Datum unosa: Ponedeljak 03.09.2007, 03:23, Naslov: Olimpijada budalaštine
Razmatrajući gomile i gomile pisama, mejlova, poruka i ponuda svojih fanova (o sexy donjem vešu kojei su mi poslale najvernije fanovke, neću da pišem ), koji kao i svi Balkanoidi, vape za još jednim kutkom gde može da se s..e do mile volje, a uzimajući u obzir moju želju da ovaj forum bude panevropski, u svakom slučaju, predlažem da svi zajedno se u'vatimo za ko šta stigne, vidi ili nađe i otvorimo oplimijadu budalaštine.
Propozicije:
1.Budalaštine o kojima pišemo moraju da istinite, u najmanju ruku kao Vesti na državnim televizijama.
2.Objekti i predmeti o kojima ćemo pisati u svakom slučaju moraju da svojom pojavom i gracioznošću, predstavljaju tipičan Balkanski menatlitet.
3.Moramo da upotrebljavamo što više narodskih izraza, kako bi smo pučanstvu što bolje prikazali ovaj forum.
4.Da se istrebuje:
- Kancelarijski materijal
- Tri risa papira
- Novi monitori od devetnaest inča
- Četiri USB memorije od 512 MB
- Tri kutije Brufena 400
- Kutija ''Pavlovića masti''
- Nove klompe broj 45
- Tri ''Cifa''
- Dva kila crnog luka, kilu paradajza, dva kila krompira, kilu mlevenog, pola kile patlidžana, dve kesice aleve paprike, dva 'leba, litar zejtina... ( ne, ovo je Miletov spisak za pijac )
- 4 kila kafe
- Kilo nes kafe
- Krava muzara
- Kutija kondoma (nemam je gde trenutno upotrebiti, ali kada je istrebujem, zvučim kao šmeker, neka stoji da ih koristim za glancanje cipela)...
Dakle, kada se sve ovo istrebuje, može se pristupiti pisanju svih nebuloza na koje naletite.
Ja počinjem, http://www.zenskisvet.com/index.php?akcija=dnevnik&do=prikazi&kat=15&dnevnik_id=1
tj, svojim blesavim komšijom Žikom, a vi pišite sve budalaštine na koje naletite u toku dana.
Najveći biser nagradićemo povećanjem.
Skočiće mu krvni pritisak.
Propozicije:
1.Budalaštine o kojima pišemo moraju da istinite, u najmanju ruku kao Vesti na državnim televizijama.
2.Objekti i predmeti o kojima ćemo pisati u svakom slučaju moraju da svojom pojavom i gracioznošću, predstavljaju tipičan Balkanski menatlitet.
3.Moramo da upotrebljavamo što više narodskih izraza, kako bi smo pučanstvu što bolje prikazali ovaj forum.
4.Da se istrebuje:
- Kancelarijski materijal
- Tri risa papira
- Novi monitori od devetnaest inča
- Četiri USB memorije od 512 MB
- Tri kutije Brufena 400
- Kutija ''Pavlovića masti''
- Nove klompe broj 45
- Tri ''Cifa''
- Dva kila crnog luka, kilu paradajza, dva kila krompira, kilu mlevenog, pola kile patlidžana, dve kesice aleve paprike, dva 'leba, litar zejtina... ( ne, ovo je Miletov spisak za pijac )
- 4 kila kafe
- Kilo nes kafe
- Krava muzara
- Kutija kondoma (nemam je gde trenutno upotrebiti, ali kada je istrebujem, zvučim kao šmeker, neka stoji da ih koristim za glancanje cipela)...
Dakle, kada se sve ovo istrebuje, može se pristupiti pisanju svih nebuloza na koje naletite.
Ja počinjem, http://www.zenskisvet.com/index.php?akcija=dnevnik&do=prikazi&kat=15&dnevnik_id=1
tj, svojim blesavim komšijom Žikom, a vi pišite sve budalaštine na koje naletite u toku dana.
Najveći biser nagradićemo povećanjem.
Skočiće mu krvni pritisak.