Musko zensko prijateljstvo

Autor Poruka
Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Petak 09.11.2007, 21:53, Naslov:

Ja mislim da ta prijateljstva nastaju sasvim spontano, bez nekog dubljeg povoda, bez nekih namjera. Na kraju uopce nije vazno kojeg je spola. Druzi nas zajednocko gledanje na svijet, bez zajednickih interesa. Te dvije osobe imaju svoj zivot. Mozda je upravo zbog toga njihovo prijateljstvo tako otvoreno i bez odredjenih predrasuda.

Citat:
Divan: Da li zenska osoba koja ima musku osobu za prijatelja, lakse komunicira sa tom osobom, zato sto je ta muska osoba pomalo feminizirana (na neki nacin), ili zato sto je pomenuta zenska osoba manje vise prilagodjena muskoj grubosti.

Stos tog druzenja je u tome da muskarac ne feminizira svoju prijateljicu. On ce joj cak skrenuti paznju ako primjeti da trenutno lose izgleda i saslusati je kao pravog druga. Nema tu blefiranja i prenemaganja, vec iskrenost i dobronamjernost.
Razmisljajuci o tom prijateljstvu Divan, barem ja sam do sada naletjela na jake muske osobe kojima nije navika da se povjeravaju bilo kome, a nisu mi feminizirani. Obicno ti muskarci svoje prijateljice pronalaze u jakim zenskim osobama, bez obzira da li im se fizicki svidjaju ili ne. One su im neke vrste ventil, a cesto i drug uz pivo Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 313
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Subota 10.11.2007, 05:30, Naslov:

Divan:
Citat:
Opet se ti i ja ne razumemo, (i kad pokusam da se nasalim, ti to shvatis ozbiljno, pa vratis malo strozijim tonom).
E sad da se i ja ne bih naljutila i pokvarila nepotrebno lepo druzenje, ja onda kliknem i izlogujem se.

Divan, sve je ok, razgovaramo. Samo sam ja obicno vrlo direktan i ne uvijam mnogo. Bas da bi se bolje razumeli.
Nisam imao nameru da zvucim strogo ili sta god takvo. Evo stavicu i smajli da ti to dokazem Osmeh
Net je cudan, ali najvise od svega koristan. Tacno je da nekima leci usamljenost, ali to ne vazi za celu net-populaciju, nego tek jedan deo. Nije tema da pricam o poslovnim, informativnim i drugim prednostima nego o prijateljstvu, pa zato pominjem onu veliku grupu ljudi kojima net služi da bi upotpunili svoj i inace bogat drustveni zivot. Uvek se mozemo i vise i bolje druziti- to je net.

Nisam primetio da se nesto bitno menjam da bih se prilagodio svojim prijateljicama. Ja sam onaj sto cuti i slusa i u tri reci kazem sta treba. Tako je i sa poveravanjem. Nemam obicaj da gusim sa samoanalizom. Ja kratko kazem sta mi je, a zauzvrat dobijem disertaciju. Osmeh Vazno je da imamo s kim otici na to pice, Tara, pa nek pije sta ko hoce, samo da umemo da pricamo uz tu casu, pa i da cutimo kad treba.

Blog

desert rose - Zenski forum
Broj postova: 2
Reg. datum: 12.11.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 03:51, Naslov:

sve manje verujem u to, nazalost :x

Blog

Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 05:18, Naslov:

Da li imas neka negativna iskustva desert rose u kontaktima preko neta ili ne vjerujes u prijateljstvo u zivo ?

Usput, dobrodosla Osmeh

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Utorak 13.11.2007, 08:17, Naslov:

Moji muški prijatelji nisu ni najmanje feminizirani.
Mislim da ni ja nisam bas prilagodjena muškoj grubosti. I ne slažemo se baš uvek u svemu. A opet se divno družimo i pričamo o svemu.

Blog

<1234
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 78