Udvaraj mi se slobodno... :) /drugi deo/

Autor Poruka
Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:11, Naslov:

Dejane, uz ovaj ritam ne ide seckanje, tek pijuckanje, cujes lagana je muzika...
A ni ova crvena haljina nije bas za kuhinjske poslove...
Dok nisu svi ostali navalili u ovu kuhinju, oces biti kavaljer da mi sipas jos jednu casu crvenoga..Wink
Obozavam crvena vina, a ti? .............. Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:17, Naslov:

Citat:
(Ne kradi ideju baladi, ti nemozes preko bare autostopom)

Ne, prvo avionom (slomljenih krila), pa onda stopom... HaHahahaha

Msn messenger

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:19, Naslov:

Zar u avion pustaju bose ljude?

Msn messenger

Blog

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:19, Naslov:

To sam se posle u avionu izula Osmeh

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:55, Naslov:

Citat:
Tara: Znas da ce komsinica pomoci. Imam neke veze na ambasadi, rado cu pomoci da tvoja gosca dobije potrebne papire. Za to vrijeme vi nista ne brinite, fino se smjestite u vikendici, a ja cu ispeci gusku, donijeti vina i kestena.
Nego, kad vec idem u ambasadu pitat cu i za ostale drugove, pa da napravimo feshtu od vina. Red je da smo dobri domacini.

"Toooo Tarooo ideja ti je fantasticna. I meni je bilo zao za njih. Ali zbog Darst se nisam usudio riskirati, milicajci su bili ljuti ko vrag... Srecom, barem Darst i baladi su se izvukle, ali ako mozes srediti i za ostale vizu, ja sam ZA!
P.S.: Srce si, hvala na pomoci Osmeh "

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:57, Naslov:

Darkic, ja imam puno granica za proci, jeli ova viza ista kao shengen ili jace vredi?

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:02, Naslov:

Svim udvaracicama i udvaracima...

Pobednika prvog kruga nema.
Igra 1. realistickog showa Udvaraj mi se slobodno sajta ZenskiSvet.com postaje sve slozenija. Uneseni su elementi realnog zivota, bice svega i svasta... tu i tamo cete biti izlozeni pojavama sujete, neodlucnosti i nesigurnosti a i radosti ako vam se ispune zelje... Mozda ce doci i do velikih promena u vasem izboru. Videcemo...

Dodajte sada malo intrige. Prave se planovi, razliciti. Svako od vas tezi ka idealu, kao sto smo rekli vec u pocetku. Za srecu se treba boriti. Dakle,
zadaca broj 2 se krije u: AKO NE MOGU SAM, TRAZIM POMOC.

Izaberite osobu za koju mislite da vam je spremna pomoci i utecati na vama dragu osobu na nacin da vas pretstavi u najboljem svetlu. Ali pazite! Ako izaberete pogresnu osobu, ta ista vas moze i ocrniti u ocima izabrane osobe. Dozvoljeni su i niski udarci. Dakle, izaberite osobu i napravite plan. Dozvoljeno je i soliranje, ali solisti cesto ostanu sami...

Niko ne moze znati sta vi mislite. Dakle niko ne sme komentirati vasih misli. Ali posto druge mogucnosti nemamo, vi morate svoje misli napisati.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:06, Naslov:

Citat:
Divan: Darkic, ja imam puno granica za proci, jeli ova viza ista kao shengen ili jace vredi?

Sve sto je od Tare jace vredi, Divan

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:17, Naslov:

O.K.
Vrlo

Msn messenger

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:22, Naslov:

Darstel, jeli tacno da Dejan ima zelene oci?

Msn messenger

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:34, Naslov:

Znači imam papire? Tara, svaka čast! Osmeh
Citat:
Poruka: Darst, brinem jer se ne javljas...

Poruka: Dejane, ne brini, dobro sam. Čujem da organizuješ žurku za sve sa foruma. To je tako lepo, i žao mi je što to propuštam... Ko je sa tobom, Divan i Baladi? Pa, dogovorite se vas troje šta bi najviše želeli, pa to i uradite, ok? Mislim, Tara je svima obezbedila papire za Sloveniju...

Dark, dobro je izvukli smo se iz nevolje. Eto, šta malo vanile može da napravi...Osmeh

Tara, omiljeni stilisto, daj pomozi mi, pa mi daj ili nešto tvoje da obučem, ili mi izaberi nešto ovde po prodavnicama... Znaš da nemam ništa svoje ovde... Darkova odeća je super, ali mi spada Osmeh

Blog

Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:43, Naslov:

Citat:
Darstel, jeli tacno da Dejan ima zelene oci?

