Koje boje je vase ime ?

Autor Poruka
Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:02, Naslov:

Cekam............

jos cekam...........

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:04, Naslov:

Ode Tara a nije nas obojila do kraja! :-(

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:06, Naslov:

Crna je boja noci i snova, znak fizicke tame koja upija svjetlost, ali je ne vraca. Znak je za misterioznog covijeka koji njeguje duboke osjecaje i skrivene misli, prikrivanja, odricanja, krajnjeg predavanja ili napustanja. Pronicljivi ste, jake volje i tvrdih stajalista, ali i vrlo nemirni, buntovnik i uvijek u borbi sa samim sobom. Volite samocu i rjesavanje svojih mislenih blokada, privlaci vas sve sta je okultno ali ste cesto u borbi izmedju napada i povlacenja. Vrlo ste autoritativni i volite dominirati, prije svega u spolnosti. Imate izrazitu snagu uvjeravanja i tvrdu disciplinu. Kad si postavite cilj, morate ga dostici za svaku cijenu. Mnogi vasih aktivnosti uopce ne vide, jer se drzite na distanciji, nosite masku, znate se kontrolirati.

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:09, Naslov:

U svakom od nas ima malo crne! Jer bez crne ni bela ne bi bila bela!Ne bi vredela....

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:10, Naslov:

Vau, ovo je bilo jako.
A ako analiziram samo ime onda mi dominiraju bela i zuta...
pa se nadje malo crne i crvene uz narandzastu,...........

Znaci narode racunajte kako vam odgovara sa devojackim ili za muzevljevim prezimenom, ili bez icega...........

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:18, Naslov:

Ja sam ljubicasto - bela, ili bolje reci bela sa primesama ljubicaste...

Msn messenger

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Petak 02.11.2007, 22:21, Naslov:

Kod mene prevladavaju crvena i narandzasta, a izmedju vire zute suncane zrake Osmeh

Broj postova: 105
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 22.11.2007, 07:29, Naslov:

Hehehe, kod mene zuta,bijela i narandzasta!

Broj postova: 145
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Petak 08.02.2008, 19:49, Naslov:

Ja sam zuto-bela.
Tara pomagaj!!

Msn messenger

Blog

Tara - Zenski forum
Datum unosa: Petak 08.02.2008, 21:39, Naslov:

Citat:
Tara: Bijela obuhvaca sve druge boje iz spektra, te odraza uravnotezen i optimisticki karakter. Iako ste veliki individualist, koji cesto sanjari i otvorenim ocima tezi jednostavnom zivotu bez vanjskih pritisaka, slobodnog ste duha, otvoreni, komunikativni i uvijek puni novih ideja. Kroz zivot se probijate polako, precizno i oprezno, cesto pretjerano kriticno, ali kad se radi o moralu i korektnim odnosima, prilagodite se zivotnim situacijama. Do ljudi ste iskreni, puni razumjevanja i posteni. Znate slusati i biti prijatan sagovornik. U ljubavi ste spontani i puni fantazije. Ako treba, zrtvovat cete se za partnera. volite tisinu svog doma, koji je uvijek uredan i vrlo cist. Bijela boja simbol je potpunosti, dobrote, pozitivnosti i idealnog znacaja, ali vam ipak fali kapljica boje.

Citat:
Žuta: je boja blagostanja, veselja i otvorenosti do drugih. Kao simbol odgovara toplini suncane svjetlosti i prikazuje srecu u svim njenim oblicima. Temperamentni ste, dobrovoljni i vitalni, puni ocekivanja i usmjereni k buducnosti. Odlika vam je bistar um, kreativnost i umjetnicki dar. Naginjete k filozofskom razmisljanju i pretjeranoj potrebi po paznji, ali ste za okolinu uvijek zanimljivi i pozeljni. U drustvu zasijete svojom suncanom prirodom, iskrenim osmjehom i snagom uvjeravanja. Uvijek ste aktivni, drustveni i simpaticni, spremni na suradnju u svemu sto se dogadja. Znatizeljni ste i prakticni, svaku situaciju realno sagledate, zato ste uspjesni u svim zivotnim situacijama. Posto vas zuta boja bodri, cesto se dogadja da ste povrsni i konfuzni.

Vedrog si duha, vjeciti optimist Sreca

Broj postova: 74
Reg. datum: 20.02.2008
Datum unosa: Nedelja 24.02.2008, 11:24, Naslov:

e ovo je stvarno Cool ja sam crna bela i crvena i sve sto pise za te boje je uglavnom tacno sad znam mnogo vise o sebi Mislim !!! Zdravo Zdravo Zdravo

Blog

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 56