Da li verujete svom muskarcu?Da li vam je veran?

Autor Poruka
snezamih - Zenski forum
Broj postova: 7
Reg. datum: 21.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 23.08.2007, 04:08, Naslov: Da li verujete svom muskarcu?Da li vam je veran?

Da?
Ne?
Ne razmisljam o tome?

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 23.08.2007, 06:21, Naslov:

DA!
Dugo,dugo smo zajedno i to se vremenom izgradi ako sve dobro funkcionise.A funkcionise!

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 352
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 23.08.2007, 06:45, Naslov:

Da, verujem mu skroz. Tokom godina koje smo proveli zajedno u potpunosti je dokazao koliko me voli i koliko je odgovorna i pazljiva osoba. Imam ogromno poverenje u njega...

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 23.08.2007, 16:47, Naslov:

Da, verujem mu...!

Msn messenger

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 20.01.2008, 09:58, Naslov:

Pamela Druckerman napisala je zanimljivu knjigu o vjernosti, pod naslovom "Pozuda". Nakon sto je zivjela u vise od deset drzava sirom svijeta i proucavala odnos muskaraca i zena, izjavila je:
"Znam da zvuci grozno, ali imam osjecaj da ozenjeni ljudi sirom svijeta citavo vrijeme razmisljaju o tome s kim bi mogli skociti u krevet."
Tako je Pamela otkrila da jedino Nepalke i Filipinke nikada ne prevare zakonskog partnera. Japanci su rekorderi u varanju, varaju iz nuzde, a u Africi iz veselja.
Za Amerikance je veza ozbiljna stvar. Smatraju da je osoba koja vara sposobna svih drugih grijehova. Za Fince i Francuze je prevara nesto prijatno i usrecujuce. Rusi prevaru smatraju nuznom.
Rusi cak smatraju da je avantura sasvim neduzna stvar. Kinezi svoje ljubavnice posjecuju krajem tjedna, a Japanci su spremni platiti za ljubav, jer smatraju da moraju svog partnera ocuvati od spolnosti i ostalih problema.
Ako si Izraelka dozvoli avanturu, njeni susjedi u Tel Avivu odmahnut ce rukom i reci, da mora i privezana kobila jesti HaHahahaha
Vjernost i medjusobni odnosi su cudna stvar isto kao i navike sirom svijeta.
Zbog svoje nevjere je Clinton skoro ostao bez predsjednickog polozaja, a Kinezi koji su za vrijeme kulturne revolucije varali i pri tome bili uhvaceni, izgubili su posao i dobili par godina prisilnog rada na rizevim poljima.

Mozda se promjenom klime i kod nas ostvare uvjeti za uzgoj rize Bijem

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Nedelja 20.01.2008, 17:57, Naslov:

Ja u principu nikome ne vjerujem...ali osobi sa kojom sam u vezi dam puno povjerenje u početku,na njemu je da li će da ga sačuva ili ne. Bijem
Dok ništa ne znam,dobro je. U tom trenutku. Kasnije...khm Bijem

Dakle,ako jesam s nekim,vjerujem mu.

I sama sam vrckava...pa je dobro pitanje,da li on vjeruje meni? Lud

Msn messenger

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 21.01.2008, 09:38, Naslov:

Na zalost, verujem mu, znam da mi je veran. Znam da ne postoji druga u njegovom zivotu, Place ali postoji drugo. Posao.
Iskreno Tajna i u poverenju, volela bih da nije veran. Mislim da bi lakse izlazila na kraj sa pravom suparnicom Noktici od krvi i mesa Bijem , nego sa njegovim poslom.
A kad bi ste njega pitali kome je vise verniji, verovatno bih ja bila na drugom mestu.
Ali posto sam odbolovala takvog suparnika, mogu reci da mi je veran. Masem

Msn messenger

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 352
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Utorak 22.01.2008, 13:13, Naslov:

Hehe, ne bi tako pricala da je od krvi i mesa Osmeh
Ipak je bolje sto je posao, uvek moze da kaze : Duso, pa ja to zbog tebe, zbog nas... Osmeh
Povrenje izmedju supruznika je za mene nesto sto je toliko prirodno i nesto sto je osnova za normalan brak. Brak moze biti neuspesan cak i ako postoji poverenje, ali smatram da ne moze postojati uopste ako nema poverenja.

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 66