Udvaraj mi se slobodno... :) /drugi deo/

Autor Poruka
Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:06, Naslov:

kako stojis sa Tajlandskom masazom, baladi?

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:07, Naslov:

Masaža toplom čokoladam je uživanje za sva čula... ;-)

Blog

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:13, Naslov:

Kakvi melemi, kakvi bakaraci.

Za Darka sam spremila masazu tolim, aromaticnim uljima i cokoladom, mmmm Osmeh

Dark, sve je spremno, ulja, cokolada, mirisljavi stapiic, muzika, e sad raskomoti se, opusti se, zazmuri, prepusti se mojim prstima, i....uzivaj HaHahahaha

Msn messenger

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 02:44, Naslov:

Znaš .baladi, mogli bi svi leći pa kad završiš s Darkom izmasiraj i nas! Samo da te prstići ne zabole!

Blog

Dubai
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 04:27, Naslov:

Bih maculi ali ne mogu da rasipam energiju ruku, tj. prstiju, cuvam je za Darka HaHahahaha

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 12:15, Naslov:

Ovde je napravljena greska pa moramo to ispraviti.

Ne mozete se udvarati pomocu trecih osoba na nacin da uđete u njihovu pricu i presecete njihov "film" svojim. Niti ne mozete znati kome sve se neka osoba udvara. Doduse to je vidljivo jer sve to pisete, ali morate se praviti kao da za to ne znate i pokusavati sa udvaranjem ili prihvacanjem udvaranja na svoj nacin, a ne pomocu tuđe maste.
Inace, Dark vam zahvaljuje na brizi za njegovo zdravlje, no umesala se je i granicna milicija koja je (kasno kao po obicaju), pojurila za nekim besnim crvenim kolima i sada trazi vlasnika pa su slucajno pronasli vas Osmeh Na Darkovu zalost morate se svi vratiti jer niste imali sređene dokumente, vizu, garancijsko pismo i te stvari... Legitimirana nije bila jedino Darstellerina jer su zbog boje njene odece mislili da je medicinska sestra pa je nisu ni pitali za dokumente...

Dialog između Darst i Darka se nastavlja tamo gde je stao.

Blog

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 12:46, Naslov:

Citat:
Darstellerina: Hajde da vozim.. eh, neće da upali...
Ček, ček, sad prva pomoć... Imala sam to u prvom srednje...
Ok, nemoj više da grliš to drvo, zagrli mene. Ajao, Dark, pa daj to malo lakše, ukopao si me u zemlju od zagrljaja!
Idemo sad polako, taaako... Kako što ti da voziš? Pa mene više ne sluša Maculin auto, moraćeš. Dobro ja ću da menjam brzine i da stiskam gas. Samo kako ću sad, mrdni malo... Sad smo se rasporedili, samo što ti sad ne vidiš ništa... Ok, pričaj gde ti je kuća...
Ne boj se, Dark, nećeš umreti. Pa znam i ja nešto o medicini, ne samo Maculi...

Polaaako Darst, pritisni na ono sivo dugme desno od volana... tako da... eto, sada si prebacila na automatiku, ne moras menjati brzine... i zavij tu desno, daaa e sada levoo... levoooo... taako daaa ... i sad stani tamo na parkiralistu da te pitam nesto...
Cuj, hmmm... ajoj cudne ste zeneeee... pa valjda znas da sam nocna ptica... a danas je bio tako lep dan... izasao sam malo pre... hteo sam slikati zalazak sunca... bio je prekrasan danas... a onda odjedom ti. Pa sto nisi zvala, mogla si mi barem slati poruku?

Blog

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 17:19, Naslov:

( Oj Srbijo mati, nemoj tugovati... Disidentu, necu ni ja u Evropu, tamo brate sve neka pravila Osmeh)

Gde sam ja ono bio pre ove voznje? Tari sam nudio veceru... Mozda da ti i ja Disidentu napravimo i jednu prvoklasnu zurku, pa da pozovemo sve devojke sa ovog foruma, a? Sta kazes?

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 17:54, Naslov:

Citat:
danas je bio tako lep dan... izasao sam malo pre... hteo sam slikati zalazak sunca... bio je prekrasan danas... a onda odjedom ti. Pa sto nisi zvala, mogla si mi barem slati poruku?

Baš taj zalazak sunca i tvoj poziv na sladoled, učinili su da poželim da učinim nešto. Dok sam vozila nisam mogla slati poruke...
Moram se izviniti Maculi za auto... Kakva zbrka... A ti, dobro si? Hoćeš da ipak odemo do bolnice, ili da taj sladoled upotrebimo za koleno? Osmeh

Blog

Dubai
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 18:03, Naslov:

E pa...Ulazak mi je odobren, videli su da imam svu potrebnu dokumentaciju pride vizu Osmeh...Necete me izbaciti iz Europe tek tako Osmeh

Msn messenger

DaRkDuDe - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 19:34, Naslov:

Samo malo Darst, moram prvo nesto srediti...

Kukurikuuuu... kukurikuuuu...

Ne javlja se... napisat cu joj poruku, moram prvo srediti sve u vezi s tobom, znas...

