov:

Posto je novogodisnji cas vrijeme za obdarivanje, naisla sam na par originalnih ideja koje su upravo aktualne u Engleskoj.
Kod njih je obicaj da poklanjaju prestizne nazive kao sto su lord, sir, barunica i druge. Paket u kojem je certifikat sa uputstvima za upotrebu titule, moze se kupiti za 38 Eur.
Trenuto jedan od najtrazenijih darova je komadic Mjeseca po cijeni od 27 Eura, a trgovci kazu da imaju izradjen nacrt po kojem se jedan komadic ne moze prodati vise puta.
Ako ste i vi ljubitelj neobicnih poklona, pozurite dok i Mjesec nije rasprodan Osmeh

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 24