Vas omiljeni grad

Autor Poruka
LENA - Zenski forum
Broj postova: 91
Reg. datum: 03.05.2007
Datum unosa: Nedelja 19.08.2007, 21:39, Naslov: Vas omiljeni grad

Koji grad je vas No.1?

Koji grad biste voleli da posetite?

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Ponedeljak 20.08.2007, 03:21, Naslov:

Trenutno je moj omiljen grad Mackinac u Americi jer je meni jako draga osoba tamo!!!
To je u stvari ostrvo, popularno turisticko mesto, udaljeno oko 50 km od kanadske granice. Na njemu je zabranjena voznja automobilima i sav saobracaj se odvija biciklovima ili kocijama koje vuku konji. Cak i taksi je na konjski pogon.

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 20.08.2007, 20:52, Naslov:

Zbog svog skromnog putnickog iskustva, nemam bas neki poseban grad koji me odusevljava. Kako sam starija sve vise mi se potvrdjuje ona stara, svuda podji svojoj kuci dodji. Prilagodljiva sam osoba, iako volim red i sredjene odnose, mislim da bih lepo zivela i u Italiji i u Francuskoj, Spaniji, Latinskoj Americi. Nekako ipak su nam snovi vezani za neka idilicna mesta u idilicnoj situaciji bez problema, uz dovoljno materijalne potpore.
Kad zamisljamo Rim, i zivot u njemu, sve nam izgleda lepo, ali i u Rimu ljudi tesko zive koliko god im grad bio lep. Kad bih rekla Rio de Janeiro, nikako ne pomisljam na zivot u siromasnim naseljima od kartona, vec u najmanju ruku na neku finu kucicu uz obalu. Zato kazem: Volim svoj grad u ovom vremenu, ovakva kakva sam i ko sam. U nekom drugom momentu, vremenu, situaciji, mozda ga ne bih volela.
U poslednjih nekoliko godina osecam da mi mnogo prija zelenilo, tako da bih volela da zivim negde gde ima puno zelenila, parkova, drveca, cveca.

Blog

CiciMiciSici - Zenski forum
Broj postova: 8
Reg. datum: 12.02.2008
Datum unosa: Sreda 13.02.2008, 11:53, Naslov:

Moj omiljeni grad nije tako daleko......Nalazi se na obali Jadranskog mora.....U pitanju je Njegovo Visocanstvo Kotor....Vrlo
Obozavam taj grad zato sto je lep,zivotan,ima dushu,divne ljude,prelepe gradjevine,super dogadjaje,lud provod,mirna mestashca....
Od malena sam tamo svako leto....
Za njega me vezu divne uspomene....puno drugarica,najludji provodi i prva ljubav Vrlo

Blog

Broj postova: 144
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Sreda 13.02.2008, 12:39, Naslov:

Moj omiljeni grad je Valjevo,u njemu sam se rodila,u njemu zivi dosta moje rodbine.
Za njega me veze prva ljubav i prvi poljubac.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 5
Reg. datum: 14.02.2008
Datum unosa: Cetvrtak 14.02.2008, 12:28, Naslov:

Zagreb
tamo sam nameravala da zivim, ali su me ove nesrecne okolnosti sprecile u tome Zid

Blog

flora - Zenski forum
Broj postova: 42
Reg. datum: 13.02.2008
Datum unosa: Cetvrtak 14.02.2008, 14:20, Naslov:

Moj omiljeni grad je BEOGRAD.Mislim da u njemu ima nesto magicno.

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 31