Emocionalna inteligencija

Autor Poruka
Darstellerina je moderator na ovom forumu
Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1328
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 31.12.2007, 15:39, Naslov:

Heheh, ni ti nisi baš najbistriji u tom smislu! Bolje ti ide matematika. Osmeh
Ona jednačina ti je tačna, bez obzira na relativnost činilaca.

Posaljite privatnu poruku

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 02.01.2008, 13:20, Naslov:

Citat:
Dejan: To je jedan od razloga zasto ja prijateljstvo nazivam prijateljstvom. Da li sam pri tom emotivno inteligentan ne znam.

Prijateljstvo je veoma krhka tvorevina. Kad razmisljam zasto, dolazim do zakljucka - zato, jer pravi prijatelj obicno ne kalkulira. Dobro, moze postaviti jednadzbu ako je strucnjak za matematiku ali obicno reagira spontano, iskreno - bez dlake na jeziku. Nekada to moze biti uzrok za prestanak prijateljstva, jer istina najcesce boli ali tek naknadno, kad se trijezno razrade sve cinjenice koje su prijatelje dovele do odredjenih reakcija, sagledamo pravu istinu. Tada se zapravo vidi da li je to prijateljstvo imalo cvrste temelje ili je bolje naci novog prijatelja.
Sjecam se jedne rasprave u kojoj je doslo do polemike oko toga da li bi prijatelja branili kad bi znali da je krao. Jedna od prijateljica rekla je da ne bi. Ja bi ga opet branila, jer bi pokusala razumjeti okolnosti koje su ga dovele do toga. A vi ?

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Sreda 02.01.2008, 15:07, Naslov:

I ja bih branio prijatelja, ali bih ga pri tom isprepucao na mrtvo ime dok ne prizna da je pogresio i ne shvati sta je napravio. Nije fazon u tome da prijatelju gladimo sujetu, od svega je najvaznije biti bez dlake na jeziku, reci apsolutno sve. Samo tako je moguce biti posten u prijateljstvu.

Blog

<123
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 23