Udvaraj mi se slobodno... :) /drugi deo/

Autor Poruka
Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 01:12, Naslov:

Epilog: ja sam iz opravdanih razloga zakasnila na zurku, sto je Divan obilato iskoristila. Vidim zurka se nesto mnogo brzo zavrsila. No nema veze... Deki, 'ajmo u after party klub, povedi i Divan, pa da vidimo ko bolje djuska. Pozvacemo i Vunu.
Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 01:52, Naslov:

I ja uvijek zakasnim kad je najdinamicnije. Imala sam toliko posla oko pripremanja jela za goste, a i za Darst sam nasla nesto prigodno. Srecom, pa smo nekako istih dimenzija. Nadam se da ce odgovarati, a za svaki slucaj uzmi i subaru. Kod nas su noci vlazne i nepredvidljive Wink

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 02:13, Naslov:

Citat:
Deki, 'ajmo u after party klub, povedi i Divan, pa da vidimo ko bolje djuska. Pozvacemo i Vunu.

Idemo, idemo, devojke! Samo da se Divan i ja malo sredimo, pa radili smo... Divan, samo malo, imas tu nesto na haljinici... E, tako, sad mozemo u provod!
Disident, kamo li si covece? Znas gde ces nas naci!

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 02:15, Naslov:

Cudno mi je to oko Nerva i Vune. Njih dvoje su obicno tako glasni, a sad su nestali bez traga. Cini mi se da i tu nesto tinja.
Umorila sam se danas dok vi fino zurirate. Ipak si ne mogu pomoci da ne bi malo imaginirala. Zamisljam Divan i Dejana dok onako zanosno plesu.

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 11:02, Naslov:

Tara, Tara! Mozda mi je ruka i bila bas tu, al nisam tako izgledao!!!
Divan, pomagaj, reci da nisam! Osmeh I Divan je mnogo lepse izgledala, cak i posle krecenja!
Ne mogu da odlucim koja je bolja plesacica Divan ili Baladi... Okretne su, zaista sjajne... Baladi je mozda bilo malo lakse onako bosoj, ali se Divan super snalazila na stiklama. Super mi je bilo sa vama, laku noc, moje dame...
Baladi je zaspala. Divan je pred kucom. Sigurno joj je hladno u toj haljinici... Odnecu joj nesto toplo da zaogrne. Nesto si se zamislila, Divan?
I ja sam...

Blog

Dubai
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 15:31, Naslov:

Cekaj Tara, zar Divan nije plavusa? Ne, nije ovo Divan...

Da Deki, bilo je superiska.
Isrpljena, sto od puta, sto od djuskanja, ja sam zaspala a kako sad cujem Divan i Dejan su se iskrali iz kuce... Vuni i Nerv nisu dosli, ko zna gde su zaginuli...

Msn messenger

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 16:30, Naslov:

Bolje se nisam zabavljala jos od svoje maturske veceri...
Dejan je ispao pravi kavaljer, a u poverenju(baladi nije nesto pravila problem oko deobe doticnog partnera)...
Kucu smo Dejanu okrecili, iako kandidata za pomoc nije bilo na vidiku, Ume i on da kuva...., inace izgledao je mnogo bolje nego ona cura sa metlom..., a moja haljina nije bila tako provokativna, drzim ja do sebe... nista na prvom sastanku... uvek trcim jos jedan krugWink
A ja ja jesam plavusa, ali umem dobro da se kamufliram....
zao mi je sto se sve zavrsilo...tako brzo,...
Hoce li me pozvati jos jednom na ples?....A onu pesmu sto mi je pisao, jeli bas mislio na mene, ... a ona sestra koju pominje, koja mu je ta....a rostilj, sad se zbog njega moram odreci makrobiotike....
Uh ne ide mi san na oci, i sutra cu biti umorna, da jurim Darka onim kamenitim planinama,.... Pitacu Taru dali ima u Sloveniji koje drugo prevozno sredstvo, za pentranje planinama, osim par noguWink
Jutro je, rano krecem i to peske... Odusevice se i maculi mojom kondicijom, ali ja kad resim osvajam-male su mi Alpe.........Nosim mu topli Planinarski pasulj, nece moci odoleti i nakon svih onih medicinskih tretmana i masaza, corbica ce mu izgledati kao Dorucak u Tifaniju....Wink

Msn messenger

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 17:06, Naslov:

Hmmm, ko bi rekao da se u tako vitkom i neznom telu krije toliko energije... :grin:
Divan, tvoje vitke noge su samo za gledanje, nisu za tako velika opterecenja. Ne moras se muciti s tim pasuljem, eto silazim Osmeh

Inace posle Tarine pomoci oko papira za Darst, dobre hrane i mladog vina, sladoleda od vanile i jagoda u njemu, uz zajednicko druzenje do kasno u vece i diskretnog povlacenja prijateljice na koju se mogu uvek osloniti, Darst mi je pripremila veliko iznenadjenje...

Sad si Divan dosla ko narucena, nema lepseg od dorucka u troje Bljak

Blog

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 18:15, Naslov:

Citat:
Hoce li me pozvati jos jednom na ples?....A onu pesmu sto mi je pisao, jeli bas mislio na mene, ... a ona sestra koju pominje, koja mu je ta....a rostilj, sad se zbog njega moram odreci makrobiotike....

Divan, mozemo plesati kad pozelis. Uvek sam za Osmeh
Nema problema, drugi put mozemo spremati i travicu sa zrnevljem, ali mogu ti reci da si onako malo masna od rostilja izgledala 8)
Dok smo nocas razgovarali pred kucom rekli smo jedno drugom neke stvari. Jos kako si draga, Divan, i privlacna zena. Ali srce vuce gde vuce, je li?
Dobio sam jutros poruku! Darst, to si trebala ranije reci, pa otkud znam sta mislis? Nestanes i ocekujes da ja mogu sve da znam. Bice sve kao sto kazes, malena, a otrovna moja...

Blog

Dubai
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 18:23, Naslov:

Hej dustvo, ja cu malo da svrljam naokolo, dobila sam i poziv za jos neke zurke, pa nekoliko dana necu biti sa vama, ali ne odustajem...uostalom ko zna, mozda cu na tim hepeninzima sresti i nekog od vas Osmeh

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 18:43, Naslov:

Zamisli koja slucajnost, baladi. I Darst je upravo odletela avionom sa Brnika. Mozda vam se putevi ukrste, ili su vam cak zajednicki Osmeh Sta mi krijete :grin:

Ok, sad cu iskoristiti priliku i pokazati Divan ostale lepote Slovenije :cool:

Blog

Dubai
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 18:52, Naslov:

Znas onu pesmu iz osamdesetih: 'Girls just want to have Fun"... HaHahahaha

E pa dobro, samo ti pokazuj Divan prirodne lepote dezele na najbolji moguci nacin.
Utesno je sto je ona bolji vozac od Darst, ali kad popije, hmmm HaHahahaha

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 19:05, Naslov:

Ne brini baladi, gde ona posustane ja preuzimam iniciativu :grin:

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 20:38, Naslov:

Čudo je Slovenija...
Tara, pre svega tebi da se zahvalim na svemu što si učinila. Pravi si prijatelj. Kombinacija koju si mi ponudila da obučem me je prvo malo iznenadila, ali imaš ti oko, pravo žensko, sve znaš...Osmeh Mislila sam da te pitam za recept u vezi sa hranom koju si nam pripremila, ali neću, radije ću pamtiti baš te ukuse... Wink
Dark, ja... Ponestaje mi teksta. Zapravo su ćutnje možda rečitije... Vredelo je sve ovo proći upravo zbog to malo ćutnje sa ukusom vanile...
Ne znam da li će te ovo dovoljno iznenaditi, ali Maculi sleće sledećim avionom na Brnik...Osmeh Možda ćeš morati da odložiš malo posvećivanje Divan, i da pomogneš Maculi da sredi sve oko auta...
Kad sve to završite, sledi još nešto... U organizaciji smo Dejan i ja...Wink

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 20:51, Naslov:

Posla ja po Darka u planine i ponela pasuljce, kad vidim on jadan visi s jedne litice, hoce da skoci pa se upetljao nemoze ni dole ni gore
Dolazim..., ne boj se sad cu da te spasem...
Svi su dosli da gledaju
(Koja li je ona cura, sad i nju moram da spasavam......
Na kraju, kad se sve srecno zavrsilo,celo se drustvo spustilo niz slapove,i pravac u kafance na pice

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:04, Naslov:

Darst, sanjao sam te...
Sanjao sam kako tvoji prsti miluju klavir i ja sam bio ta dirka na koju si spustila mali prst zavrsavajuci sonatu. Bio sam pisak na saksofonu koji si nesigurno poljubila i ispunila dahom...
Dodji. U Novi Sad. Jazz festival. Rizikovacu i da ti se dopadne neki saksofonista...
A za tvoje prijatelje organizovacu sta zelis... Olimpijada je sitnica...

Ja ne umem bolje Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:28, Naslov:

Nemojte zaboraviti da u ovom delu igre ne vidite medjusobnih poruka drugih udvaraca, osim ako nisu upucene vama direktno ! Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:40, Naslov:

Citat:
baladi: Hej dustvo, ja cu malo da svrljam naokolo, dobila sam i poziv za jos neke zurke, pa nekoliko dana necu biti sa vama, ali ne odustajem...

Phone message:

"Draga baladi, ovi pozivi su kao naruceni. Ozledio sam koleno i nase putovanje Evropom moramo odgoditi dok ne ozdravim. Ti samo uzivaj i zabavljaj se dok se opet ne vidimo... Mislim na tebe Osmeh - Dark"

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:45, Naslov:

Lepu pesmu si napisala Divan, zasluzila si da te pozovem na cuvene krempite na Bled. Otici cemo i na onaj mali otocic gde postoji zvono zelja. Legenda govori da moras prvo tri puta pozvoniti i onda nesto pozeliti. Zelja, tako kazu, se uvek ispuni.

Zeljo moja, samo ti zvoni... Wink

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:45, Naslov:

U avionu sam... Reklo bi se negde između zemlje i neba, jave i sna... Ne mogu proveriti telefon, niti slati poruke... Nadam se da će Dark pronaći pisamce koje sam sakrila u džepiću onih iscepanih pantalona...
Nemaš me
Nemam te
Posumnjam da imam samo ono što vidim
A vidim još kako Bohinj guta sunce na zalasku...

Za koji trenutak slećem u Beograd... Pitam se koliko su neka udvaranja trajna i iskrena... Izlazim iz aerodroma. Neko mi u ruku stavlja ružu. Dejane?! Osmeh Sad odmah? Za Novi Sad? Hm, dobro je da sam ponela ovu Tarinu (zakopčanu Osmeh) kreaciju, pa ok... Idemo na koncert...

Blog

Predhodna < 1..89101112> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: aleks, Danka211, malabg,
Gosti: 74