Tračevi i tračarenje

Autor Poruka
DaRkDuDe - Zenski forum
Broj postova: 1042
Reg. datum: 06.06.2007
Datum unosa: Utorak 04.12.2007, 10:52, Naslov:

U nekom smislu da i ne.
Ako pogledamo u nase PP onda mozemo brzo videti sta je trac, a sta ne Osmeh Recimo da je to moderan oblik tracarenja, nase lovacke price su ipak malo drugacije.
Hehehehe, bilo bi zanimljivo znati koja je ovde primadona u tracanju, sta mislis?

Inace u nasim lovackim pricama pada sve ko pokoseno. Nisi znala to?

Posaljite privatnu poruku

Blog

Darstellerina - Zenski forum
Broj postova: 1307
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Utorak 11.12.2007, 00:59, Naslov:

Citat:
Baladi:Znaci muske lovacke price ne spadaju u hvalospeve nego u traceve ??:

Delom mislim da si u pravu, baladi, jer to jesu hvalospevi, ali takve priče uključuju i drugu stranu o kojoj se radi, pa to onda dobija dimenziju trača.

Blog

Sarajevo
Broj postova: 14
Reg. datum: 06.09.2008
Datum unosa: Subota 06.09.2008, 21:33, Naslov:

Traceva ima i uvijek ce biti ima tako naroda ljubmorni jedno na drugo da ne podnose da vide drugi narod kad je srecan pa rade na sve nacine da je uniste znam puno naroda oko sebe samo tracaju lazi za mene a sto znam istinu ja a drugi sta pricaju ne zanima me jer dosta sam slusala sad samo sutim a oni koji tracaju neka tracaju samo sebe cine lose ne meni hehe.......

Msn messenger

Blog

miss o - Zenski forum
Aleksinac
Broj postova: 35
Reg. datum: 28.07.2008
Datum unosa: Subota 06.09.2008, 22:02, Naslov:

Svi tracare pa i ja.Stojim iza svojih reci tako da sto kazem drugima o nekoj osobi to mogu potvrditi i u njenom prisustvu bez problema.
Ustalom vrlo mi je uzak krug prijatelja sa kojima tracarim.
Spletkarenje najvise mrzim i jadan onaj ko me u to uvuce u bilo kom kontekstu Bijem .

Blog

Alexinac
Broj postova: 14
Reg. datum: 06.09.2008
Datum unosa: Nedelja 07.09.2008, 04:42, Naslov:

Normalno da svi tracharimo,to dodje kao normalna "pojava" uz kaficu sa drugaricama,ali bash kao shto kazesh - uvek mogu da stanem iza svojix rechi i kazem isto u prisustvu dotichne osobe ... Spletkarenje necu ni da komentarishem,jednostavno mi je to jako nisko i podlo i da ... verovatno bix iskoristila palicu ... hhahahahhahaha... Osmeh

Msn messenger

Blog

Arianna - Zenski forum
Sarajevo
Broj postova: 44
Reg. datum: 03.05.2008
Datum unosa: Nedelja 07.09.2008, 20:20, Naslov:

Posramljena tracarenje me veseli Posramljena svakodnevno mi je potrebna jedna doza Sramni mada tracarim samo sa svoje dvije najbolje prijateljice !? pa je valjda to ok Pitanje? !!! Pitanje? !!!

Blog

Danka211 - Zenski forum
Cacak
Broj postova: 508
Reg. datum: 01.10.2008
Datum unosa: Sreda 08.10.2008, 18:56, Naslov:

Volim male pozitivne trac partijice,a one negativne su mi strasno Bljak Bljak Bljak ,sta vise reci Pitanje? , Zdravo

Blog

<12

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: holandjanka,
Gosti: 76