Kutak kod deda-sere

Autor Poruka
Novi Beograd
Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 08:52, Naslov:

Dakle, ja sam studiozno radio celo leto na projektu BVS.Dakle, Brzi Veceji Srbije, kao takvi, predstavljace novi brend kojim ce Republika Srbija ponosno da istupi pred porodicu Evropskih drzava i razvijenih demokratija, ali i serijatom obogacenih nacija.
Sama ideja, se radjala u nasem jako dugo.Analizirajuci postojeca stanja u Republici, grupa strucnjaka je dosla do zakljucka da u samoj Srbiji, g.o.v.n.a kao pojam su rasirena svugde.
Obuhvatila su kompletnu teritoriju Republike i nastavljaju da sire svugde brzinom, kojom nije zabelezen ni ekonomski bum Japan posle II Sv Rata.Nasi strucnjaci na terenu su dosli do zaklucka:
S...u obicni gradjani.
S...e omladina
S...i nezaposleni
A najvise S....u penzioneri i Vlada sa Narodnom Skupstinom, kao reprezentom gore pomenutih gradjana.
Dakle, kompletno stanovnisto, uglavnom se bavi proizvodnjom i plasmanom s...a i kao takvi prednjacimo u celom svetskom poredku.
Kako bi smo uspeli da ta s...a kanalisemo u vise ciklicno rasporedjenih rupa, strucni tim na celu sa Mikom, Perom i Lazom, bez Mike i Laze i Nervom kao pridruzenim clanom, pristupio je izradi biznis plana za izgradnju Brzih Veceja Srbije.
Sa obzirom, da smo hteli da budemo i patriote, mi nismo trazili Kredit kod MMF, mada smo bili odusevljeni ponudom za Koncesiju iz bratoubilackih republika sa kojima smo se tukli za prvo mesto u pravljenju s...a, u proteklih deset godina, ali smo napravili parolu:''Nasa g..a nama, a malo i njima''
Vlada je donela zakljucak da nam odobri bezkamatni kredit na jedanaest dana, u iznosu od 150 dinara, sto ce da pokrije sve troskove, jer u same veceje bice ugradjeni samo prirodni radioaktivni azbest iz Bratskog Cernobilja ( bio im jeftin u magacinu ).
Dakle osnovna zamisao je da se veceji postave na svako Brdo u Srbiji.U podnoziju brda bice iskopane rupe a odnos izmedju veceja i rupa bice pod uglom od 68 stepeni ( analizom na terenu konstatovali smo da se govna najbrze klizaju pod tim uglom ).
Sami veceji bice rasporedjeni u tri kategotije
Klasik ( rupa metalni drzaci za tvrdu stolicu i bez papira, odnosno uz koriscenje hrastovog lisca )
Biznis ( rupa, metalni drzaci ali sa abs-om i oblogom za tvrdu stokucu uz koriscennje dva lista papira )
WIP ( silikonska rupa, kozni drzaci sa abs-om za tvrdu stolicu, klima uredjaj, i po jedan radnik za pranje guznog misica mlakom vodom ili brisanjem papirom )
Svi veceji ce imati wirless internet sistem, kojim cete moci da besplatno saljete mailove vasim poslovnim partnerima i dok s...e.
Sistem ce obuhvatiti po deset golubova pismonosa iz Zaklopace kraj Grocke, a svaki golub ce imati prikacen na nozi aplikaciju ''att'', a na grudima aplikaciju ''to, cc'', dok se za aplikacije ''bcc'' koristiti posebni golubovi.
Prikupljena g...a cemo kao i do sada izvoziti u svet, jer samo njih uvek imamo za izvoz.
Ovom akcijom, otovrice se i nova radna mesta, a Srbija ce postati novo i bezbrizno mesto za zivot, gde ce sva s...a, usmeravati u jednu rupu.
Ovim potezom, verujem da cemo se kvalifikovati za clanstvo u Evropskoj porodici g...a.

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 15:00, Naslov:

U bre koliki post... da sam malo prostija rekla bih da mi se prike*alo od njega, ali ja sam fina pa cu reci cika Nerv svaka cast na zapazanju! Vrlo Ja bih naravno u VIP deo, to se podrazumeva.
Samo nigde ne pise da li su muski i zenske odvojeni ili piske u iste rupe?!

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 18:52, Naslov:

Vuni, imas li ti kao pravnik jos nesto da dodas?

Inace Nerv, Radoje Domanovic ti nije ravan-Osmeh!

Msn messenger

Novi Beograd
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 19:14, Naslov:

Evo ga i prvi predlog mog dragog prijatelja, ciji sam mail dobio jutros.

'' Postovani prijatelju,
Mislim da treba da dodate malo više istorijskog nasleđa svom projektu!

Svojem obrazlaganju projekta morate napomenuti da su naši preci tokom prošlih vekova brinući o ispunjavanju standarda o stabilnosti i bezbednosti korišćenja prorodnih veceja, standardizovali onaj izbačeni vrh opanaka za koji se korisnik drži da ne bi pao tokom korišćenja Prirodnih VeCeja (u daljem tekstu PVC) ! Ovaj dodatak je bio ključan za razvijanje prvog ekstremnog sporta s..nja sa ivice litice pa čije se s...e dalje skotrlja nizbrdo.
U vreme standardizacije vrha opanka na evropskim dvorovima su još uvek jeli rukama i brisali usta rukavima. Uvođenje standarda za vrh opanka je bilo preteča standarda ISO 9000, TIF, ASA... A test stabilnosti opanka tokom vetra promenljivog smera je bio uveden vekovima pre testa "Severnog jelena".
Nadam se da će ova istorijska komponenta doprineti lakšem razumevanju i većoj podršci ravoju projekta BVS među 1000 Mladih Lidera® i ostalom elitom buduće Srbije.

