Petarde i druga "municija"

Autor Poruka
Tara - Zenski forum
Broj postova: 1662
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 02.01.2008, 20:34, Naslov: Petarde i druga "municija"

Pirotehnicka sredstva dozvoljeno je koristiti za vrijeme bozicno-novogodisnjih praznika ali ne u naseljima, javnim prevoznim sredstvima i na javnim priredbama. Kazna za prestupnike moze biti od 417 eura do 1.250. Mladoljetne osobe mogu ih upotrebljavati samo pod nadzorom roditelja. Iako se upotreba tih proizvoda koristi u zakonsko odredjenom vremenu, nesrece kod djece su sve cesce.
Da li ste pristalica bucnih slavlja ili vam sva ona buka novogodisnje municije gasi zelju za docekom nove godine na trgovima u gradu.
Ja volim vatromet i rakete ali petarde, koje postaju sve glasnije, idu mi polako na zivce. Ne vidim nikakvog smisla u bacanju "love" u zrak.

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 03.01.2008, 00:01, Naslov:

Citat:
Tara:Ja volim vatromet i rakete ali petarde, koje postaju sve glasnije, idu mi polako na zivce. Ne vidim nikakvog smisla u bacanju "love" u zrak.

Slažem se...Mi smo u ponoć sratili do gradskog trga, vatromet je bio fantastičan ali kao da se vodio rat petardama...Popucale nam bubne opne! Sledeće godine ćemo poneti čepove za uši...za svaki slučaj!!!

Blog

Sunshine - Zenski forum
Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 03.01.2008, 09:12, Naslov:

Meni je u ponedjeljak pukla jedna...cini mi se odmah pored noge,malo je i zaboljelo :-( ja ih mrrrrrrrzim,narocito poslije rata i svih zvukova,trznem se svaki put,i ja STVAAARNO ne razumijem koji merak imaju ljudi koji ih bacaju. Prvo,opasne su,iako vecina misli da nisu;drugo,bas je ono extra vidjeti nekoga da trza,da se boji...
Ja mislim da sam u zivotu samo jednu petardu bacila,a to je bilo prije 10 godina.

Msn messenger

Blog

Divan - Zenski forum
Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Cetvrtak 03.01.2008, 09:23, Naslov:

Ove je godine u mom gradu bilo drasticno mirnije. U mom naselju su popucali par petardi,ali smo u centru grada imali lep vatromet.
A kad se setim ranijih godina nije se moglo proci ispred zgrade nekoliko dana pred Novu godinu.
Imam i oziljak na nozi ispod gleznja, od petarde. Jedne lepe nove godine, dok smo cekali na autobuskoj stanici, da se skupi drustvo, neki prolaznik je bacio petardu tik do mojih nogu. Nije mi toliko palo tesko sto su otisle lepe carape, nego su moje drugarice potrosile pola parfema, dezodoransa, laka za kosu i sve sto je moglo pomoci u dezinfekciji rane. Bolelo me je, iako sam imala i par anesteziologa na raspolaganju, koji su mi nudili uzo, zutu, belu, samo da se ne derem vise. Vrlo
Sva se najezim kad vidim i one spotove dece bez prstiju, koje su izgubili igrom petardama.

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 32