Bivse ljubavi

Autor Poruka
Beograd
Broj postova: 1
Reg. datum: 02.10.2007
Datum unosa: Utorak 02.10.2007, 04:33, Naslov: Bivse ljubavi

Da li jos volite bivsu ljubav, da li ste i u kakvom kontaktu sa njom...da li patite za njom.....? :?

Posaljite privatnu poruku

Blog

Prilagodjena - Zenski forum
Broj postova: 13
Reg. datum: 27.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 04.10.2007, 16:40, Naslov:

bolna tema...juce mi je bio rodjendan...prekjuce me je ostavio momak sa kojim sam bila godinu dana (o tome cu vec postaviti temu)...u sred zbrke mi poruku salje ex muz, koji me izgleda jos voli...ni sama ne znam sta da napisem na ovu temu...eto...kad se nesto rusi, pa ma kako bilo lose, nemoguce je da ne boli...pa cak i kad prodje neko vreme, svo ostaje u nama

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 04.10.2007, 16:57, Naslov:

Prilagodjena, prvo da ti cestitam rodjendan! Sve najbolje ti zelim!
Bas mi je zao zbog ovoga sa tvojim momkom Tuzna Ali glavu gore, posle kise sine sunce! Ako si pregurala razvod preziveces i ovaj raskid. Samo hrabro!

Prilagodjena - Zenski forum
Broj postova: 13
Reg. datum: 27.08.2007
Datum unosa: Utorak 23.10.2007, 08:25, Naslov:

hvala Osmeh
tek sam sad opet pogledala ovu temu Osmeh
elem...bivsi je stvarno bivsi...nema nazad...upoznala sam jednog momka i veoma mi se dopao...danas smo izasli na kaficu
kad pomislim na bivseg, stegne mi se srce...mnogo smo povredili jedan drugog i zao mi je zbog toga stvarno
vise nije ni u pitanju ljubav, vise je neka zal za necim sto smo mogli da imamo a nismo!

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Sreda 24.10.2007, 02:15, Naslov:

O bivšim ne pričam, jer ne bi bili bivši da su vredeli !
Ostaju samo neka sećanja koja se veoma retko pokrenu kad me nešto podseti.Neki miris, prostor ili zvuk..

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Sreda 24.10.2007, 02:29, Naslov:

Hm, ja ne mislim tako...
Nije da sad provodim vreme razmišljajući o njima ne znam kako, ali ja volim svoje uspomene na njih, i na sebe uostalom dok sam bila sa njima. Neki su mi značili više, neki manje, ali sve je to ipak ostavilo neki trag u meni, i doprinelo da ja danas budem to što sam.
Čudno je možda da su svi ti važni rasuti po svetu, i da se vrlo retko srećemo, neke zapravo nisam ni videla od onda. Možda i bolje, jer ništa se nije ni popravilo, ni pokvarilo, i sve to još uvek miriše na slatko, na mladost, na prošlost...

Blog

Datum unosa: Sreda 24.10.2007, 02:40, Naslov:

Koliko god sam po prirodi osetljiva toliko sam i neumoljiva sama sa sobom kad u životu pravim rezove! Svi bivši su dugo trajali , dovoljno da shvatim da to nije to.A onda presečem. I čak ako ih i retko vidjam-leptirići su se pretvorili u moljce.
Slatka ptica mladosti, sećanje na najlepše dane, živi kroz moje prijatelje s kojima se još uvek družim ,čujem, ...I oni mi znače više od tih bivših jer su sve ove godine ostali tu uz mene, jer smo se smejali ko` najveće lude i plakali zajedno iu teškim danima, i držali se za ruke da budemo jaki kad je trebalo.Uvek sam više za susret s gomilom dragih dobrih prijatelja iz mladosti nego za susret sa nekim bivšim...

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Sreda 24.10.2007, 02:56, Naslov:

Naravno da si u pravu za prijateljstva, i za sve takve veze koje nas nekad prate kroz ceo život. I ne mislim da bi "podgrevanje" nekih završenih priča bilo korisno ili dobro. Ja samo nemam otpor prema uspomenama, i ne libim se da pričam o tome.
Imam utisak da bih zaboravljajući na bivše, zaboravila i deo sebe. Sve sam to bila ja, pa i nečija devojka.
Ti leptirići su davno odlepršali, i nije do njih uopšte. I nisam ni kivna, niti tužna, niti žalim za nečim, osećam samo blagonaklonost prema svojoj prošlosti.
Da li su bivši samo uludo potrošeno vreme? Mislim da to ipak nije tako...

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 24.10.2007, 03:21, Naslov:

I ja imam lijepa sjecanja na bivse ljubavi. Svaka ta veza obogatila nas je na neki nacin i celicila. Od prve simpatije, pa do iskrenih djecjih ljubavi i slucajnih pogleda radjale su se velike ljubavi i silna obecanja. Preko njih smo odrasli i postali zrele i odgovorne osobe, a sva ta sjecanja nosit cemo vjecno u sebi. Zar nije to veliki miraz koji smo dobili za put kroz zivot. Meni je samo zao sto nema repriza Osmeh Opet bi plakale ko kisne godine Osmeh

ciwil - Zenski forum
Broj postova: 63
Reg. datum: 10.09.2007
Datum unosa: Subota 17.11.2007, 17:57, Naslov:

Moja bivsa ljubav je bio i prvi muskarac u mom zivotu. To se nikako ne zaboravlja. Ne vidjam ga ali ponekad nesto cujem o njemu od drugih ljudi. To je bila prava, iskrena ljubav koja se kasnije, posle mnogo godina, pretvorila u naviku i verovatno ne bi valjalo da je još potrajalo.
Često ga sanjam, verovali ili ne, imam strašnu želju da ga vidim, da sednemo negde da se ispričamo ali to je skroz nemoguće. Zivot ide dalje i svesna sam toga da ce to i ostati samo želja.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 17.11.2007, 22:23, Naslov:

Ostale su lepo secanje na putu ka sexualnoj zrelosti.