Sa poštovanjem,

Dejan Vasiljević,
www.srbijauzivo.co.yu
www.internet-srbija.com''

Ja sam zadovoljan kako se projekat pocinje razvijati.

Vrlo

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Petak 31.08.2007, 19:45, Naslov:

Evo ovako premila baladi... kao pravnik osvrnula bih se na regulisanje delatnosti veceja. Da li ce biti odvojene prostorije za piskenje i kakenje ili ce se to obavljati u istim? Od toga naravno zavisi i finansijska strana. Da li cemo porez obracunavati posebno ili odvojeno.
Takodje bih postavila pitanje ubiranja prihoda od ove delatnosti. Podrazumeva se da bi deda sera morao da poseduje fiskalnu kasu, da bi deo morao da daje drzavi...
Imamo i pitanje upotrebnih dozvola i definisanje pravnih odnosa izmedju stranaka, tj. deda sere i onih koji piske i kake.

Novi Beograd
Datum unosa: Petak 31.08.2007, 22:04, Naslov:

Woono, obzirom da si pravnik, ti sredi kompletnu pravnu stranu, a za uzvrat imas besplatno koriscenjece veceja do kraja zivota.

Msn messenger

Blog

Novi Beograd
Datum unosa: Subota 01.09.2007, 08:25, Naslov:

SAMO DANAS AKCIJA

''PLATI JEDNOM, KAKI DVA PUTA''

AKCIJSKO SNIZENJE PRED JESENJU SEZONU S.....A

Msn messenger

Blog

Broj postova: 13
Reg. datum: 02.09.2007
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 03:58, Naslov:

ti si postavio ovu temu? ne mislis da je to malo gadno za pisati?

Blog

Novi Beograd
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 04:23, Naslov:

DA ja sam postavio tu temu.
I vama dobar dan, takođe.
Sigurno ne da bi se pisalo o peristaltici i kanalizaciji, već sama tema ima malo drugu konstrukciju i ako se neko malo uključi u razmišljanje, shvatiće šta se ''proziva'' i o čemu se radi.
Naravno, mora da se razmisli.
Uz moje veliko poštovanje, Vas kao člana, ja Vas zaista ne teram da ovo čitate. Hvala dragim članovima i Bogu (ako ga ima ), forum obiluje raznim temama, te vereujem, da ćete naći ono što Vas zanima.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 04:33, Naslov:

Kome je gadnjikavo-neka trpi! Bljak

Blog

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 04:37, Naslov:

Sve ovo o cemu pise Nervozni ima prenosno znacenje, kroz dozu humora (mozda malo crnjeg) aludira se na ono sto nas okruzuje. Autor teme nije mislio bilo koga da uvredi. Uostalom, sve je lakse uz salu i smeh.

Msn messenger

Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 04:43, Naslov:

Savrseno se slazem baladi!
Takve teme uvek prvo otvorim!!!

Blog

Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 05:51, Naslov:

Mudro zboris divo... I meni je bilo gadno kad udjem u ovaj vecej, smrdi na sve strane, niko ne povlaci vodu, davala sam grdne pare deda seri da piskim i kakim a papira ni od korova!
Ali situacija se sad preokrenula u moju korist, jerbo ove radnje sad obavljam za dzabaka Osmeh Sad mogu da kakim do mile volje! A ni smrad mi ne smeta.. jer opste je poznato da je i sirce slatko kad je za dzabe!

Novi Beograd
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 06:15, Naslov:

Pa zašta imate ruke, nego da povlačite vodu?
Neću ja da povlačim žicu umesto Vas?

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 06:18, Naslov:

"...a samo mi nosati preziveli"....Radovan III

Blog

Novi Beograd
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 06:24, Naslov:

Svi ste heroji izgradnje samoupravnog seraizma.

Msn messenger

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 06:31, Naslov:

Ja mislim da je sasvim ok da postoji Knjiga žalbi u ovom veceju... da se ljudi žalu ako im nešto smeta i tražu svoje pare nazad (za one koji plaćaju:-D) jerbo,mogućno je da nekome papir nije obrisao sve...voda nije saprala sve...ljudi su taki...svašta može da im smeta...eto,Vuni ni smrad ne smeta...da je više takvih kaki-mušterija..lako bi nam svima bilo...

Ja za sada nemam prigovora....usluga je na NIVO....iii ako ovako nastavi....možda baš dođem da se*** ovdje češće :-D :-D

Msn messenger

Blog

Novi Beograd
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 06:36, Naslov:

Pazi ovaj projekat toliko govori po pvezanosti i demokratičnosti, ali i multietničnosti, jer svi imaju potrebu da s...u.
I seke i bate!

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 19:48, Naslov:

Bravo GAGO! Pridruzujem se i ja apelu za Knjigu zalbi. Mada ne moraju u nju da mecu samo zalbe, moze i neka pohvala, predlog, vic, oglas licne prirode, golisava slika... Bljak

Predlazem da se radi smanjenja stope nezaposlenosti zaposli vise ljudi kao ispomoc u VIP delu veceja. Posto VIP deo posecuju direktori, predsednici svega i svacega (a opste je poznato da oni se*u najvise) red je da se take persone i usluze kako im dolikuje. Znaci da ispomoc donosi tople peskire, koktele, svinjsko i jagnjece pecenje, domacu rakiju... i sve to dok su veri importnt persone na veceju!

Broj postova: 51
Reg. datum: 01.09.2007
Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 21:49, Naslov: prava politika

Ovo je prava politicka rasprava.
Svaka cast narode!

Blog

Predhodna < 12345> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime: