Udvaraj mi se slobodno... :) /drugi deo/

Autor Poruka
Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:50, Naslov:

DaRkDuDeCitat:
Lepu pesmu si napisala Divan, zasluzila si da te pozovem na cuvene krempite na Bled. Otici cemo i na onaj mali otocic gde postoji zvono zelja. Legenda govori da moras prvo tri puta pozvoniti i onda nesto pozeliti. Zelja, tako kazu, se uvek ispuni.

( Nije to pesma, vec prica sa slikama, ali ih nemogu prikazati), (posebno tvoju fotografiju kako visis sa litice)
Tako sam se namucila da ih nadjem, ali neko mi sabotira pricu...

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 22:54, Naslov:

Darst, sanjao sam te...
Sanjao sam kako tvoji prsti miluju klavir i ja sam bio ta dirka na koju si spustila mali prst zavrsavajuci sonatu. Bio sam pisak na saksofonu koji si nesigurno poljubila i ispunila dahom...
Dodji. U Novi Sad. Jazz festival. Rizikovacu i da ti se dopadne neki saksofonista...

Osmeh Osmeh

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 23:03, Naslov:

Dejane, ovo si tako lepo rekao. Dirnulo me je...
Šta si ti to sinoć radio kad imaš sve te muzičke snove? Osmeh
Otkud ti ideja za Novi Sad? Taj grad je za mene pomalo fatalan... Ne, nije važno šta je u pitanju. Neka draga pomisao, više iluzija, ali...
Nadam se da ću izdržati koncert. Umorna sam malo, prepuna utisaka...

Blog

Datum unosa: Nedelja 04.11.2007, 23:08, Naslov:

Ako se umoris, nasloni glavu na moje rame... Odvescu te do kuce onda... Samo nek si se ti vratila... Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 02:42, Naslov:

Citat:
Kalina: ( Nije to pesma, vec prica sa slikama, ali ih nemogu prikazati), (posebno tvoju fotografiju kako visis sa litice)
Tako sam se namucila da ih nadjem, ali neko mi sabotira pricu..

Marfi je to, Marfi Divan Osmeh
Meni jos uvek ispada kao pesma. Nemoj da brines, znam kako sam se osecao. Ipak mi cemo sve to zaboraviti uz slatke zalogaje Osmeh

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 03:20, Naslov:

Citat:
Darst: Nadam se da će Dark pronaći pisamce koje sam sakrila u džepiću onih iscepanih pantalona...

"Draga DaRsT, pronasao sam tvoje pisamce... Osmeh
Ajoj, sta mi to pises, imas prijatelja koji ti je kao brat, a jos izgleda da je zaljubljen u tebe...
Ne mogu ti pomoci, u stvari ne zelim se u to umesavati. Tebe ljudi jednostavno zavole i sta se tu moze. Meni je bilo vec od pocetka jasno, da u tvom zivotu nikako necu moci biti jedini i da ce biti vise kandidata za tvoje srce Osmeh Ako zelis da se nasa veza nastavi moras to sama resiti.

Nego da ti kazem. I danas je bio lep zalazak sunca. U to vreme sam bio na jednoj planini i na samom vrhu sam ostavio jedan mali kamencic na kojem sam ispisao tvoje ime. Mozda imam malo neobicne navike, ali nisu svakidasnje... Sakrio sam ga, i kad god cu se popeti na taj vrh pogledati cu, da li je jos uvek tamo. - DaRk"

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 03:56, Naslov:

Dejane, povezi me do kuće ipak. Nešto mi nije dobro... (Osmeh)
Moram da te pitam nešto... Znamo se dugo, ma znamo puno toga jedno o drugom... I sad, odjednom ovaj fleš. Otkud baš sad ta silna romantika, poezija, ta spremnost ne da me braniš kao sestru, prijateljicu, nego da me osvajaš kao muškarac? Ne radi li se ipak malo više o sujeti, iako to, znajući te, nije tvoja osobina? Vrlo rado ću sa tobom odslušati neki džez i popričati o ovome...

