Bolje se nisam zabavljala jos od svoje maturske veceri...
Dejan je ispao pravi kavaljer, a u poverenju(baladi nije nesto pravila problem oko deobe doticnog partnera)...
Kucu smo Dejanu okrecili, iako kandidata za pomoc nije bilo na vidiku, Ume i on da kuva...., inace izgledao je mnogo bolje nego ona cura sa metlom..., a moja haljina nije bila tako provokativna, drzim ja do sebe... nista na prvom sastanku... uvek trcim jos jedan krug
A ja ja jesam plavusa, ali umem dobro da se kamufliram....
zao mi je sto se sve zavrsilo...tako brzo,...
Hoce li me pozvati jos jednom na ples?....A onu pesmu sto mi je pisao, jeli bas mislio na mene, ... a ona sestra koju pominje, koja mu je ta....a rostilj, sad se zbog njega moram odreci makrobiotike....
Uh ne ide mi san na oci, i sutra cu biti umorna, da jurim Darka onim kamenitim planinama,.... Pitacu Taru dali ima u Sloveniji koje drugo prevozno sredstvo, za pentranje planinama, osim par nogu
Jutro je, rano krecem i to peske... Odusevice se i maculi mojom kondicijom, ali ja kad resim osvajam-male su mi Alpe.........Nosim mu topli Planinarski pasulj, nece moci odoleti i nakon svih onih medicinskih tretmana i masaza, corbica ce mu izgledati kao Dorucak u Tifaniju....