"Draga komsinice, pomozi mi, molim te ko boga...
Mozemo imati medjudrzavni incident... vidi, maculi je ostavila kljuceve u autu i normalno, Darst kao vozac pocetnik nije mogla odoleti pa krenula na voznju... presla je granicu, autom slomila rampu, ko zna sta sve je bilo. Sad je trazi milicija. A ona je cak bez dokumenata... Ako je dobiju mogli bi joj suditi kao teroristi ili cak u novinama napuhnuti da je to atak Srbije na Sloveniju. Ko zna sta sve moze biti iz toga... Molim te javi se sto prije da smislimo zajedno kako da to resimo. - Dark"

Darst, nije to sve tako jednostavno, znas... Imas srecu da su oni nasi plavi jos zeleni. Ali svejedno, sad cemo direkt do moje vikendice, tu blizu je, imam i tamo sladoleda, nazalost samo vanilu, ali potrazi se u njoj... Ne brini za moje koleno, to cu vec sam srediti, ali sve dok se nam Tara ne javi moramo se tamo kriti. Avto cemo ostaviti ovde, bolje da nismo tu kad ga pronadju....

Blog

Dubai
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 20:16, Naslov:

Dejan
Citat:
Mozda da ti i ja Disidentu napravimo i jednu prvoklasnu zurku, pa da pozovemo sve devojke sa ovog foruma, a?

Toooo Deki HaHahahaha

Msn messenger

Datum unosa: Subota 03.11.2007, 20:50, Naslov:

Mislio sam da vam nas dvojica spremimo neku gala veceru, ali onda bi sve vi dosle nasminkane i u stiklicama. Ajmo negde napolje! Danas je suncano i vedro, ima jos dosta do zalaska sunca... Mozemo okrenuti neki rostilj, znam jedno super mesto na Palickom jezeru. Imamo sve na raspolaganju, cak i kucicu. Dovlacim pivo (cujes li Tara, nadam se onim tvojim divnim srecnim casama Osmeh) vino, vodu za one koje su na njoj Wink salate i voce. Ako neko ima posebnih zelja neka javi na vreme! Ok, bice i sladoleda...
Maculi, dobro ce doci nesica koju si pripremila! Ako si sad bez auta, doćiću po tebe.
Došao bih i po tebe Divan, ali ti si snalazljiva zena, okreni taj voz ka Palicu! Samo ti radi sta mislis, ne boj se neuspeha. Nagrade nisu toliko bitne ako uživamo u osvajanju!
Baladi, ti i ja biramo muziku. Delujes mi kao neko ko ume sjajno da zaplese...
Vuno, vidis li ovaj poziv? Valjda su sve oci na broju Osmeh
Disident, preuzmi nesto oko organizacije, ja dajem sve od sebe... Ruka - ruci? Osmeh
DaRkDuDe, poziv na zurku!
I svi ostali gosti su dobrodosli! Samo treba poneti dobru volju, i pomalo hrabrosti!
Poruka: Darst, brinem jer se ne javljas...

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 20:52, Naslov:

Znas da ce komsinica pomoci. Imam neke veze na ambasadi, rado cu pomoci da tvoja gosca dobije potrebne papire. Za to vrijeme vi nista ne brinite, fino se smjestite u vikendici, a ja cu ispeci gusku, donijeti vina i kestena.
Nego, kad vec idem u ambasadu pitat cu i za ostale drugove, pa da napravimo feshtu od vina. Red je da smo dobri domacini.

Dubai
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 20:56, Naslov:

Vazi Deki, ti i ja biramo muziku, animiramo plesom sl. I super je sto ne moramo biti u stiklicma i ostalim frcoklama, uvek sam za bosonogu varijantu Osmeh

Tara, sredi papire za maculi i Darst, sad ne znam da li je i Divan tu negde, a ja prvo idem na Dekijevu zuraju.

Msn messenger

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 21:50, Naslov:

I ja bi dosla na zabavu, samo neznam sta trebam obuci? Kad ste vec spomenule ples, nesmem propustiti priliku.
Dejane, ostavi taj rostilj, ko uz ovakvu muziku razmislja na pljeskavice..? Wink

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Subota 03.11.2007, 21:58, Naslov:

Divan, bas lepo da si stigla Vrlo Vrlo
Obucena si bas kako treba, i dobro ti stoji...
E, pa znas kako, ako planiramo i da popijemo malo, nije lose da pripremimo i nesto hrane... Mozemo ti i ja seckati i reckati u ritmu, ok ?
Dobri su ti vozovi... Ma, ne, znao sam da si ti snalazljiva Wink

Blog

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:01, Naslov:

Dejane nisam dosla vozom, vec auto stopom, pokupilo me neko veselo drustvo, sve same poznate faceWink

Msn messenger

Blog

Dubai
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:04, Naslov:

I ja isto dosla stopom HaHahahaha

Msn messenger

Divan - Zenski forum
Datum unosa: Subota 03.11.2007, 22:05, Naslov:

(Ne kradi ideju baladi, ti nemozes preko bare autostopom)

Msn messenger

Blog

Predhodna < 1..6789101112> Sledeca

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Danka211, tini, Mala Bo,