Poruka za Darka: D to D
Dark, ako neko želi vezu, ne može da se u nju ne meša, zar ne? Osmeh
Hm, pitanje izbora? Smem li da posumnjam samo da baš nisam jedina koja je primila poruku potpisanu sa - tvoj DaRk? A i doručak u troje za mene je gužva. Wink
Ali ovo sa kamenom je bilo žestoko, baš...
Žao mi je što nisam slikala današnji zalazak sunca, zagledala sam se, pa zaboravila...
DaRsT

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 06:06, Naslov:

Ops, ops...
Izgleda da smo zabrljali i zaboravili da je to igra. Ili mozda gresim. Obzirom da sam autor ove teme, moram neke stvari objasniti.
Moja zelja je bila da se iskristalizira koliko je ovo "Udvaraj mi se slobodno" prihvatljivo. Imao sam nameru uneti u igru cak prevaru, intrige, ljubomoru, citavu paletu ljudskih reakcija.
Ocito nismo stigli dalje od toga da smo citavu stvar shvatili preozbiljno. U nekim slucajevima cak licno.

Jos jednom procitajte sve sto je napisano masnim slovima i ne zaboravite da je sve to igra.

Mozda je bolje da odmorimo Osmeh

Blog

Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 06:14, Naslov:

Citat:
Moram da te pitam nešto... Znamo se dugo, ma znamo puno toga jedno o drugom... I sad, odjednom ovaj fleš. Otkud baš sad ta silna romantika, poezija, ta spremnost ne da me braniš kao sestru, prijateljicu, nego da me osvajaš kao muškarac? Ne radi li se ipak malo više o sujeti, iako to, znajući te, nije tvoja osobina? Vrlo rado ću sa tobom odslušati neki džez i popričati o ovome...

E, da ti kazem...
Lepa moja, Darst, kad bolje razmislim ti si meni bila kao kamena kuca iz tvog bloga u kojoj ja kao prijatelj mogu da se zgrejem kad se smrznem od sveta. Jedno vreme te nije bilo u mom zivotu. Sad sam poceo sam da te upoznajem i na drugi nacin i sve me je to pomerilo. Mozda u pogresnom pravcu, priznajem. Nadam se da nisam mnogo uprskao, a kao da me bas to pitas. Takmicenja volim, to znas. Bilo je malo i toga. I ja sad zapeo...
Ma sve je ok, hajde da se setimo svojih ranijih druzenja i da nastavimo gde smo stali onda. Zagrli ovog glupana i idemo na piće...

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 05.11.2007, 20:10, Naslov:

Citat:
DaRkDuDe: Mozda je bolje da odmorimo Vrlo

Bogami ja dobila zapalenje misica, od onog silnog plesanja i pentranja, a iznenadjenja jos nema, ni nagrade. Ma ne trazim za sebe, nego me interesuje sta je bilo ponudjeno, da znam za cime da zalim, posto se povlacim....
Niti umem da se udvaram, niti umem da prokuzim udvaranje... Ja bi ipak ostala na prijateljskim odnosima, prijateljskim sa malim "p" za pocetak...
(ako dozvolite, samo da vas gledkam dok se igrate, macki i miseva) Vrlo

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Utorak 06.11.2007, 08:12, Naslov:

Propustila sam ceo vikend tražeći auto koji je ostao parkiran s ključevima ....Još ga nisam našla. Vidim propustila sam žurku .Ali valda nije poslednja...Imam neobičnu odliku da dobijem snagu kad svi drugi posustanu i istrčim najbolje najteži krug pa sad stojim zbunjena odlukom o odmoru koji se predlaže...
A ja se baš spremila.Utrljala u kožu mirise zemlje i vina.Raspustila kosu umršenu tajnama vetrova .Opija me muzika daljina i miris peska na plažama kojim hodamo utiskujući odlaske i vraćanja.Igramo se još?
Stojim kraj puta, pomalo zamišljena i čekam....Dolazi li neko ? Osećam li miris tek ubranog livadskog cveća? Poznajemo se?Udvaram se travi pod mojim stopama i šapućem krošnji drveta.
Ma nije mi ništa. Večeras sam samo malo romantična i tužna jer je igra gotova...

:-(

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Utorak 06.11.2007, 17:54, Naslov:

Izgeda da sam pronašla svoj izgubljen auto...Zar se tako parkira ? Žaliću se Ženskom svetu!!! Vrlo Vrlo : A nešto mi i ne liči više na Ferari....Pa dobro....Mogu ja i da šetam!

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 07.11.2007, 05:35, Naslov:

Hehe maculi, nadam se da ti je Ferari barem osiguran protiv razlicitih prirodnih katastrofa Osmeh Covijek u danasnje vrijeme nikad ne zna s koje strane ce zaduvati Heheheh

<123456789101112

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 55