Marfi je kriv...

Autor Poruka
Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1328
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Petak 14.09.2007, 08:27, Naslov: Marfi je kriv...

Ako nešto može da pođe naopako - poćiće naopako. Nešto slično izgovorio je Ed Marfi davne 1949. godine, i te njegove reči postale su čuveni "Marfijev zakon".
Na otvaranje ove teme sam pomislila već više puta do sad, ali eto večeras, kad sam napisala neki post, a baš sam mu se bila posvetila, otkačila se neka kvačica, pogubile se veze sa serverom i sve ode dođavola. To mi se već par puta dešavalo, pa dolazim u iskušenje da kopiram sve što napišem...
Da li se i vama dešavaju situacije koje bi mogle potvrditi ovu teoriju? Da li, npr. kad operete prozore možete biti sigurni da će kiša pasti, ako ne tog dana, ono sigurno sutradan?
Kada u gomili papirića tražite jedan, taj će najverovatnije biti poslednji?
Ključ vam je uvek u onom drugom džepu, naročito kad su vam ruke pune jer se vraćate iz kupovine?
Čuvate neku stvar godinama, i taman pošto ste je bacili, ona vam zatreba?
Osmeh Osmeh
Kažu da je ljudima problem odmah manji, ako svale krivicu na nekog. Marfi je univerzalan krivac...Osmeh Ali, kako se osećamo i ponašamo u takvim situacijama? Ja ne psujem često, ali Marfija sam bogami više puta "počastila"...Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Blog

anadja - Zenski forum
Broj postova: 25
Reg. datum: 21.08.2007
Datum unosa: Petak 14.09.2007, 17:15, Naslov:

Marfi postoji! Živ čovek! Ne ponekad, svakodnevno i to po više puta mi se dešava - to da opsujem Marfija. Prosto se zabrinem da nešto nije u redu kad ga nema. Najsimpatičnije mi je kad vozim, i sad - ono- biram bržu traku.... e, nema greške... kad se prebacim u drugu traku ona u kojoj sam bila, ona počne da ide brzo...pa ponovim operaciju, onda opet... da se ne bi nervirala, samo se setim dobrog starog Marfija!

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Petak 14.09.2007, 17:29, Naslov:

Ja sam se juče uvjerila da ako nešto može poći naopako...poći će...od kašnjenja isporuke...do havarije sa autom...da bi sve kuliminiralo time da sam od muke razvalila tašnu:-D i tako razjapljena hodala po gradu...angažovanja pola grada da mi pomognu...dođem kući...nemam skoro gdje da sjednem :-( ali,danas je bolje krenuo dan,namještaj je tu...auto je popravljeno...tašna...nju ću bacitiOsmeh

Od svih stvari koje mogu da krenu naopako, uvijek krene ona koja izaziva najveću štetu.

Svaka stvar će biti oštećena direktno srazmjerno svojoj vrijednosti

Smiješi se...sutra će biti gore.

Prepuštene sebi, stvari imaju sklonost da se kreću od zla na gore

Žena nikada ne zaboravlja muškarce koje je mogla da ima, muškarac nikad ne zaboravlja žene koje nije mogao da ima.

Seks je riječ od četiri slova čije pravo značenje pruža tek staromodna riječ od sedam slova.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Subota 15.09.2007, 00:58, Naslov:

Kad sam u zurbi ,uvek me prate nezgodacije koje se nizu jedna za drugom i onda se setim i Marfijevih zakona....A sve je moglo ici lepo i polako...

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 15.09.2007, 02:03, Naslov:

Islo bi da nema Marfija Osmeh

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Subota 15.09.2007, 02:20, Naslov:

Marfi? Marfi je moj dobar drugar Osmeh

Njegove zakone primenjujem gde god stignem, verna sam im dugi niz godina Vrlo Narocito onom "Kad god odseces nokte trenutak kasnije ce ti zatrebati" hehe!

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Utorak 09.10.2007, 21:46, Naslov:

Postujem Marfijeve zakone

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime: