Britney Spears obrijala glavu!

Autor Poruka
Lillie - Zenski forum
Broj postova: 49
Reg. datum: 03.12.2006
Datum unosa: Ponedeljak 19.02.2007, 01:06, Naslov: Britney Spears obrijala glavu!

Ucinilo mi se jako interesantno da postavim ovu vijest. Nije sala, a da bih vam dokazala, ostavljam ove slike, pa sami procijenite koliko je ovo pametno HaHahahaha Heheheh

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 2
Reg. datum: 02.02.2007
Datum unosa: Ponedeljak 19.02.2007, 04:36, Naslov:

Strava i uzas

Lillie - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 19.02.2007, 21:08, Naslov:

Citala sam danas u novinama da je razmazena "pop princeza" pala u duboku depresiju, i ne zna kako da se nosi sa teskim bremenom slave. Naime, kazu da je isla u neki rehabilitacioni centar, i da namjerava da nastavi sa terapijama. Sta joj je bilo da uradi ovo...to se jos nagadja...
Osim toga, isti dan kad je obrijala glavu, uradila je tetovazu na vratu.

Eee Brintney, Britney, tesko tebi s tvojom pameti... Vrlo

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Utorak 20.02.2007, 23:48, Naslov:

Hehe, a kako ja da znam da je ovo stvarno Britny? HaHahahaha HaHahahaha HaHahahaha HaHahahaha
jer ona ovde na ovoj slici gde brije glavu ne da ne izgleda kao da je depresivna, vec izgleda kao da se silno zabavlja :razz: HaHahahaha HaHahahaha

Lillie - Zenski forum
Datum unosa: Sreda 21.02.2007, 02:14, Naslov:

Citat:
Hehe, a kako ja da znam da je ovo stvarno Britny?
jer ona ovde na ovoj slici gde brije glavu ne da ne izgleda kao da je depresivna, vec izgleda kao da se silno zabavlja

Ma to je Britney 8)
Hm to je dobro zapazanje, ko zna, mozda je bila pijana kad je dosla ili cak na tabletama kojekakvim. Nikad se ne zna sa tim slavnim licnostima.

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Sreda 21.02.2007, 05:51, Naslov:

S druge strane, mozda je to samo jos jedan u nizu trikova za privlacenje paznje medija...kao sto vec rece, nikad se ne zna Osmeh

Lillie - Zenski forum
Datum unosa: Cetvrtak 22.02.2007, 00:40, Naslov:

Juce je bila na CNN live sa Larry King-om, 2 psihijatra i covjekom koji joj je napravio tetovazu. I da celava je. Po mom misljenju, uopste joj ne stoji Vrlo A danas su vec javili da je razmazena zvijezda otisla na rehabilitaciju...

Broj postova: 2
Reg. datum: 26.02.2007
Datum unosa: Ponedeljak 26.02.2007, 19:58, Naslov:

Jadnica......dala bi ja njoj lopatu i motiku u ruke...ili bi je poslala na neko polje pamuka da malo vidi što je stvaran život.....pa bi ju brzo prošla depresija i napadaji ludila.....

Broj postova: 23
Reg. datum: 04.05.2007
Datum unosa: Nedelja 06.05.2007, 01:46, Naslov:

Citat:
Jadnica......dala bi ja njoj lopatu i motiku u ruke...ili bi je poslala na neko polje pamuka da malo vidi što je stvaran život.....pa bi ju brzo prošla depresija i napadaji ludila....."

Ivana, ovo si jako dobro rekla...

Msn messenger

Broj postova: 512
Reg. datum: 28.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 31.05.2007, 03:36, Naslov:

Još jedan odličan marketinški potez!

Samo je čekam da uskoro izda novi album i krene u "najluđu turneju svih vremena" Osmeh

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Utorak 23.10.2007, 17:23, Naslov:

Iako tu vrstu muzike ne slušam, Britni mi je bila slatka na početku karijere .Sada to ne bih mogla reći.

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1328
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Petak 04.01.2008, 21:18, Naslov:

Najtraženije ime, od preko milijardu pojmova koji su u toku 2006. godine traženi preko Yahoo pretraživača bilo je ime - Breatny Spears.
Koliko je i kako pevala, pevala je, ali je izgleda pravi majstor da skrene pažnju na sebe makar skandalima. I mi smo se tokom prošle godine čudili zašto je obrijala glavu, usput je malo rađala decu, malo se razvodila, neki su se zgražavali što umalo nije ispustila dete i to sve pred paparacima, desilo se da je uslikaju i bez donjeg veša pa je njena guza samo po Netu bila predmet analize i proučavanja višemilionskih pogleda...
Upravo ovih dana se odvija prava drama u vezi sa starateljstvom nad decom između nje i njenog bivšeg muža. Izgleda će izgubiti pravo na decu. Stigla je i do bolnice...
Koliko su slavni spremni da od svojih privatnih života naprave farse zarad postizanja što većeg publiciteta, a koliko ih to same uništi, pitanje je koje se uvek nameće...
Inače, po srpskom pretraživaču "Pogodak", tokom 2006. godine Srbi su se najviše bavili oglasima. Osmeh Prvo da isprodajem prasići i jagnjići, bre, pa ću posle da zagledam Britni sa svi strana, al pre toga Cecu, dakako Osmeh
Ne znam kakvi će biti rezultati za pretraživanja u 2007. godini, ostaje da se vidi da li se i opet najveća pažnja poklanjala nekim gaćama, guzama...

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 18