Bivse ljubavi

Autor Poruka
roksanda - Zenski forum
Broj postova: 10
Reg. datum: 11.09.2008
Datum unosa: Petak 12.09.2008, 01:42, Naslov:

Kada srusimo mostove
i kada spustimo maceve
pozelim da su nase igre
ratne igre
bar malo neznije...

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 1
Reg. datum: 13.09.2008
Datum unosa: Subota 13.09.2008, 15:17, Naslov:

Love is something we fall in and out of…. and everytime we fall out of love, we learn to hold on tighter… hoping that next time, we may never have to let go.

Msn messenger

Blog

maja0108 - Zenski forum
France
Broj postova: 16
Reg. datum: 15.09.2008
Datum unosa: Ponedeljak 15.09.2008, 13:48, Naslov:

Mislim da se bivse ljubavi ne zaboravljaju tek tako.
Licno ne patim ni za jednim od bivsih ( nemam zbog cega Osmeh), i ne kajem se sto su veze prekinute. Smatram da je proslost nesto sto treba da ostane iza nas.
Sada imam pored sebe nekog sa kim mi je prelepo, koga volim i ko me voli.Sve drugo mi je totalno ne bitno.

Blog

Balerina - Zenski forum
PODGORICA
Broj postova: 491
Datum unosa: Ponedeljak 15.09.2008, 14:06, Naslov: Bivse ljubavi....

Kada sjednes i razmislis od svih ljubavi koje si imala , jedino ti je u glavi prva i najsladja ljubav.Zbog koje si sve radila. I sa njom uporedjujes sve ostale veze. "Samo jednom se voli svi drugi su sledeci "!

Msn messenger

Blog

holandjanka - Zenski forum
harderwijk
Broj postova: 105
Reg. datum: 17.01.2008
Datum unosa: Ponedeljak 15.09.2008, 14:34, Naslov:

Moja prva ljubav je komsija i skolski druug. A sledeca moj suprug. Zalim samo stoo mi on nije prva i jedina.

Msn messenger

Blog

NicijaSamoSvoja - Zenski forum
Sarajevo
Broj postova: 47
Reg. datum: 06.09.2008
Datum unosa: Nedelja 21.09.2008, 02:19, Naslov:

Iskreno moja bivsa ljubav i ja nismo u kontaktu i necu nikad niti zelim da budemo zelim da zaboravim samo se pitam kako mi je mogo biti prva ljubav 8 godina u sta sam izgubila u jednu budalu da izvinete kojim sam vjerovala sve sto je kazo ali hajde bila sam glupa i naivna ali nisam vise taka zasto bi sa njim pricala ili se ga sjecala kad je zagorcijo mi zivot rajdi njega nisam vise vjerovala u ljubav izgubila sam nadu mrzila sam sve muskarce mislila sam da me je volijo sto je i to lago ali sad imam novog decka i samo zallim sto on nije moja prva ljubav ali sa neke strane gledam ga ko prva ljubav je ovaj kad je doso u moj zivot vidjela sam da ima ljubav i vratijo mi je nado da vjerujem ponovo u ljubav nisam mislila da postoji muskarac ikako vaki ali postoji i hvala bogu jer me voli za mene i brine se o meni a onaj bivsi nije i zato ne zelim ni da znam gdje moj bivsi sta radi i skim je za mene je totalno mrtav

Msn messenger

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Broj postova: 1721
Reg. datum: 01.10.2008
Datum unosa: Cetvrtak 02.10.2008, 12:53, Naslov:

Ne mora da znaci da se prva ljubav pamti ili da je najveca.Meni je prava ona koja traje najvise,a moja traje 20god.

Blog

iguana - Zenski forum
Broj postova: 19
Reg. datum: 04.07.2008
Datum unosa: Petak 03.10.2008, 17:03, Naslov:

Hmm, bivse ljubavi... slatko je kad ih se sjetis pa makar i ako je tu bilo ruznih i bolnih desavanja...uvijek mi izazovu osmijeh na licu. Ali ni jedna bivsa ljubav nema posebno mjesto u mom srcu ... uvijek mi nova ljubav do kraja zakopa staru.

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 09:57, Naslov:

Sve stare ljubavi su u zaboravu,u gustoj magli,kao da nisu postojale od momenta kad upoznas ,tj. prvi put ugledas ljubav svog zivota,tada si spremna da ucinis sve samo da postane tvoja ljubav i nicija vise!!!!!!!!!

Blog

Broj postova: 3
Reg. datum: 07.10.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 13:15, Naslov:

Bravo @Danka211 to je pravi stav i pravo najnormalnije razmisljanje na ovu temu! Nije vazan broj ili redosljed,netreba platonski pominjati "prvi" vec je prva i najvecaljubav ona koja se dogodi u zivotu,osoba sa kojom odlucis da provedes zivot i za koju zakljucis "DA TO JE ONO PRAVO!",na osnovu svih onih stvari koje navode na takav zakljucak.
@NicijaSamoSvoja - nikad nije kasno vratiti se pravom stavu i razmisljanju tako da je i tvoj zakljucak pozitivan!

