Ovisnost od interneta i porodicni zivot

Autor Poruka
beograd
Broj postova: 10
Reg. datum: 01.08.2008
Datum unosa: Petak 29.08.2008, 18:57, Naslov:

Veoma sam srecna kada ugrabim 30min. da sednem za komp Mir Nekada mi se desi da ne stignem procitati poruke po 5-6 dana. Ali... Imam bebu koja jako emotivno odreaguje kada sednem za komp. Bebica I stoga moglo bi se reci da mi je ovo jedini vid komunikacije gde mogu da razmenim iskustvo a da to nisu Bakute sto sede ispred zgrade i motre na dogadjanja u okruzenju Pletem

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 559
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Petak 29.08.2008, 20:12, Naslov:

Hehehe, daleko od zavisnosti Osmeh
moja beba je jos uvek isuvise mala da bi reagovala na neke stvari, jedino reaguje kad ostane sam Osmeh a inace, cesto ga ljuljam i istovremeno pisem po forumu Osmeh Osmeh Osmeh

Serafina - Zenski forum
Broj postova: 96
Reg. datum: 10.08.2008
Datum unosa: Petak 29.08.2008, 21:44, Naslov:

Nije to zavisnost,ali je zadovoljstvo.Svaki dan se ukljucujem na internet,pogledam vremensku prognozu,vesti i moj omiljeni "Zenski svet".Takodje se dopisujem sa bratom iz Australije.,i to je postala navika da se "cujemo" svaki dan.Mom suprugu ne smeta,ima on svoje zanimanje.Pozdrav urednistvu Foruma posebno The Teacher.

Blog

Moderator
Danka211 - Zenski forum
Broj postova: 1720
Reg. datum: 01.10.2008
Datum unosa: Subota 04.10.2008, 09:59, Naslov:

Net je net-za razuman svet.A, kad bi se mi ovako lepo upoznale,pijancile i tako to?Znate li kako me sada u kuci zovu samo zbog toga sto visim ovde sa vama,iako sam laik za komp?E,pa ,zovu me `haker`.Hahaha

Blog

Predhodna < 123

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: holandjanka, malabg,
Gosti: 51