Sta se to desava?

Autor Poruka
Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 17:48, Naslov: Sta se to desava?

Nedavno je na vestima iz naseg susedstva, stigla tuzna vest: U zooloskom vrtu u Beogradu u kavezu medveda nadjeno je raskomadano telo mlade osobe. Nisam razumela kako se to desilo, osim da je to bila neka vrsta zabave mladih?
Sta se to desava sa mladima, kad se zabavljaju na najbizarnije nacine. Idejama nikad kraja, ali koliko su svesni gluposti koje cine?
Kod nas je pred kraj skolske godine pukla vest, da su mladi - srednjoskolci, razmenjivali mini spot preko mobilnih telefona. Na spotu je bio grupni seks neke srednjoskolke sa nekoliko mladica i to u ucionici jedne poznate srednje skole. Nesto slicno je bilo pustano i preko interneta, ali snimci su bili u kucnim uslovima. Ali ovo je bio presedan.
Sta se to desava i kuda ide ovaj svet? Ima li nade za normalan zivot.............. : Sokirana

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Sreda 12.09.2007, 18:11, Naslov:

Kalina, postavljas pitanje koje i ja sebi cesto postavljam jer sam u svakodnevnom kontaktu s decom i omladinom na poslu.
Jedini zakljucak koji sam izvela je da su prvenstveno krivi roditelji zatim drustvo a na kraju mladalacke gluposti (koje su inace obelezje svake teenage gen.) ali koje su sad prevrsile meru. U svakom pogledu!
Na srecu ima mnogo pametnih, sposobnih mladih ljudi ....

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 13.09.2007, 01:35, Naslov:

Ovih dana je u našem malom gradu pukao klip "Tešanjska Seve" :-D :-D i stigao od Bosne,preko Hrvatske...do Austrije,Njemačke....internet je čudoOsmeh ...
Naime,mladu sugrađanku poznajem,ne lično...i prema priči,ona i momak su snimili škakljivi klip od 8 min...onako vrućih scena,ona je navodno izgubila mobitel,neki dječaci su našli i tako je počelo...bluetooth...infra red...msn...net uopšte...i svi smo to vidjeli... premalena je ovo kasaba da se takvo što propusti..jedina možda dobra stvar je što stariji to neće gledati,jer ne znaju kako da pokrenu:-D eh sad,meni je iskreno žao što će gradom narednih dana hodati posramljena...zbog čina kojeg se niko ne libi...ali se svako ne snima...možda je cijena snimanja istog morala biti i plaćena gledanjem istog...hmm :-D

Msn messenger

Blog

Novi Beograd
Broj postova: 426
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 13.09.2007, 01:56, Naslov:

Danas dok sam sedeo u menzi, iza mene cetvoro momaka i dve cure, polemisali da li se J, kresala sa B i gde i koliko puta?
I pravili su priču, gde je J, najveća prostituka, a B, ima troje dece....
Nisu videli da im direktor ima 190 cm i 140 kila i da sedi ispred.
Slušao sam ih i na karju se okrenuo:
''Sta su radili J i B i da li su, to se vas ne tice.Barem nesto neko radi ovde.za razliku od Vas, jer i vi da se k...e, ćutali bi ste i uživali, a pošto se ne k...e, jer vas niko neće, kopate druge ljude.''

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 13.09.2007, 02:27, Naslov:

Ne znam sta se desava. Dok sve ostane na ogovaranjima i sitnim spletkama, to je jos nekako normalno ali kad cujem da je omladini postala najveca zabava vratolomna voznja suprotnom stranom autoceste, ne mogu vjerovati kamo ide taj svijet, do kuda. U jednoj takvoj suludoj igri poginule su dvije sestre, koje su se normalnom voznjom po svojoj strani autoceste zeljele vratiti kuci. Zivot im niko nece vratiti, a ulicni hazarder nikad nije pronadjen.

Waiting_For_The_Night - Zenski forum
Novi Sad
Broj postova: 53
Reg. datum: 27.05.2008
Datum unosa: Subota 31.05.2008, 18:06, Naslov:

U poslednje vreme procitam, vidim i cujem sve vise sokantnih informacija. Novosadski klinci terali drugaricu da jede travu... Devojcice seksualno zlostavljale drugu devojcicu (zaboravih u kom gradu, a i nevazno je)... Devojcica iz sedmog razreda snimila erotski klip ne sa jednim, ne sa dva, nego sa tri decaka iz osmog...
Hrvatski maturanti, u toku "proslave", napravise gomilu sranja po gradu... Juce novosadski maturanti iz saobracajne zajahali Miletic i jedni druge i mrtvi pijani bauljali centrom...
Ljudi su odlepili, ja stvarno ne znam kuda ovo sve ide. Sex pred kamerama u osnovnoj skoli, zlostavljanje, "proslave" koje se zavrsavaju povredjenima, materijalnom stetom, pa negde i mrtvima...
Malo ko jos zna da se provede i uziva ako nije pijan ili nadrogiran. Izlazak mora biti podvucen tucom, pogotovo kada "fenseri" tuku "pankere", bez toga kao da nisu ni izasli. Dogodovstine iz izlazaka se svode na pricu ko se vise napio, ko je povracao i kakve je gluposti napravio. Sto vise povracanja i sto manje sposobnosti da stojis na nogama- to si veca faca.

