muske sponzoruse, nesposobnjakovici ili nesto trece?

Autor Poruka
DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 18.10.2007, 14:13, Naslov:

Na kraju se uvek neko malo vise, a drugi malo manje "slepa" Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 18.10.2007, 23:08, Naslov:

Moze da se šlepa ali neću nikog da teglim i vučem na ledjima osim ako nije povredjen!Najbolje je da se uloge smenjuju periodično!

Blog

UNA32 - Zenski forum
Broj postova: 5
Reg. datum: 20.11.2007
Datum unosa: Utorak 20.11.2007, 21:10, Naslov:

JA SAM IMALA JEDNO TAKVO ISKUSTVO SA JEDNIM NESPOSEBNIM MUSKARCEM,KOJI U ZIVOTU NISTA TEZE OD KASIKE NIJE PODIGO.
TO JE STRASNO DVE GODINE SAM GA VUKLA ,PROBALA DA GA ZAPOSLIM,ALI SVE STO SAM MU PONUDILA BILO MU JE BEZVEZE ILI KAKO ON KAZE NIJE ZA MENE.TRPELA SAM SVE DOK JEDNOG DANA NISAM SAZNALA DA ME TAJ KRETEN VARA SA NEKOM KONOBARICOM KOJA JEDVA IMA DEVETNAEST GOD, I ZAVRSENU OSNOVNU SKOLU.
DOK SAM JA RADILA DVA POSLA DA NEBI OSKUDEVALI U NICEMU ON SE ZA TO VREME VIDJAO SA NJOM.STRASNO,VRLO BRZO MADA DUGO NISAM VEROVALA U TO,SAM PREKINULA SA NJIM.
ZELELA SAM DA SE UDAM,ALI BOLJE STO NISAM URADILA.SADA ZIVI SA NJOM NESTO JE KAO POCEO DA RADI ALI TROSKOVI SU VELIKI PA JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJOM.
MA,TO JE GROZNO!

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 00:51, Naslov:

Nema nista od periodicnog menanja uloga. Svako ima svoj novcanik i gotova stvar. Materijalni troskovi se podele, troskovi za hranu isto tako, a sve ostalo kako ko zasluzi. Troskovi za decu isto tako se dele. I nema tu trte mrte.
Ako zelis partnera pocastiti, ok, ali da ti viri u novcanik - jok!

Kakav si ti to prosvetni radnik sa komunistickim idejama, ha :grin:

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 01:23, Naslov:

E, tako je. Nikad nisam virio u tudj novcanik, nit' sam dao svoj. Valjda se zna ko koliko zaradjuje i ko sta moze da doprinese, samo se treba dogovarati.
Gledam ja neke ljude oko sebe sto svakog prvog zenama daju kovertu, pa posle od njih traze za pivo i cigarete. Ne bih to sebi dozvolio. Niti treba zena to da radi. Ko da muz mora da zna kad ona kupuje sminku, ili sta vec drugo. Zajednicka kasa isto ne valja jer se tu nikad ne zna ko je na sta racunao, i opet se poteze pitanje "gde su nase pare".
Kad se tako postave stvari onda nema teglim te- teglis me kao sto prica Una, a nema ni komunizma.
"Dogovor kucu gradi."

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 01:34, Naslov:

Citat:
Kakav si ti to prosvetni radnik sa komunistickim idejama, ha

Dark, šta je tu tebi komunističko...? Sokirana

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 01:52, Naslov:

Hehe mislim da si ga zbunila svojim periodickim smjenama. I mene je to podsjetilo na vrijeme kad su Kinezi odredjeno vrijeme radili u svojoj struci, a zatim su po komunistickom sistemu morali raditi na rizevim poljima.
Nadam se maculi da nam ne predlazes takvu diobu rada Osmeh

Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1314
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Sreda 21.11.2007, 06:06, Naslov:

Rumuni su brali kukuruz Osmeh
Šalim se, ali i ja imam taj stav da se svako oseća dostojanstveno dok samostalno raspolaže novcem koji je zaradio.
Uglavnom se zna šta nam treba i kupuje ko šta stigne, to nikad nije problem. Za veće stvari se dogovaramo i to je to.

Blog

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 54