A one koje su naznacile da je prava ljubav samo prva a sve ostalo samo sledece i "trulo" neka stave prst na celu i razmisle koliko je to kvarno razmisljanje i van pameti! Pa ako ste imale prvu ljubav i ona prosla neuspjesno i sa bolnim zavrsetkom kako ona moze biti najveca i jedina prava???!!! A kasnije sretnete pravu ljubav-recimo svog muza i udate se,STA JE ON????!!!! Izvinite to je onda najobicnija foliraza i laganje sebe a posebno svog "izabranika u zivotu"!!! AKo mislite da je prvi pravi-vratite se njemu,jer ne moze izabranik vaseg zivota biti "sledici"
Uzas!

Blog

Obrenovac
Broj postova: 31
Reg. datum: 05.10.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 14:46, Naslov:

Samo-bravo Danka!!!!!! Otela si mi misao iz glave!! Vrlo

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 14:53, Naslov:

I u mojoj glavi ima valjda nesto,neka Ideja , pa bila dobra ili losa. Vjezba mozdane celije, ako postoje u nekom %?

Blog

Balerina - Zenski forum
PODGORICA
Broj postova: 491
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:00, Naslov:

Amsterdam mislim da je ovaj tvoj odgovor upucen meni,i slobodno mozes da napises kome je upuceno,jer vidim da si novi.Dobro dosao.
Bila je jedna pjesma na radiju i zato sam stavila taj citat "Samo jednom se voli svi drugi su sledeci" Ja najbole znam kako sam prosla sa bivsim,katastrofalno.Ali je fakat kad udjes u novu vezu uvijek ces je uporedjivati sa proslom i korigovati i mijenjati sve sto ti je smetalo ili ces stavljati sto nisi imao.Budi realan pa razmisli i ti kad udjes u novu vezu sta radis?

Msn messenger

Blog

malelana - Zenski forum
Podgorica
Broj postova: 21
Reg. datum: 23.09.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:07, Naslov:

Ok je ovo balerino sto si rekla. I ja sam isto imala lose iskustvo sa dvije prehodne veze koje su bile jedna od 4 godine,a ova zadnja 2.5 godine.Mislila sam da cu uzivati sa njim do kraja zivota.....ali nista od toga samo
Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place Place

Prosla je godina od tada i sada kad sam upoznala novog momka stvarno uporedjujem i gledam sta da odma sasecem u koren.Jer mi je dosta patnje.

"Koga zmija ujede i gustera se boji." Ljut

Blog

Broj postova: 3
Reg. datum: 07.10.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:33, Naslov:

Pa zbog takvog razmisljanja i uporedjivanja cete vas dvije i da patite stalno!!! Nijedan muskarac kao ni zena na svijetu nisu isti,zaboravite na to,samo sebi tako nanosite bol sjecanjem i poredjenjem!!!
Ostavite proslost i poredjenja iza sebe a iz prethodnih veza izvlacite osobine koje su dobre i zapamtite sto je lose,ali osobe porediti,pa to je pokubno i ne vodi nicemu!!!Vi ste onda zatvorenik sopstvene misli!
Kao i vecina u ovoj temi(sto samo po sebi govori sta je ispravno) podrzavam Dankin odgovor!
To je pravo!

Blog

tini - Zenski forum
Novi Sad
Broj postova: 595
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:36, Naslov:

Lepo je secati se nekih lepih momenata iz proslosti ali treba gledati napred i biti svestan da su bivse veze valjale ne bi se zavrsile.Ne treba trenutnu vezu porediti sa bivsim vec se radovati novim momentima

Blog

malelana - Zenski forum
Podgorica
Broj postova: 21
Reg. datum: 23.09.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:38, Naslov:

Amsterdame svati ja sam sa mojim zadnjim momkom izlazila 2,5 godine,da bi raskinuo samnom i posle 3 mjeseca se ozenio.Varao me sa tom njegovom sada zenom.A nista nisam mogla po njemu da primijetim gledali smo se izlazili sve i samo mi je rekao da smo raskinuli.

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:43, Naslov:

Zenske,zapamtite samo ovo :``BUDUCNOST JE LEK ZA PROSLOST``!!! I u to ime hajde da pravimo Zurka Zurka Zurka .

Blog

tini - Zenski forum
Novi Sad
Broj postova: 595
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:44, Naslov:

Zao mi je malelana sigurno ti je bilo grozno,jer izdaja strasno boli.Ali zivot ide dalje,sta mislis da si zasnovala porodicu pa da te onda tako ispali.....Zelim ti u buducnosti mnogo srece u ljubavi i inaj pravi ce doci

Blog

Angela - Zenski forum
Beograd
Broj postova: 408
Reg. datum: 09.07.2008
Datum unosa: Utorak 07.10.2008, 18:44, Naslov:

Ili drugi naziv:VREME LECI SVE...... Osmeh

Blog

Predhodna < 123> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu