Da li VASA DECA lice NA VAS?;)

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 17:45, Naslov: Da li VASA DECA lice NA VAS?;)

Ovo je drugi deo teme-DA LI LICITE NA VASU MAJKU?
Mislim da ce biti interesantno pisati i o tome, koliko u svojoj deci prepoznate sebe-naravno iz svog detinjstva?
Mozete pisati i o svojim bliskim-sestrama, braci i njihovoj deci.
Ajde ko sme prvi?
Heheheh

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 21:24, Naslov:

Ajde ja!
Moja deca su vec povelika (nemojte sad da mi brojite god. niti licim tako a jos manje se ponasam).Starija studira na filsoloskom jezike,fizicki je mix mene i muza a po sposobnostima mislim da nas je odavno prevazisla.Narocito volim kod nje odgovornost i smirenost.Trenutno je u Americi na razmeni.Savrseno zna sta hoce u zivotu dok sam ja u mladosti dosta lutala dok nisam nasla prave ciljeve.Uprkos svemu ,veliko je dete ,jos uvek nosi medu gde god putuje...
Mladja je fizicki ista ja ,cak i psihicki ,cesto tvrdoglava,prvo se buni a onda sve savrseno odradi.Sad je postala gimnazijalac-prirodno matematicki smer.Rastura hemiju i matematiku sto i nije meni bas omiljeno.Devojka za sve -od tog da osisa drugaricu ,napravi kolace ili naslika nesto.
Nikad ih nisam vezivala za suknju vec se trudila da dajem korisne savete i to nenametljivo.Prosle god. su me cak starija cerka i njeno drustvo vodile na more, kao najmamu.Izlazsci zajedno ,zurke...kad im pridju neki momci .ja sam se trudila da nestanem i ne smetam.
Jako sam ponosna na obe.

Blog

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 21:28, Naslov:

Citat:
Prosle god. su me cak starija cerka i njeno drustvo vodile na more, kao najmamu.Izlazsci zajedno ,zurke...

Ovo je divno Osmeh :-P

Msn messenger

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 21:30, Naslov:

I ja sam htjela da citiram isto Baladi...:-D svaka čast Maculi! :-D Predivno.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 22:13, Naslov:

Hvala drustvo!
Mislim da je roditeljstvo najlepsi posao na svetu i da je najvece zadovoljstvo kad vidis kako ti klinci postaju pravi ,dobri i pametni ljudi.
Ja im kazem da im ja nisam drug-imaju i previse drugova! ja sam samo mama .Ona ,koja je tu uvek kad zatreba.
Tajne treba deliti s prijateljima!Kod mene nek dodju onda kad su zbunjene, kad im je tesko ili kad su jako srecne-ja sam uvek tu i cekam da ih pomazim , da pricamo ,analiziramo ,trazimo izlaz....Da zajedno i tugujemo i smejemo se.I onda bude sve dobro.
To nisam imala u dovoljnoj meri kod svoje majke i to mi celog zivota nedostaje...

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Broj postova: 1720
Reg. datum: 01.10.2008
Datum unosa: Subota 04.10.2008, 11:37, Naslov:

Ne bi trebalo,jer imi gresimo,nismo ni mi savrseni.Treba da grade svoju licnost,kopije su uvek lose.

Blog

1

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Balerina, anna_75,
Gosti: 44