Mene je nekako plavičasto gledao, možda mu oči menjaju boju u zavisnosti u šta gleda Osmeh

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:47, Naslov:

Hvala sad mi je laknulo. Dok smo plesali u kuhinji uz vino, celo je vreme nekako zmirkao, pa i zbog dima(iz ekspres lonca), nisam dobro opazila boju njegovih ociju.
A sta mislis o mojoj haljini, o ovoj crvenoj, sa velikim dekolteom na ledjima. Ko li ce od prisutnih da mi zagolica ledja?Wink

Msn messenger

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 23:53, Naslov:

Znas moram ti u poverenju reci darstell, nekako se tesko snalazim sa ovim udvaranjima. Nekako su mi komplikovana. Saobracajci, granicna policija, bolnicarke, mora li sve biti tako komplikovano?
Kod nas bi jednostavno morali dobiti dozvolu izabranicinih roditelja i udvaranje moze poceti.
A ja i ne volim da vrtim okolo kao kisa oko Kragujevca. Jednostavno, ako mi se neko dopadne, prilazim i zapocinjem razgovor. Ako ukapiram da mu nisam interesantna, odnosno da ima druge interese, onda prelazim na PLAN BOsmeh
sta mislis Darst, jeli O.K. moja taktika?

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:01, Naslov:

Prvo, što se haljine tiče, mislim da ti super stoji. Samo mislim da moraš prvo da se odlučiš gde ćeš biti. Ako si na žurci sa Dejanom i Baladi, može te češkati samo neko od njih. A ako nisi... mislim, jasno ti je Osmeh Kad se lociraš, videćemo da li haljina odgovara prilici...
Ok, sad kad me već ovako direktno pitaš, rećiću ti šta mislim, iako sam pisala puno na Udvaraj mi se slobodno. Onde mu dođe teorija, a ovde praksa. Osmeh Rećiću ovako: ovo nije tema muvaj me jako, nego udvaraj mi se slobodno, zar ne? Wink
Ja ne znam stvarno šta je tvoj plan B...

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:07, Naslov:

Ma prost je plan B, ko pasulj, da odustanem.
Ma na zurci sam, nego nisam razumela da je trebalo da dodjem bosa, pa sam obukla najlepsu haljinu. Jedino sto Dejan gleda zeleno/plavo pa nije ni primetio da sam pokusala da ga zavedem. Ponela sam i vino i svece, ali nista. Vidim da pada samo s kamenja i da pada na ljude u nevolji.
Moracu da predjem na PLAN C, pa da pokusam nesto sasvim radikalno.
Razmisljam.....
jos razmisljam...

Msn messenger

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:17, Naslov:

A dark, jos nije ni krenuo u Francusku, ja mislila da se vratio vec. Pa da upisem i ja kurs prve pomoci? Ali ne volim da gledam krv....uh...
Setila sam se, eh sto ti je zensko...
Posle zurke i puno pica, ostala je kuca u haosu, pa se ja kao vredna domacica ponudila Dejanu, da pomognem oko ciscenja i sredjivanja. Mislim da se jedan zid mora i okreciti....
Sad ako bi mogao neko da pridrzi ovo skele dok se popnemo sa Dejanom da okrecimo i plafon....
Ma videces da ce pasti na curu za sve...samo drzite skelu cvrsto, ljulja se nesigurno....
E, a kad se budem zblizila onako prijateljski ...recicu mu istinu... Svi muskarci vole da cuju istinu...Wink

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:29, Naslov:

Kako ne, priseti se razglednice koju sam poslao Osmeh

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:37, Naslov:

Divan, you look wonderfoll tonight... Bas odlicno pleses...
Uu, hvala ti za ovaj trud oko kuce. Tome se nisam nadao. Takav entuzijazam i energija u tom crvenom haljetku... Pa ne moze covek ostati ravnodusan... Wink

Poruka: Darst, drago mi je da si dobro. Kasno mi je za Sloveniju veceras, zahvali se na pozivu u moje ime. Nedostajes ovde, Dejan

Maculi, imam utisak da ti znas da procenis situaciju. Hajde, dodji na zurku, pa da te priupitam nesto...

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 00:38, Naslov:

Dok vi tamo krecite Darst i ja sedimo uz obalu Bohinjskog jezera i gledamo zalazak sunca dok pijuckamo vino i istrazujemo kakve su nam boje oci u noci Osmeh

Blog

Predhodna < 1..789101112> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Danka211, miona86, Mala Bo,
Gosti: 39