Datum unosa: Petak 18.01.2008, 23:33, Naslov: Smiley Live's
Smajli je nastao jednog slučajno sunčanog dana davne 1963. godine, kada je njegov autor Harvey R. Ball bio angažovan za pozitivnu kampanju dve firme koje su trebale da se uortače. Sunce mu je bilo inspiracija za žuti krug, dodao je osmeh, a ubrzo i oči, i... rođen je prvi nasmejani Smajli.
Za taj posao bio je plaćen 45$, i nikad kasnije nije potraživao pravo na svoje autorsko delo, a njegov smajlićak obrnuo je neverovatne svote... Govorio je: 'Hey, I can only eat one steak at a time, drive one car at a time.'"
Svet se od njega oprostio 2001. godine, a kakvo nam je samo divno delo ostavio da nas svakodnevno nasmejava, oživljava našu prepisku, daje slikovitost konverzaciji, ma samo pogled na smajlija dovoljan je da se u sekundi osetimo bolje... Upravo fantastično koliko je jednostavno, a rečito!
Moj izbor najzanimljivijih krenuo bi sa
A vaš?
Svet se od njega oprostio 2001. godine, a kakvo nam je samo divno delo ostavio da nas svakodnevno nasmejava, oživljava našu prepisku, daje slikovitost konverzaciji, ma samo pogled na smajlija dovoljan je da se u sekundi osetimo bolje... Upravo fantastično koliko je jednostavno, a rečito!
Moj izbor najzanimljivijih krenuo bi sa
A vaš?

za njega
na prvom mjestu jedan kojeg najradije koristim,uglavom ga Tari upućujem,ali zasluži
jedan đavolski...tek onako da podsjetim da se NE zeza sa mnom
podsjeti me na moj rodni kraj
podsjeti me na Mimou uvijek
jedan taze....tek će naći mjesto u mom srcu 

molila i preklinjala sam te da se popravis
, podmicivala
, nekada sam bila
Na kraju sam digla
, sklopila
znaš da kod mene ne pale prijetnje
i pored nastojanja da te ignorišem
nisam uspjela...