Coca-cola

Autor Poruka
Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Ponedeljak 12.11.2007, 23:31, Naslov: Coca-cola

Da ji je pijete često?
Da li znate za eksperiment kada je sveže meso stavljeno u čašu koka-kole i da se ono potpuno nagrizlo u roku od nekoliko časova! Činjenica je da u njoj ima puno kofeina, šećera, boje, ugljendioksida...tj ni jednog korisnog i zdravog elementa!
Deca je obožavaju. da li im dozvoljavate da je piju koliko hoće?

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 12.11.2007, 23:42, Naslov:

Ja sam svojevremeno bila veeeeliki ovisnik...sad se igrom slucaja jako pokvarila ovdje kod nas...uzas jedan...tako da sam je zamijenila Bitter lemonom...ali ne odricem se gaziranih sokova...ma koliko stetni bili,imam potrebu :-D

Jedan slucaj u nasim krajevima...dosao jedan hodza kod ljekara...lose je bio...kad su uradili preglede,utvrde da mu je jetra otisla skroooz...naravno,ljekar ne znajuci da je on hodza i da ne pije,smatrao je da se covjek treba odreci alkohola pod hitno...kada mu je rekao da ne pije uopste,ispostavilo se da su mu velike kolicine Coca-cole unistile jetru...

Ali,uz znanje da njeno konzumiranje nosi veliki rizik...i dalje uzivam da nekad poslije dobrog jela...sto se kaze,podrignem uz nju :-D :-D
Pa neka ide zivot...ionako smo tu da uzivamo,ko zna...ko ne zna...dva Osmeh

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 01:01, Naslov:

Ne pijem je uopste, ne pijem gazirana pica. Moje omiljeno bezalkoholno pice je bila i ostala dobra, stara limunada bez secera Osmeh

Msn messenger

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 02:25, Naslov:

Ja ne volim gazirana pica. Od svih tih tamnih napitaka najbolja mi je jos uvijek Cockta - pice nase i vase mladosti Osmeh Narocito ako se doda malo ruma.

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 02:32, Naslov:

Na colu ne padam, ali padam na SHHHHHvepsss Wink

Msn messenger

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 02:34, Naslov:

Nova zdravstvena panika izbila je nedavno u Velikoj Britaniji nakon što su izneti dokazi o štetnosti nekih popularnih osvežavajućih pića. Istraživanje Britanskog Univerziteta upozorava da uobičajeni konzervans koga nalazimo u pićima poput Fante i Pepsi Max, može uzrokovati štetne promene na vitalnim delovima DNA.

Blog

venus - Zenski forum
Broj postova: 87
Reg. datum: 11.08.2007
Datum unosa: Ponedeljak 17.12.2007, 13:27, Naslov:

Ja pijem samo Pepsi light ili s limunom!
Svakako će me nešto ubiti!

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 375
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Ponedeljak 17.12.2007, 20:33, Naslov:

Skoro nikad ne pijem Coca-Colu, i sigurno necu dozvoliti svom detetu da je pije. Smatram da se moze sasvim fino ziveti bez gaziranih pica i potrudicu se da i moje dete ima tu naivku - da ih ne pije Osmeh
Bas me zanima sta je bilo sa daljom istragom na ovu temu...

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 45