Ok, i ja znam da popijem. Ali znam sta pijem i koliko, i ne povracam, pogotovo pred celom ekipom na zurci/svirci ili gde god... A mnogi cak i kad znaju kolika im je granica, namerno je prelaze, i piju sve i svasta samo da bi se odvalili, a sutradan se "hvalili" kako imaju rupe u secanju ikako su peglali 387 puta. Ja ne vidim cari izlaska u tome, ali sta sad...

Cesto se zapitam da li to svet ludi, ili sam ja luda...

Blog

beograd
Broj postova: 148
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Nedelja 01.06.2008, 12:33, Naslov:

Osnovni problem je vaspitanje mladjih generacija.Ne postoji vise sistem vrednosti kao ni kodeks ponasanja.Gledam ove srednjoskolke kad krenu u skolu skockaju se kao da su krenule u neki izlazak,mozda sam staromodna ali ja nisam isla u skolu u minicima i dekoltiranim majicama.Ranije sto se smatralo losim ponasanjem danas je ono ok.
Devojke su postale gore od momaka,primer tome je dala Wiating_For_The_Night,to sto se desilo u Novom Sadu potpuno je porazavajuce za jednu zajednicu, a roditelji umesto da tu decu vaspitavaju cak ih brane preko novina(al dobro svakom je svoje dete najbolje).
Zaista ne znam kuda sve ovo vodi i u kakvim cu uslovima odrastati moja deca,ipak treba se truditi da im se objasn jos dok su mali,sta je dobro,sta je lose kao i osnovne zivotne vrednosti.

Msn messenger

Blog

Waiting_For_The_Night - Zenski forum
Novi Sad
Broj postova: 53
Reg. datum: 27.05.2008
Datum unosa: Nedelja 01.06.2008, 18:50, Naslov:

Citat:
treba se truditi da im se objasn jos dok su mali,sta je dobro,sta je lose kao i osnovne zivotne vrednosti.

Slazem se s tobom.
Mada, posle visegodisnjeg roditeljskog truda, deca ponekad ipak upadnu "u pogresno drustvo", vodjena zeljama da budu prihvaceni ili radoznaloscu, i tu umeju sve te godine da padnu u vodu. Ali ipak mislim da trud nije uzaludan, jer ce se deca koja su lepo vaspitavana lakse "vratiti na pravi put" kada se ispucaju.

Znam da je svakom njegovo dete najbolje, ali ipak mi nije jasno kako roditelji mogu da brane svoje ili bilo koje drugo dete kada radi tako uzasne stvari. Tuzna

Jedan lik iz moje osnovne uvek je maltretirao slabije od sebe, po mogucstvu devojcice, medju njima i mene. Doduse, to nije bilo ni blizu toga sto rade danasnja deca... Kada je moj mali brat krenuo u osnovnu skolu, gadjao ga je kamenjem nekoliko puta. I onda jos MENI dodje NJEGOVA mama i spopadne me "zasto ja diram njenog Stevicu, pa on meni nista nije uradio".

Taj Stevica koji, sudeci po njegovoj mami, "nikom nista nije uradio", danas se nalazi u zatvoru sa svojih 20 godina, jer je ubio jednog navijaca Vojvodine, a drugog ranio. Mozda ste culi za to, desilo se u Futogu pre mesec-dva.

Nadam se samo da njegova mama nije isla kod sudije da kaze: "Ali sto ste vi uhapsili mog Stevicu, pa nije on nista uradio. 'Ajde, 'ajde, je l' sme vas tata da ide tamo da se tuce sa Stevinim tatom?!"

Blog

beograd
Broj postova: 148
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Ponedeljak 02.06.2008, 09:46, Naslov:

Roditelji iz nekog razloga ne mogu da vide onu losu stranu svoje dece a cak i ako je vide prave se da nije nista, da to ne primecuju.Imala sam prilike da se susretnem sa roditeljima cija su deca narkomani,svesni su svega ali jednostavno negiraju tu cinjenicu umesto da uhvate decu pod ruku i odvedu ih na lecenje,da ih pomognu dok nije prekasno.
Sto se tice price oko musko zenskih odnosa na nasem brdovitom Balkanu vlada jos jedno pravilo koje je po meni porazavajuce:
Ako sin jako brzo stupi u seksualne odnose njega ce otac potapsati po ramenu i reci ce:"To je moja muskarcina", a ako se to desi cerki onda je ona ku..va i to nije dobro,ona je ovakva ili onakva.Treba razmisliti i o tome da je devojka koja je spavala sa tatinim sinom necija cerka,sestra...a ne cuvati vlastitu decu a tudju posmatrati kao predmete i stvari.

Msn messenger

Blog

1

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: OD025,
Gosti: 48