Svakodnevica

Autor Poruka
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 04.10.2007, 19:37, Naslov: Svakodnevica

Da li robujete rutinama? Da li vas ponekad zamaraju svakodnevne obaveze?
I sta radite kada pokusavate da obojite sivilo jednog dana?

Mislim da ne bi trebalo odlagati neka zivotna zadovoljstva, pa makar ona bila "sitna". za neke bolje dane, jer zivot je tako kratak...

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 04.10.2007, 21:10, Naslov:

Pravo da ti velim, mila moja baladice Osmeh nemam nesto puno obaveza pa da ne znam sta cu pre. Ne kuvam, ne cuvam decu, ne ucim... Obaveze me tek cekaju.

Ali u svakom slucaju umem sebi da obojim dan nekim dobrim filmom, knjigom, prosetam psa, smutim sebi nes, pogledam seriju, svrljam netom...

Sad sam se setila da sam nocas sanjala da sam kupila puzzle od 2000 komada. I sva sam bila srecna sto cu da pocnem da ih slazem Osmeh Ja ih inace obozavam! Prava poslastica za dosadne zimske dane...

Tara je moderator na ovom forumu
Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 05.10.2007, 01:49, Naslov:

Hvala Bogu, nisam takav tip da bi se zamarala sitnicama. Nisam ni tipicna domacica koja hvata prasinu u letu ili stavlja sve pod konac. Imam trenutke u kojima me sav taj svakodnevni kaos smeta, pa napravim malo reda ali uglavnom znam uzivati na svoj nacin. Nekad je to voznja biciklom, citanje knjige, gledanje filmova ili uspon na neki brezuljak sa kojeg se sire prekrasni vidici. Nema nista ljepse od sitnica koje nam na kraju zivot znace, a sva ona prasina i neispeglan ves, pricekat ce da nas uhvati inspiracija Osmeh

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 14:20, Naslov:

Ovo sa puzlama ti je dobro, vuno.
Dok sam bio mali slaganje puzla mi je bilo veliko zadovoljstvo. Ali obicno samo dok ih nisam 2, 3x slozio. Onda sam sve skupa stavio na samolepljivu foliju, pokrio staklom i sve skupa dao uramiti. Moram priznati da mi je soba uspomena dosta puna Osmeh
A moja svakodnevica je da u jutro ne znam gde cu biti u vece. I to mi je jos uvek neke vrste izazov i ispunjava onaj nemiran duh u meni, da se svakim danom suocavam sa nepoznatim. Ne mogu zamisliti svoj zivot u ritmu od 6 do 2 pa sve tako redom do sledeceg jutra... Mora biti malo zivlje i izazovno. To bi bilo u kratko to sto hocu da kazem Osmeh

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 11.10.2007, 18:24, Naslov:

Moj dan je maksimalno ispunjen .Ako pre podne radim, popodne raduckam po kući, kuvam za sledeći dan...Ali uvek nadjem vremena da radim ono što volim i što me opušta.Dva puta nedeljno idem na odbojku, šetam i stalno nešto smišljam šta ću praviti.Trenutno me drži faza šivenja-od stare jakne pravim novu! U tome posebno uživam.Prošle nedelje me uhvatilo da menjam boju obuće pa sam bojama za kožu obnovila neke čizmice, cipelice...
A neki put samo kuliram uz komp. ili gledam dobar film, čitam...

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 12.10.2007, 00:29, Naslov:

Obicno radim, a kad neradim onda preturam iz supljeg u prazno, samo da se ne sedi skrstenih ruku Wink

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 47