Blog

Datum unosa: Nedelja 18.11.2007, 00:02, Naslov:

Ima jedna lepa pesma od Galije "Još uvek sanjam...staru ljubav..."Ona me samo malo zagolica i natera da se zamislim...Kako bi bilo da je bilo...A onda pustim nešto veselije!

Blog

UNA32 - Zenski forum
SMEDEREVO
Broj postova: 5
Reg. datum: 20.11.2007
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 20:47, Naslov:

pokusavam da ne razmisljam o bivsoj ljubavi jer me podseca na los perio mog zivota,mada ponekad mi misli odlutaju ka njemu,ako cujem neku pesmu ....... Place

Blog

venus - Zenski forum
Broj postova: 87
Reg. datum: 11.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 22.11.2007, 04:35, Naslov:

Sve prave ljubavi su tuzne.

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Nedelja 25.11.2007, 13:39, Naslov:

Citat:
Sve prave ljubavi su tuzne.

Ali zasto? Istina ili mit?

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Nedelja 25.11.2007, 16:06, Naslov:

Svaka ljubav je prava. Mozemo cak pogresiti u izboru, ali ljubav je bila prava, barem na pocetku.
Izreka da su sve prave ljubavi tuzne, nastala je zbog toga, jer su bile ili zabranjene ili su nastale u nekim cudnim uslovima, uglavnom nisu imale mogucnosti da bi se razvile. Zbog toga kazemo da je bila prava i tuzna. Da je imala mogucnost da se razvije, mozda bi imala sasvim drugaciji epilog.

Blog

Datum unosa: Nedelja 25.11.2007, 18:18, Naslov:

Ovde moram da se složim s tobom , Dark.
U našoj svesti je ta ljubav koja je ostala tek u pupoljku i nije imala vremena da se razvije, ostala i idealizovana. Sami smo je ulepšali jer nismo imali priliku da je izložimo iskušenjima i lošim trenutcima koje život nosi.

Blog

beograd
Broj postova: 148
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Sreda 13.02.2008, 01:15, Naslov:

Svaka ljubav je lepa na svoj nacin ali desi se nesto zbog cega ona nestane ili mi jednostavno se uplasimo i mozda pobegnemo od nje iz nekog glupog razloga.Moje misljenje je da pravo prijateljstvo posle veze ne moze da postoji iz razloga sto ce uvek postojati neka doza ljubomore sa necije strane,ili peckanje koje naizgled izgleda bezazleno a zna da zasmeta.Ja sam sa dvojicom svojih bivsih momaka ostala u ok odnosima.Povremeno se cujemo,vidimo ali nikada ne pricamo o ljubavnom zivotu iz razloga da neko ne bi nabilo koji nacin povredjen.

Msn messenger

Blog

Moderator
Bojancica - Zenski forum
Subotica
Broj postova: 92
Reg. datum: 18.01.2008
Datum unosa: Sreda 13.02.2008, 10:23, Naslov:

Ma kakvi bivsi...kad je kraj kraj je i tacka!!!
Ma koliko "bolno" bilo sve prolazi, manje-vise se zaboravlja...ali nakraju krajeva treba da idemo napred a ne da zivimo u proslosti...od toga nema hleba....Vec sama rec "bivsa ljubav" ukazuje na to da nesto nije stimalo ma sta to bilo...ako je bilo do vas samih tj npr vise mu se nesvidjate ili mu se nesvidja neka vasa osobina znaci da vas on nezaslusuje (u pravoj ljubavi postoji tolerancija, postovanje...i prihvatanje tudjih mana naravno ne preterano ali u granicama normale)...a ako je do njega onda je to znak da vi mozete bolje i da on naprosto nije za vas i gotovo...
Znam da je bolno...ali treba se zanimati necim zabaviti...a prava ljubav kad dodje "bivsa ljubav" ce biti samo obicna rec koja ce vas samo dobro nasmejati.... Noktici

Msn messenger

Blog

demetra - Zenski forum
Beograd
Broj postova: 39
Reg. datum: 08.08.2008
Datum unosa: Nedelja 10.08.2008, 17:36, Naslov:

Svaka zena posle veze pamti ono sto je bilo najlepse, tako da posle odredjenog broja godina neke stvari i idealizuju. Naravno svaki od tih muskaraca je morao imati nesto sto nas je zainteresovalo.
Medjutim nikada se ne kajem sto sam sa bilo kim od njih prekinula vezu, da je bilo savrseno trajalo bi.
Znate onu izreku: zene su ljubomorne na svoje sledbenice a muskarci na svoje prethodnike. Zato ne okreci se i pamet u glavu u prichi.

Blog

123>>

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 70